Skocz do zawartości

Nuggets 2024/25 - Booth przestań mi Jokicia prześladować

Lucas

Denver obroni tytuł?  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nuggets b2b mistrzem?

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, julekstep napisał(a):

Dramat to Nuggets na starcie.

Wszystko poza Jokiem, Gordonem i Braunem do utylizacji 😕

No nie wiem - Jokic też tu winny - sam chciał Westbricka, co więcej z Sota sam mu piłke zostawił i zaczął sie bawić, przy wyniku 114-107 - jak widac zabawy z Westbrickiem nie ma - jak sie skończyło, wszyscy widzieli... ;)

https://x.com/BricksCenter/status/1852561629164265628 

Edytowane przez dannygd

8 minut temu, dannygd napisał(a):

No nie wiem - Jokic też tu winny - sam chciał Westbricka, co więcej z Sota sam mu piłke zostawił i zaczął sie bawić, przy wyniku 114-107 - jak widac zabawy z Westbrickiem nie ma - jak sie skończyło, wszyscy widzieli... ;)

https://x.com/BricksCenter/status/1852561629164265628 

o ten jaki onieśmielony, przypomnisz jak się skończyła seria z Mavs?

a nie, wszyscy widzieli...

40 minut temu, dannygd napisał(a):

LOL

to może ja przypomnę ci co napisałeś z tym dystansem

1 godzinę temu, dannygd napisał(a):

Jokic też tu winny - sam chciał Westbricka, co więcej z Sota sam mu piłke zostawił i zaczął sie bawić, przy wyniku 114-107 - jak widac zabawy z Westbrickiem nie ma - jak sie skończyło, wszyscy widzieli..

faktycznie z uśmiechem, ja też biorę z uśmiechem jak rookas Townsowi z Gobertem po głowie skakał, uszanuj moje poczucie humoru i się nie spinaj, a przede wszystkim dbaj o zasoby szydery, zwłaszcza z Randlem na celi, bo sezon długi, przyjdzie Chomik i powie, że c*** z Cb nie git na walności, a wtedy odwrotu nie będzie

pokój z kuchnią

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

to może ja przypomnę ci co napisałeś z tym dystansem

faktycznie z uśmiechem, ja też biorę z uśmiechem jak rookas Townsowi z Gobertem po głowie skakał, uszanuj moje poczucie humoru i się nie spinaj, a przede wszystkim dbaj o zasoby szydery, zwłaszcza z Randlem na celi, bo sezon długi, przyjdzie Chomik i powie, że c*** z Cb nie git na walności, a wtedy odwrotu nie będzie

pokój z kuchnią

Proszę mnie nie mylić z @Denis Bad Boy Załęcki

Jokic faktycznie ma coś za uszami...

7 godzin temu, dannygd napisał(a):

Chłopie weź to przemyśl z dystansem do własnej ekipy i siebie samego - dałem z uśmiechem komentarz do jednego (z tego wysypu) komentarzy smutku w kontekście barył, a Ty mi wrzucasz, że ja robię "z dupy aferę" LOL

Daj spokój, on ma 12 lat. 

4 godziny temu, agresywnychomik napisał(a):

Jokic faktycznie ma coś za uszami...

No ma. Zajechał Murreya, tyle lat sypmatyczny Kanadyjczyk ciągnął jego tłusta dupe, gdy się zaczynała poważna koszykówka. No i "rumakowanie" się skończyło :(

12 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

o to, że Jok chciał jedynie przytankować 

Słusznie. Maja pick chroniony tylko 1-5 ;) 

na dziś fatalnie wyglądają i jezeli te potężne przepłacenia przyhamują Joka karierę to te projekcje ze skończy top 10 all time i ponad TD brzydko będą wyglądać. 

Jamaal wyglada na peta. Niech szybko się ogarnie.  On dalej ma jakieś stare urazy?

Równie dobrze tych 2 wygranych w OT mogło nie być a to był nets raps

Godzinę temu, ignazz napisał(a):

On dalej ma jakieś stare urazy?

obecnie pauzował, bo dostał w jape od Edwardsa, generalnie chyba ogólnie jest zdrowy, jednak gołym okiem widać, że nie ma dynamiki jakby miał blokadę psychiczną w obawie przed kolejnymi urazami, ten obecny raczej tego nie wyleczy

5 godzin temu, Pan A. napisał(a):

No ma. Zajechał Murreya, tyle lat sypmatyczny Kanadyjczyk ciągnął jego tłusta dupe, gdy się zaczynała poważna koszykówka. No i "rumakowanie" się skończyło

Townsiarz wpadł pośmiać się z goata, jesteś u Pani!

Godzinę temu, ignazz napisał(a):

Równie dobrze tych 2 wygranych w OT mogło nie być a to był nets raps

paradoksalnie mogło być 5-1, Jok z grubsza gra swoje, bez względu na to z kim jest w lineuapach 

https://www.nba.com/stats/team/1610612743/lineups-advanced?dir=D&sort=MIN

ta pierwsza piątka z Murrayem wygląda z grubsza tak jak miała wyglądać, wszystko psuje osoba Westbrooka, sam nie mogę tego oglądać, to się nie dziwię takim opiniom

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

• Lucas zmienił(a) tytuł na Nuggets 2024/25 - Booth przestań mi Jokicia prześladować
19 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

no wiadomo, każdy z top10 alltime miał w wieku 29 lat przynajmniej te 3 tytuły na koncie i żadnych problemów z rosterem

Magic check, Bird, check, Kobe check, Duncan check ;)

Taki tam cherry picking ;)

Btw. Jokic napisał historię, jest pierwszym zawodnikiem, ktory grając obok Westbrooka aka best statpaddera ever wykręcił triple double.