Tecu Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Mi wszystko jedno. Jak przegram to też będzie dobrze @elwariato powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Godzinę temu, julekstep napisał: nie z tego konta piszesz wariat! zapomnialem wylogować 12 minut temu, Tecu napisał: Mi wszystko jedno. Jak przegram to też będzie dobrze @elwariato powodzenia. co za cham odbiera całą frajdę z rywalizacji również powodzenia a PS jak ci sie Julciu chce to możesz pisać jako ze to dlamnie wiekopomne wydarzenie to by mi najbardziej pasowało gdzies okolice 23 ale ogolnie dostasuje sie do możliwości i zapotrzebowania wiekszosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 To zróbmy o 23:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 nie no, późno w ciul 21 - 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 40 minut temu, julekstep napisał: nie no, późno w ciul 21 - 22 a niby sam w chaupie siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 nie ma zainteresowania jak nikt się nie pojawi do kropkowania przez 5 min to leci standardowa simka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Kibice som tylko korki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Dzień 155 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Rockets (#3) Bilans serii: 4 - 1 awans Nuggets! (#3) Bulls vs Pacers (#4) Bilans serii: 3 - 4 awans Pacers! Pacers 123 - Bulls 116 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 @Tecu dziękuję za rywalizacje to była prawdziwa rywalizacja, nie to co na tym pato zachodzie plus mi sie przypomniały piekne dni, Pacers vs Bulls vs Knicks, Killer vs Mj vs King Kong to były czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 @Tecu słowa uznania za sezon. Epickie gdy w trakcie końcówki #7 dopisujesz coś w beGM aby wyjaśnić kwestie QO Szczere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Graty @elwariato Lets go Tyuse!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 4:2 dla Pacers w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Brawo @elwariato Go Pacers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Tak czytam sympatie w finale i wcale się nie zdziwię jak na końcu Krzemo zacznie tez kibicować Indianie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Wszyscy jesteśmy żółto-granatową rodziną! Go Pacers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 32 minuty temu, Qcin_69 napisał: Tak czytam sympatie w finale i wcale się nie zdziwię jak na końcu Krzemo zacznie tez kibicować Indianie xd W końcu ode mnie ma Noela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Teraz, Krzemo napisał: W końcu ode mnie ma Noela jak Noel wygra tytuł dla Pacers to będzie najlepszy plot twist w historii simki A Laf wyda całe salary latem na NN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 2 godziny temu, Qcin_69 napisał: jak Noel wygra tytuł dla Pacers to będzie najlepszy plot twist w historii simki A Laf wyda całe salary latem na NN Ja byłem pewien jego wysokiej wartości, dziwne że nikt nie chciał sobie zklepac sezon temu w ramach QO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 25 minut temu, Krzemo napisał: Ja byłem pewien jego wysokiej wartości, dziwne że nikt nie chciał sobie zklepac sezon temu w ramach QO. ja chciałem! Noel był moim głównym celem na te lato, a rok temu przeoczyłem ze nim handlowales, ale generalnie Noel idealnie mi się widział, myślałem nawet czy tam Paytona wtedy nie ruszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 ło matko Qcin chciał asety ruszyć, musi ten noel coś wart zatem być 3 godziny temu, Qcin_69 napisał: jak Noel wygra tytuł dla Pacers to będzie najlepszy plot twist w historii simki A Laf wyda całe salary latem na NN! żeby wygrał jedno spotkanie to już bedzie nieźle plus spokojnie zeby sie Lafcio nie spłukał to sięgnę ja do kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi