LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 (edytowane) ;/ Edytowane 4 Sierpnia 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 W dniu 4.08.2023 o 19:23, LeweBiodroSmoka napisał(a): ;/ Rozwiń Niestety ACL :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 W dniu 5.08.2023 o 17:11, Koelner napisał(a): Niestety ACL Rozwiń Tak to wlasnie pachnialo. To nie Giannis czy Paul George, zeby wszystko bylo ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 uu lipa a po odejsciu Jeffa mogl sie wbic na stale do rotacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Dobrze, że Nuggets mieli zajebisty offseason z przedłużeniem Reggiego Jacksona, absolutnie nie było potrzeby szukania lepszych rozwiązań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Juć niech ściągnie im Balcerowskiego jako trzeci C teraz i pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 W dniu 12.08.2023 o 22:03, LeweBiodroSmoka napisał(a): Rozwiń kontuzjogenny - heh, amator a niby dziennikarstwo studiował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 jak ktoś sądzi, że ja jestem jebnięty, to niech pohandluje z tym ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 (edytowane) mało się interesuję tym, jacy są zawodnicy NBA poza parkietem, ale po tym, jak Aaron Gordon wrócił po zdobyciu misia z buta na chatę wydaje mi się że może być spoko ziomkiem. Kontynuując dobro serię pojechał sobie teraz do Serbii oglądać jak koń Joka wygrywa jakiś wyścig i nawet odebrał nagrodę. Jakby mi ktoś zadał pytanie z kim z NBA chciałbym wypić piwo, to Gordon jest zdecydowanie top2, tuż za GOATem P.S. chciałem oddać głos w ankiecie, ale już zamknięta. Także, jeśli to nie problem, proszę o ponowne je otwarcie i dodanie opcji nie ma kur*a szans, bo właśnie na taką chciałbym oddać głos. Edytowane 14 Sierpnia 2023 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 W dniu 14.08.2023 o 20:43, rw30 napisał(a): P.S. chciałem oddać głos w ankiecie, ale już zamknięta. Także, jeśli to nie problem, proszę o ponowne je otwarcie i dodanie opcji nie ma kur*a szans, bo właśnie na taką chciałbym oddać głos Rozwiń oddałeś już na "nie" więc tego... AG też jest fanem koni, tak tylko chciałem nadmienić żeby było Ci milej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 (edytowane) W serbskich mediach piszą że ma z Jokiciem zainwestować hajs w te konie Edytowane 15 Sierpnia 2023 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 https://x.com/harrisonwind/status/1694953915027231091?s=46&t=X1m0kVoRv_84kN1kwt9SHA Po pijaku można przy tańczeniu skręcić kostkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 W dniu 25.08.2023 o 09:43, Koelner napisał(a): https://x.com/harrisonwind/status/1694953915027231091?s=46&t=X1m0kVoRv_84kN1kwt9SHA Po pijaku można przy tańczeniu skręcić kostkę Rozwiń Czemu on zawsze na stoły i krzesła wskakuje chyba jest wystarczająco wysoki, żeby go widzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 W dniu 25.08.2023 o 10:15, RonnieArtestics napisał(a): Czemu on zawsze na stoły i krzesła wskakuje chyba jest wystarczająco wysoki, żeby go widzieli Rozwiń przygotowania do Mundialu wkraczajo w decydująco fazę, więc chce dodatkowo zwrócić uwagę na to, jak ciężko pracuje dla całego kraju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 mam wrażenie, że tutaj panuje większy ból o to niż w całej Serbii, że on taki uśmiechnięty tańczy, jak mu przecież jakich fanatyczny kibic może kose sprzedać czy coś, to są Bałkany, to jest piekło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 W dniu 25.08.2023 o 17:44, LeweBiodroSmoka napisał(a): mam wrażenie, że tutaj panuje większy ból o to niż w całej Serbii, że on taki uśmiechnięty tańczy, jak mu przecież jakich fanatyczny kibic może kose sprzedać czy coś, to są Bałkany, to jest piekło Rozwiń Tu idealnie pasuje tekst Widzisz Wąski, urwałeś kurze złote jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 W dniu 25.08.2023 o 09:43, Koelner napisał(a): https://x.com/harrisonwind/status/1694953915027231091?s=46&t=X1m0kVoRv_84kN1kwt9SHA Po pijaku można przy tańczeniu skręcić kostkę Rozwiń Dziwna impreza wszyscy siedzą a Jok jedyny tańczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 trzeba wejść w tweeta nie wiem co się stało, od kiedy nie wyświetla filmików z linku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Ciekawy jestem w jakiej Jok będzie formie na starcie sezonu po takim intensywnym lecie i jak taki wypoczynek ostatecznie na niego wpłynie. Swoją drogą mało jest zawodników, których ciągle wrzutki z imprez są raczej tylko propsowane, taki Harden za krótki filmik z burgerami już tutaj trochę oberwał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi