Skocz do zawartości

San Antonio Spurs 2023/24 Star Wars: New Hope

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, RonnieArtestics napisał(a):

Tak tak, a to czemu nie może szlifować rzutu Tre grając nim w s5? Nie ma gorszego rzutu niż Sochan chyba xD 

Bo poprzez słabe warunki fizyczne pewnych rzeczy nie przeskoczy a szlifować a być jak Curry to bardzo dwie różne rzeczy. 

Wola szlifować Sochana. Bo jak się uda to będzie zabijaka lepszy niż Green. 

4 minuty temu, karpik napisał(a):

Mogę się już nawet nie wypowiadać, bo nic to nie zmieni, że nie rozumiesz, że nie jest bardzo istotne to jak Sochan wygląda jako PG w 2023, a to ile wyniesie z tego eksperymentu i o ile lepszym graczem będzie m.in. dzięki temu za kilka lat. 

Fakty są takie, że Sochan się poprawił względem rookie season. Lepiej rzuca i lepiej kreuje. Nie musisz na każdym kroku przypominać, że Tre Jones jest lepszym PG, bo po pierwsze Sochan nie jest PG i dopiero się uczy grania z piłką, a po drugie dla Spurs najważniejsze jest to kto za kilka lat może być rotacyjnym graczem w contenderze, a tutaj na ten moment wygląda to tak, że Jeremy wykazuje lepsze perspektywy.

Nie, na ten moment wygląda ze statystk, że Tre gdy jest na boisku robi z ochydnego tankera conajmniej przeciętny team, wiec dla mnie to on wykazuje lepsze perspektywy. Rownie dobrze to jego można doszlifować i kazać mu być bardziej agresywnym rzutowo. O tym jak pozytywny wpływ ma Tre mówią już wszyscy, nawet podczas transmisji meczu Richard Jefferson kręci bekę, że Pop nie gra Tre bo są wtedy za dobrzy. Ale Nie chce mi się o tym dyskutować bo jesteście niereformowalni i żaden argument nie trafia, a w odpowiedzi dostaje jakieś banialuki. 

Edytowane przez RonnieArtestics

1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a):

Nie, na ten moment wyglada, ze Tre gdy jest na boisku robi z tankera przeciętny team, wiec dla mnie to on wykazuje lepsze perspektywy. Rownie dobrze to jego można doszlifować i kazać mu być bardziej agresywnym rzutowo. O tym jak pozytywny wpływ ma Tre mówią już wszyscy, nawet podczas transmisji meczu Richard Jefferson kręci bekę, że Pop nie gra Tre bo są wtedy za dobrzy. Ale Nie chce mi się o tym dyskutować bo jesteście niereformowalni i żaden argument nie trafia, a w odpowiedzi dostaje jakieś banialuki. 

image.png.87657e928f28d1d447f87161635cd90a.png

Teraz, ignazz napisał(a):

Serio nie widzisz różnicy gdy masz Tre z lepszym rzutem a Sochana?

Nie widzę, Mam gdzieś te twoje gadki o warunkach fizycznych, cp3 cała karierę był w miarę dobrym obrońcą i ma te same warunki fizyczne. Już to mówiłem dwa tygodnie temu.

Nie mówiąc o tym, że Oboje mogliby być w s5, w optymalnych dla siebie rolach, zamiast męczyć Sochana na PG, wystarczy dać Wemby na C, ewentualnie gdy Center przeciwnika jest s c*** masywny, to można wymieniać kogoś z s5 z Zachem, ale na ~polowe dzisiejszych drużyn Wemby swietnie sobie poradzi na centrze. 

10 godzin temu, DRK napisał(a):

Jest nowy rekord Polski. Jeremiasz  w meczu z Hawks poprawił osiągnięcie MG 13. I tylko tego odgwizdanego offensa szkoda na koniec.

Za sukcesami Małysza stała bułka z bananem, za sukcesem Jeremiego stoi pizza z keczupem.

Gdyby tak po tym przechwycie walnął trójeczkę...

Team Year(s) Losing Streak Streak Breaker
1 Spurs 2023 16 @ Jazz 102-94
2 Spurs 2023 - 14 Streak Active
  Spurs 1989 13 vs Nuggets106-89
4 Spurs 2022 11 vs Rockets118-109
5 Spurs 1987 10 vs Blazers123-112
6 Spurs 1989 9 vs Lakers 106-98
7 Spurs 2019 8

@ Knicks 111-104

Ciekawe czy Pop pobije swoj własny losing streak record który zrobił rok temu. 
Normalnie przy takich wynikach wszyscy zastanawialiby sie czy coach nadaje sie do zwolnienia, jak np. W temacie Pistons zastanawiają sie nad Montym, no ale w tym przypadku pół-Boga wynika to oczywiście z jego genialnego planu. 

5 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):
Team Year(s) Losing Streak Streak Breaker
1 Spurs 2023 16 @ Jazz 102-94
2 Spurs 2023 - 14 Streak Active
  Spurs 1989 13 vs Nuggets106-89
4 Spurs 2022 11 vs Rockets118-109
5 Spurs 1987 10 vs Blazers123-112
6 Spurs 1989 9 vs Lakers 106-98
7 Spurs 2019 8

@ Knicks 111-104

Ciekawe czy Pop pobije swoj własny losing streak record który zrobił rok temu. 
Normalnie przy takich wynikach wszyscy zastanawialiby sie czy coach nadaje sie do zwolnienia, jak np. W temacie Pistons zastanawiają sie nad Montym, no ale w tym przypadku pół-Boga wynika to oczywiście z jego genialnego planu. 

Koleś ma milion lat i powinien odejść, szkoda żeby dawał pożywkę takim macom i innym 

Ja mogę z tym żyć ze zrobi swoje i zostawi klub z rozgrywającym wybranym w drafcie 2024 poukłada wszystko a potem przyjdzie Bud na gotowe. Nie wiem czy takie teraz dosyć altruistyczne podejście i obniżanie swojej pozycji w all time to będzie wada czy zaleta na koniec kariery. Spurs zbierają oklep ale jeżeli za rogiem jest szansa na grubsze lata to mogę żyć w tym wyścigu żółwi z pistons. Których tez lubię. I tam zobaczcie ze na papierze jest dużo więcej talentu niż w spurs. 

Średnio rozumiem czemu akurat teraz trzeba wywalić dziadka? Ani eleganckie ani oszczędne a i pare zwycięstw więcej mi niepotrzebne. Rozumiem ze dla twojej rozrywki i spełnienia spurs maja płacić 2 a może 3 kontrakty trenerskie równocześnie.  Czysta oszczędność. Już w tej mówie nienawiści do popa podrzucasz coraz lepsze rozwiązania. Geniusz finansowy. Ron Agrest 

17 minut temu, ignazz napisał(a):

. I tam zobaczcie ze na papierze jest dużo więcej talentu niż w spurs. 

Co za Bzdura. Robisz z Keldona, Tre regularnie jakichś petów to już wiem, ale to są legitni gracze, ja bym powiedział nawet legitni starterzy teamu NBA. Sochan i Vassell to natomiast ponoć mega talenty, które trzeba szlifować. Raz robisz z Sochana mega talent, którego szlifowanie się spłaci, a dzien później jak widać - na potrzeby bronienia Popa robisz z niego scruba. Wemby to talent pokoleniowy, który ponoć przebija o dwie ligi każdy inny talent w tej lidze. Dorzuć do tego solidnego zacha i solidnego shootera z ławki w postaci mcdermotta. Masz conajmniej 7 graczy, którzy są legitni i dostaliby solidne minuty w każdym zespole NBA, w tym najlepszy prospekt od czasu lebrona. To jest imo więcej talentu niż w Pistons, którzy grają w rotacji beznadziejnym Killianem, Bagleyem czy nawet Wisemanem jak są kontuzje. 

