ignazz Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 4 minuty temu, Tecu napisał: Trudno, co zrobić Jak zaczynaliśmy to mieli a czegoś trzeba się trzymać, myślałem, że to dzień potrwa a nie trzy Ja to chciałem się zapytać czy nie zrobimy drugiej rundy. Ale to było trzy dni temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 No niezle. Dwa picki Jazz trafione - 16 i 28. Hendricks wybrany u was wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 W dniu 21.06.2023 o 11:43, Tecu napisał: #21 Dariq Whitehead #22 Noah Clowney Next @Behemot Trafiłem idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 (edytowane) Ja trafiłem z 26 i z Walkerem, tylko pacers wzięli go z 8 zamiast 7 hehe Edytowane 23 Czerwca 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Kris Murray trafiony, Whitmore straszne pudło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi