Skocz do zawartości

Nuggets 2024/25 - Booth przestań mi Jokicia prześladować

Lucas

Denver obroni tytuł?  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nuggets b2b mistrzem?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zatrzymali Browna, Greena i KCP a podpisuja Murraya za 50 baniek per season. To sie musiało taklm skończyć tym bardziej że Murray swoja grą nie spłaca nawet  50% swojego kontraktu. . Zla polityka kadrowa Denver.Jeden trade im sie udał. Wielkie  kontrakty Portera, Gordona i Murraya to totalna porażka. Trener stał się kozłem ofiarnym złego zarzadzania chociaz za uszami tez swoje miał. 

Godzinę temu, marceli73 napisał(a):

Nie zatrzymali Browna, Greena i KCP a podpisuja Murraya za 50 baniek per season

no tak, bo dobrej* drugiej opcji trzeba zapłacić, a rolso niekoniecznie, może się znajdzie nowych w miarę dobrych, a może nie**

*w momencie podpisania kontraktu

**czyli dokładnie to co stalo się w Denver

Godzinę temu, marceli73 napisał(a):

Wielkie  kontrakty Portera, Gordona i Murraya to totalna porażka.

co do Portera to faktycznie wygląda dziś (i od dłuższego czasu) na słaby ruch, Murray & Gordon przy takiej a nie innej budowie składu musieli zostać

Wysokość kontraktu Murraya jest usprawiedliwiona. Trzeba wziąć pod uwagę, że Jamala niestety nie omijały kontuzje. Żałuję, bo bardzo lubię tego gracza. Pamiętam jak oglądałem go przed jego wejściem do NBA i czułem, że to będzie kot. Nuggets wkopali się bardziej kontraktem Portera.

@marceli73 to by najchętniej załoźyl pawilon handlowy gdzie byłyby  jak zwykle stoiska z ciuchami, wietnamskie żarcie i gracze NBA za 5 baniek rocznie

typ do ostatniego roku był kozakiem w PO, zdobył misia, raz był najlepszym graczem gdy robili WCF

ale ma brać paycuty jak VanFujara czy Jalen Green

wcześniej też miał maxa i jakoś nikt nie krzyczał, nikt też za bardzo nie chwalił, bo po co, najlepiej poczekać i się przyjebać

W dniu 8.04.2025 o 21:08, LeweBiodroSmoka napisał(a):

The Lakers are the favorites to be Nikola Jokić’s next team, per @BovadaOfficial 

Los Angeles Lakers +500
KK Mega Basket +600
KK Joker +800
Toronto Raptors +1000
Los Angeles Clippers +1200
Golden State Warriors +1800
Oklahoma City Thunder +2500
Brooklyn Nets +2800
Miami Heat +2800
Orlando Magic +5000

mhm

jak kiedyś pójdzie do Lolkers to tej ligi dla mnie nie ma i nigdy nie było, może sobie życie chociaż ułożę

dwóch grubych, leniwych białasów w Lakers? Jeszcze powiedz, że i tak ligę by wygrali, to już by była jakaś tragikomedia :D 

Coś niby wyciekło że grajkom nie podobało się ze Westbrook był faworyzowany xddd

----

Tak sobie posłuchałem kilka wypowiedzi Joka

Trochę taki c***ek z niego? Ton wypowiedzi, treść tego co mowi jednak ta współpraca jego z Malonem przez tyle lat i co po tych jego wypowiedziach takie wielkie nic bez wdziecznosci, refleksji?

Może ich Malone zakrzyczał koniec końców, najgorszy typ trenera taki który wywiera presję non stop od zawsze wg mnie

47 minut temu, Kubbas napisał(a):

Trochę taki c***ek z niego? Ton wypowiedzi, treść tego co mowi jednak ta współpraca jego z Malonem przez tyle lat i co po tych jego wypowiedziach takie wielkie nic bez wdziecznosci, refleksji?

Jesli ktos ma tu byc wdzieczny to Dyzma Malone za to ze dzieki Jokowi w ogole zapisal sie w historii ligi a nie skonczyl kariere trenerska NBA 8 lat temu 🙃

6 godzin temu, Kubbas napisał(a):

Jok to nie jest gość, który się uzewnętrznia i mówi o prywatnych relacjach pod pożywkę mediów, on przede wszystkim chce jak najlepiej zakończyć ten sezon dlatego tak się wkurwia na ławce dlatego też ostatnio na meczu też tłumaczył coś drużynie z tablicą w ręku niczym trener. Ja się z tych jego wypowiedzi cieszę, bo widać, że kompletnie go to nie rusza, robi to co powinien robić profesjonalista, nie pozwolić aby inne czynniki zaprzątały tobie to co jest najważniejsze. 

6 godzin temu, Kubbas napisał(a):

Może ich Malone zakrzyczał koniec końców, najgorszy typ trenera taki który wywiera presję non stop od zawsze wg mnie

Najpierw domniemywasz, a potem puentujesz w tym samym zdaniu? Generalnie Majk raczej stawiał na atmosferę i na tym budował spirit w tej drużynie, ale niewykluczone, że ostatnio już nie był tak spokojny, trudno mu się dziwić, skoro w każdym jednym meczu obrona robiła te same błędy i spotykania miały ten sam, zwykle niekorzystny przebieg. Generalnie mówi się, że w drużynie potworzyły się grupki, które wspierały Malone i Bootha, dlatego wydaje się, że ścięcie obydwu w tak drastyczny sposób było jedyną słuszną decyzją.

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

8 godzin temu, Kubbas napisał(a):

Coś niby wyciekło że grajkom nie podobało się ze Westbrook był faworyzowany xddd

----

https://x.com/TheDunkCentral/status/1910319066687881404?t=EIiboH0pGNTliGzAdkhmFQ&s=19

4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Najpierw domniemywasz, a potem puentujesz w tym samym zdaniu? Generalnie Majk raczej stawiał na atmosferę i na tym budował spirit w tej drużynie, ale niewykluczone, że ostatnio już nie był tak spokojny, trudno mu się dziwić, skoro w każdym jednym meczu obrona robiła te same błędy i spotykania miały ten sam, zwykle niekorzystny przebieg. Generalnie mówi się, że w drużynie potworzyły się grupki, które wspierały Malone i Bootha, dlatego wydaje się, że ścięcie obydwu w tak drastyczny sposób było jedyną słuszną decyzją.

yup

wnioskuje tak po tym co wychodzi do mediow, po tym co mowia doinformowani ludzie czyli Windhorst i po tym co mowi mlody Adelman nie wiem czy sluchales jego konferencji

wszystkie te zrodla mowia w podobnym tonie, wlasnie o zakrzyczeniu i zajechaniu przez Malonea, potrzebie zluzowania, cieszenia sie basketem

2 godziny temu, dannygd napisał(a):

no to potwierdza co wyzej napisalem i to wlasnie mowia zrodla, fiery ways - zakrzyczenie

4 of the last 5 head coaches that Westbrook has played for either quit or were fired after coaching him for a year

Mike D’Antoni quit in 2020 after a season of Russ on the rockets
Scott Brooks was fired in 2021 in June after a season of Russ on the wizards
Frank Vogel was fired in 2022 (after coaching the lakers to a ring 2 years prior) after a year of Russ on the lakers
Ty Lue = anointed and protected by the Holy Spirit
Malone = fired after almost a year with Russ

IMG-9544.jpg

4 godziny temu, Kubbas napisał(a):

wszystkie te zrodla mowia w podobnym tonie, wlasnie o zakrzyczeniu i zajechaniu przez Malonea, potrzebie zluzowania, cieszenia sie basketem

żródła mówią też o tym, że Jok cały sezon był sfrustrowany brakiem zaangażowania w obronie, więc jeśli Malone też miał o to pretensje i próbował jakoś wpłynąć ostrzej na zespół to bym nie robił z tego historii, zwłaszcza, że tak jak pisałem porobiły się w szatni różne frakcje i przecieki od jednej z nich nie muszą przedstawiać pełnego obrazu

Połaczenie tego, że to dotyczy Lakers i zamiaru dociągnięcia Lebrona do 5 mistrzostwa, doprowadziło do tego że dostali Doncica w najbardziej niezrozumiałej wymianie w historii NBA. Podpompują jeszcze trochę Reavesa, dorzucą jakieś fillery żeby wyrównać salary, plus bieda pick i pójdzie.