ignazz, ja nikogo nie chce zwalniać, zrozumiales mnie źle, ja po prostu  smieje się cały czas z tekstów fanów spurs o jakims chodzącym geniuszu. To są ewidentne double standards - tak jak mówi mac, bo każdy inny trener byłby już po prostu na tapecie mocno krytykowany. Chociażby za styl tych porażek. Takie są fakty. Mówiłem już wcześniej, nie przeszkadzałoby mi gdyby przegrywali ale w jakims ładniejszym stylu, grali trochę szybciej, lub po prostu lepiej używali swoich zawodników, których maja do dyspozycji. Natomiast mamy przed sezonem czcze gadanie Popa o tym ze musi w tym sezonie nauczyć ich wygrywania, ze to konieczne do ich rozwoju, a potem dostajesz jeszcze gorszy styl niż w zeszłym roku. Przecież oni w zeszłym sezonie wygladali dużo przyjemniej, walczyli ładnie z każdym i fajnie się to oglądało, a ja tylko tyle bym chciał i aż tyle. 

Potencjał na dziś a potencjał do szlifowania. Spora różnica. Po prostu gracze pistons dłużej już biegają na parkiecie. To ze z jakiegoś powodu Cade i spółka nie pasują do siebie to inna para kaloszy. Grają dłużej i poszczególni gracze byli wybierani z wyższymi wyborami. To ze my mamy VW który za 4 lata zrobi różnice ( oby) to inna para kaloszy.  A z graczy w nba którzy maja szanse zrobić karierę Sochana chyba można uważać za jednego z najmniej rozwiniętego SUROWEGO koszykarski gracza gdy przychodził do ligi a jednocześnie bardzo perspektywicznego. To ze ma serducho i pracuje jak Tytan to jedno ale sam poziom startowy obaj wiemy ze taki sobie. I w tej ocenie na dziś ( bo pokazujesz serie przegranych z listopada) wypada gorzej. Ale to ze będzie lepszym graczem za rok dwa nie mam wątpliwości. 

Nikt tu z Keldona nie robi peta. O Tre pisze tylko w kontekście postawienia na niego jako nr 1 w rozegraniu i o jego ograniczeniach fizycznych. Gość rzuci mając minuty 7-12 punktów zrobi 5-6 asyst i mało strat a Ty kolejny raz poruszasz jego temat jakby był game changerem. 

Pistons dużo dłużej kręcili się w loterii i nabrali tego talentu więcej a ich #1 jest dużo bardziej doświadczony niż #1 spurs który pół roku temu był jeszxze w EUR wiec nawet szok kulturowy możliwe ze obecnie doświadcza. 

Ja do spurs mam sporo zastrzeżeń ale nie robię z kwestii trenera problemu. Grubo to jest przegapić Hali czy Senguna kosztem Primo. To kryminał. 

No ja nie uważam żeby Pistons miało na papierze więcej talentu, bo gdzie ? Wemby już teraz jest dużo lepszym zawodnikiem i liderem niż Cade. Nie oszukujmy się Cade jako 1st pick jest, (delikatnie mówiąc, żeby nie sprowadzić tu tego jednego frustrata-homera z fanbase Pistons) lekkim bustem, któryś rok nie może wyjść z 40% fg i jako lider, który oddaje najwiecej rzutów w druzynie jest po prostu najzwyczajniej w świecie ciężką kotwicą jak narazie. Rolesów też nie maja tam lepszych, raczej sami młokosi, którzy dopiero się uczą. Nie ma też tam na tą chwilę zdrowia, bo dwaj najlepsi weterani chyba w ogóle nie zagrali ani razu jeszcze. Wiec dla mnie takie teksty to bzdura niczym nie poparta. Jak było 3:2 to było jaranie się składem Spurs i ich perspektywami, teraz nagle jest to wy ciebie najgorszy team na papierze. Ja się z tym nie zgadzam, byliby lepiej wykorzystywani to byłoby lepiej, a że jest genialny plan pół-Boga na tapecie, to wygląda to jak wyglada. Ale na papierze ten team jest dużo lepszy niż obecne wyniki. Takie jest moje zdanie. 

