LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 20 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): W tym dwa ft to chyba z litości sedziow, że nie może sobie z nim poradzic. Mega phantom call tam poszedł w jednej akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 powiało optymizmem, z grającym Jamalem ta ławka RJ-Strawther-Braun-Watson-DAJ/Nnaji wygląda w ataku całkiem obiecująco, zobaczymy za jakieś miesiąc czy trend się utrzyma atu nowa seria reklam dla Hotels.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 (edytowane) ładny musiał hajsik przytulić @Pepis21 jakaś opinia o tej marce? robi się big market Edytowane 21 Grudnia 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 15 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): @Pepis21 jakaś opinia o tej marce? Opinia jest bardzo dobra. 361 w ostatnich latach zrobiło bardzo mocny skok jakościowy oraz technologiczny. Obecnie trzecia Chińska siła po Li-Ningu i Ancie. Prócz Joka mają jeszcze Gordona i Dinwiddiego. Na Aliexpress można kupić ich produkty. Model w którym obecnie gra Jokić (Big 3 Future) na razie dostępny jedynie w wersji Low z tego co patrzyłem. Powiem tak, Chińske marki zaczynają się coraz bardziej rozpychać łokciami i tak naprawdę tylko słaba dostępność i serwis klienta ich blokuje przed tym aby zdetronizować zachodnie marki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 https://np.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Fpk236lbaty7c1.jpeg%3Fwidth%3D2048%26format%3Dpjpg%26auto%3Dwebp%26s%3D0ed2d524eab9aa8a474d384d5c647b9da0b05701 Reka Jokicia po meczu. 5 osobistych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 yoooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuseppe Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 (edytowane) Edytowane 27 Grudnia 2023 przez Dziuseppe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Strasznie pechowy uraz, oby do Play-offow wrócił do formy. Teraz Watson z Braunem sobie więcej pograją jeszcze z top graczami Denver, więc oby ten czas wykorzystali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 35 minut temu, Dziuseppe napisał(a): Pitbull sprawcą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuseppe Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 37 minut temu, the_secret napisał(a): Pitbull sprawcą? Właśnie nie wiem, ale pewnie jego pies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 (edytowane) @LeweBiodroSmoka dalej uważasz swój pick z atfa za taki fajny? ehh a tak ładnie wszystko szło -> oby Peyton wykorzystał szansę i pokazał że MPJ jest zbędny! Edytowane 27 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): @LeweBiodroSmoka dalej uważasz swój pick z atfa za taki fajny? jak już się skapnąłem, że gramy preferencyjny to trochę poluzowałem wrotki, pewnie przeceniłem momentum i można było coś efektywniejszego Joka wybrać, choć dalej uważam, że to jest jego The Shot kariery i przy tym wykonany niezwykle skillowo mam nadzieję też, że o to chodzi w ogóle xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): jak już się skapnąłem, że gramy preferencyjny to trochę poluzowałem wrotki, pewnie przeceniłem momentum i można było coś efektywniejszego Joka wybrać, choć dalej uważam, że to jest jego The Shot kariery i przy tym wykonany niezwykle skillowo mam nadzieję też, że o to chodzi w ogóle xd lol... przeczytaj parę postów do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 4 minuty temu, julekstep napisał(a): lol... przeczytaj parę postów do góry ale co gdzie, nie psuj mi głowy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ale co gdzie, nie psuj mi głowy xd .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, julekstep napisał(a): .... no piszesz o picku z atfa, ci ja innego pickowałem związanego z tym tematem? aaa pies k**** xd no bez jaj Edytowane 27 Grudnia 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 dobrze powiedziane chyba, że to te magiczne chińskie trampki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 (edytowane) Edytowane 6 Stycznia 2024 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi