Skocz do zawartości

Nuggets 2024/25 - Booth przestań mi Jokicia prześladować

Lucas

Denver obroni tytuł?  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nuggets b2b mistrzem?

Rekomendowane odpowiedzi

ale tam musiał być syf od dłuższego czasu, myślałem, że Majk ma pewien parasol ochronny w osobie Joka, ale też z drugiej strony on jest zbyt świadomy koszykarsko by nie widzieć, że to zmierzało do nikąd

ciekawe kto w zamian, dałbym szansę Joergerowi

edit. aha niby Adelman, no więc nie wszystko się sprawdziło jednak, nie wiem czy to optymalny wybór czy po prostu za mało czasu na rozmowy aby kombinować z kimś konkretnym

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

22 minuty temu, airmax napisał(a):

Trzymam kciuki za Darwina Hama w offseason ❤️ 

uważaj żebym ja Ci zaraz czegoś "nie pożyczył" :D

The Lakers are the favorites to be Nikola Jokić’s next team, per @BovadaOfficial 

Los Angeles Lakers +500
KK Mega Basket +600
KK Joker +800
Toronto Raptors +1000
Los Angeles Clippers +1200
Golden State Warriors +1800
Oklahoma City Thunder +2500
Brooklyn Nets +2800
Miami Heat +2800
Orlando Magic +5000

mhm

jak kiedyś pójdzie do Lolkers to tej ligi dla mnie nie ma i nigdy nie było, może sobie życie chociaż ułożę

Szalony Majk to chyba najbardziej zwycięski trener ostatnich 9 lat, ciekawe czy to mu zapewni robotę w tej lidze jeszcze, mam pewne wątpliwości co do tego

im dłużej to rozkminiam tym bardzie szkoda mi Majka, nie zasłużył na taki koniec, ciul wie co tam się wydarzyło, Malone głupi nie jest i widział jak to po asg wygląda i co zaraz może się stać gdy przegrają jeszcze następne spotkania, może było jakieś zebranie gdzie padło kilka słów za dużo w stronę właścicieli? mam tylko nadzieję, że Jok wiedział o wszystkim dostatecznie wcześniej i  zbytnio nad tym ruchem nie oponował, bo jakby mieli wkurwić Grubego w ten sposób i ponieść tego  konsekwencje to...

co za sezon, te Mistrzostwo strasznie zaczyna ciążyć, bo dla każdego fana długo będzie ważnym punktem odniesienia... a tu się ostatnio nic nie układa, nawet goatowy sezon Joka wcale taki goatowy się nie okazuje, strasznie to wszystko dołujące

2 godziny temu, Tecu napisał(a):

Co do Bootha to kończył mu się kontrakt po tym sezonie, nie dogadali się i pewnie chcieli dać szansę wcześniej komuś nowemu

jakby chcieli dać szansę komuś nowemu, to by już przed sezonem lub w połowie obecnego go wywalili... nie zdawałem sobie z tego sprawy, ten ruch w takich okolicznościach wygląda jeszcze bardziej niedorzecznie, ale to rzeczywiście prawda i podobno rozmawiali o extension...

i pomyśleć, że kiedyś byłem niemal pewny, że Juć dostanie w tej firmie znacznie ważniejszą fuchę, no, ale lepiej było trzymać nieroba do końca

8 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

uważaj żebym ja Ci zaraz czegoś "nie pożyczył" :D

The Lakers are the favorites to be Nikola Jokić’s next team, per @BovadaOfficial 

Los Angeles Lakers +500
KK Mega Basket +600
KK Joker +800
Toronto Raptors +1000
Los Angeles Clippers +1200
Golden State Warriors +1800
Oklahoma City Thunder +2500
Brooklyn Nets +2800
Miami Heat +2800
Orlando Magic +5000

mhm

jak kiedyś pójdzie do Lolkers to tej ligi dla mnie nie ma i nigdy nie było, może sobie życie chociaż ułożę

Szalony Majk to chyba najbardziej zwycięski trener ostatnich 9 lat, ciekawe czy to mu zapewni robotę w tej lidze jeszcze, mam pewne wątpliwości co do tego

Phoenix go wezmą 

9 godzin temu, Jendras napisał(a):

A ja się nie zdziwię, jak Adelman pójdzie w ślady ojca i okaże się dobrym trenerem. 

jeden z najbardziej niedocenianych trenerow all time Adelman senior

bardzo pechowo mu sie trafialy lata i przeciwnicy na ktorych musial w nich grac