Qcin_69 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 brawo Portis! wroc do Hawks z tytułem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 8 godzin temu, eMeS napisał: O Bosh Wielki Człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 @julekstep Dziś relacja, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 17 minut temu, ignazz napisał: Wielki Człowiek nom na oko to spokojnie 6'10 albo i wincej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Dzień 143 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Clippers (#5) Bilans serii: 4 - 1 awans Nuggets! (#3) Rockets vs Lakers (#7) Bilans serii: 4 - 1 awans Rockets! (#4) Pacers vs Knicks (#8) Bilans serii: 4 - 2 awans Pacers! (#3) Bulls vs Heat (#7) Bilans serii: 4 - 3 awans Bulls! Heat 88 - Bulls 107 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Gratulacje @Tecu znowu przerywasz marzenia Heat No i powodzenia w kolejny rundach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Julek nie zawiedz mnie, łatwy wpyerdol od Bulls prosze w typerze, wtedy bede wiedział że mam szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 gratuluję @Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 9 minut temu, Cichy napisał: Gratulacje @Tecu znowu przerywasz marzenia Heat No i powodzenia w kolejny rundach! Uffff, nie patrzyłem na to. Przepraszam. Gdyby nie Harden to byłaby kupa, Vuca strasznie Bosh obił. 1 minutę temu, profésora napisał: gratuluję @Tecu Dzięki i przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 4 minuty temu, Tecu napisał: Uffff, nie patrzyłem na to. Przepraszam. Gdyby nie Harden to byłaby kupa, Vuca strasznie Bosh obił. Dzięki i przepraszam właśnie wstydź sie, obys w nastepnej rundzie nie popełniał już tego błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 simka za 10 min! Dzień 145 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Rockets (#3) Bilans serii: 1 - 0 Rockets 100 - Nuggets 115 play-by-play (#3) Bulls vs Pacers (#4) Bilans serii: 0 - 1 Pacers 109 - Bulls 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 nie ma mnie jutro / w poniedzialek - @Cichy @SlaKB dali byscie rade simowac jbc, czy 2 dniowy lockout? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 Krzemiński mogłby, może miałby na tyle wyrozumiałości dla rywala zeby Nugs umoczyli akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 4 godziny temu, julekstep napisał: nie ma mnie jutro / w poniedzialek - @Cichy @SlaKB dali byscie rade simowac jbc, czy 2 dniowy lockout? Jak coś mogę simnac w niedzielę i poniedziałek, chyba jeszcze tego nie zapomnialem ;), jak @SlaKB nie da rady. gdzie tylko Save będziesz musiał skitrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 2 minuty temu, Cichy napisał: Jak coś mogę simnac w niedzielę i poniedziałek, chyba jeszcze tego nie zapomnialem ;), jak @SlaKB nie da rady. gdzie tylko Save będziesz musiał skitrac Oho, trzeba robic screeny z umiejetnosci Bosha przed simowaniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 simka za 3 min! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 11 minut temu, eMeS napisał: Oho, trzeba robic screeny z umiejetnosci Bosha przed simowaniem! No niestety są csv po campach. Jak mocno bym chciał - nie da się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 Dzień 146 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Rockets (#3) Bilans serii: 2 - 0 Rockets 98 - Nuggets 112 play-by-play (#3) Bulls vs Pacers (#4) Bilans serii: 1 - 1 Pacers 134 - Bulls 138 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 kawał meczycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 W poniedziałek mogę simnac, dziś nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi