Pablo81 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Philly 4:3 Den 4:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Nuggets 4:3 Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 East: (1) Philadelphia 76ers – (2) Toronto Raptors Głos: 4-3 West: (1) Denver Nuggets – (2) Los Angeles Lakers Głos: 3-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 East: (1) Philadelphia 76ers – (2) Toronto Raptors Głos: xxx West: (1) Denver Nuggets – (2) Los Angeles Lakers Głos: XXX Mam zasadę, że nie głosuję na parę z którą mogę zagrać. I będę się tego trzymał, mimo, że wiem, że gdybym miał się z kimkolwiek z tej serii zmierzyć, byłoby gładkie 0-4, maks 1-4 jakby mi się poszczęściło Podchodziłem do tej serii kilka razy i raz wygrywało Lakers, raz Nuggets, później Lakers po czym Nuggets. Nie wiem, nie potrafię rozstrzygnąć, możecie brać to jako brak wyobraźni, może jako brak wiedzy a nawet jako tchórzostwo - trudno - nie umiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Sixers 4-2 Nuggets 4-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Raptors 4:2 Lakers 4:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Toronto 4-3 Denver 4-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 11 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 KONIEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 12 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Wyniki: East: (1) Philadelphia 76ers – (2) Toronto Raptors Wynik: 4:3 West: (1) Denver Nuggets – (2) Los Angeles Lakers Wynik: 4:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi