Skocz do zawartości

Nuggets 2024/25 - Booth przestań mi Jokicia prześladować

Lucas

Denver obroni tytuł?  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nuggets b2b mistrzem?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 18.03.2025 o 21:14, LeweBiodroSmoka napisał(a):

myślę, że każdy, który odbiera Wesa podobnie jak przez ostatnie kilka lat, powinien sobie obejrzeć ten hl kilka razy, w moich oczach bardzo zyskuje, gdzie miałem go do tej pory raczej w niższych rejonach listy alltime, teraz stawianie go obok Melo byłoby potwarzą

pewnie odszczekam w najgorszym momencie, ale póki co warto chłopa docenić

W dniu 18.03.2025 o 23:50, rw30 napisał(a):

dokładnie, daj nam znać za jakieś 2 miesiące po jego performensie w PO gdzie go widzisz na liście alltime

Wygląda na to że... 

5 godzin temu, Kubbas napisał(a):

... poszło szybciej niż myślałem 

Adelman ciekawy start, widać pewne zmiany i przede wszystkim w podejściu do rotacji + próbuje odciążyć Jokicia lekko.

Ale jeśli to co Stein podaje to Jokic ma obowiązek złożyć trade request, nie można zniszczyć jego kariery, bo Kroenkes lubią uczelnie na której był MPJ XD

https://bleacherreport.com/articles/25183673-nba-insiders-doubt-michael-porter-jr-trade-would-ever-be-approved-nuggets-owners

dla mnie najgorsza była i tak Sota, z którą mamy 0-6 od czasu G6 ostatniej serii

z Clippers zawsze jakoś na tam szło, najważniejsze żeby się nie zesrać na starcie jak ostatnio gdy dostaliśmy dwa pierwsze mecze w pędzel u siebie

jeśli Broda klasycznie już nie zacznie cieniować w drugiej części serii, a Kawhi nie połamie się po pierwszych 5 minutach gry, to lekkim faworytem są chyba LAC, o ile dadzą radę urwać jeden mecz w Denver

14 minut temu, Kubbas napisał(a):

chyba najgorszy matchup dla denver

Wolałbym grać z Oklahoma niż Minnesota, co chyba fani LA powinni rozumieć po tych seriach z Denver ;)

Clippers są lepszym zespołem niż Sota i mają świetnego trenera, ale Denver po tym zwolnieniu Malone trochę chyba jest w pozycji, że w tym sezonie mimo posiadania Jokicia "nic nie musi", bo jak trener leci 3 mecze przed końcem to ciężko mówić o jakimś faworcie do czegokolwiek.

Powinna być ciekawa seria, oby zwycięska.

yo, dobre gówno się szykuje, zobaczymy jak z to obrono Jokica, czuję że będzie miał okazję się wykazać w tym względzie i to na nie byle kim.....

giphy.webp

przewidywanie czegokolwiek nie ma sensu, w związku z sytuacjo w Denver i stanem kolan Leonarda

ale stawiam na 7 meczy