Dobrze. To na potrzeby miłej dyskusji uznajmy spurs jako mocniejszy zespół niż pistons. Co teraz Charlotte PTB Jazz Rockets czy może Clippers? Spojrz jak liga się mocno uśrednia i jest bardzo dużo ekip środka tabeli. Jakiej byś nie robił gimnastyki to spurs obecnie są bottom 5 w lidze. Zdrowi gdy nie gra Ball to mogą być lepsi niż Charlotte. Kontuzje ma Simmons czy Grant. Lepsi od Portland itd… tylko co to zmienia?  

Mamy Draft bez jakiegoś killera wiec tu nie musi być ordynarny wyścig po jedynkę tylko wystarczy zabezpieczyć się w top 5. I spurs to robią. 

2 godziny temu, ignazz napisał(a):

Dobrze. To na potrzeby miłej dyskusji uznajmy spurs jako mocniejszy zespół niż pistons. Co teraz Charlotte PTB Jazz Rockets czy może Clippers? Spojrz jak liga się mocno uśrednia i jest bardzo dużo ekip środka tabeli. Jakiej byś nie robił gimnastyki to spurs obecnie są bottom 5 w lidze. Zdrowi gdy nie gra Ball to mogą być lepsi niż Charlotte. Kontuzje ma Simmons czy Grant. Lepsi od Portland itd… tylko co to zmienia?  

Mamy Draft bez jakiegoś killera wiec tu nie musi być ordynarny wyścig po jedynkę tylko wystarczy zabezpieczyć się w top 5. I spurs to robią. 

IMO twoim najwiekszym problemem w całej naszej miesięcznej dyskusji jest zwyczajnie fakt, że słabo kumasz potrzeby spurs w tej chwili. Mając Vassella, Keldona i pokoleniowy talent w postaci Wemby, nie potrzebujesz PG o super warunkach fizycznych, który łamał bedzie linie obrony, bo Vassell i Keldon w miarę to potrafia i można z obu spokojnie zrobić 20ppg scorera.

zakladajac ze wemby się rozwinie jak zapowiadają, to masz trzech 20+ ppg scorerow. Ponadto masz w tym zespole super cuttera, i gracza który umie grac bez piłki, w postaci Sochana. Może łapać loby, ścinać do kosza, backdoor, zrobi co tylko zechcesz i co mu każesz, Keldon tez jest niezły w te klocki. W dodatku Wemby to wyglada na potencjał na goata w pick n rollu, bo umie wszystko, a złapie tez piłki na zasięgu niemożliwym dla nikogo. Biorac to wszystko pod uwagę , uważam, że Tre Jones, Koleś który rzuci 12 ppg, zrobi 8-9 asyst, nie zgubi przy tym piłek to jest właśnie idealny fit w ataku dla tej drużyny. Przecież to vassell i Keldon maja potencjał żeby być druga i trzecia opcja w druzynie, a jak Sochan się rozwinie w odpowiedniej dla siebie roli, to może tez docelowo dorzucać kolejne 16 pkt na mecz. Masz wemby - docelowo ma być to top3 ligi, takie jest przecież zalozenie, masz szybkich slasherow w postaci Sochana i Keldona, masz shootera, który wg karpika jest elitarny w catch n shoot. Każdy z nich dodatkowo potrafi ładnie zagrac 1vs1. Keldon grał swietnie rok temu jako główny obwodowy scorer i secondary ballhandler. Po jakiego grzyba tobie jakiś kolejny ballhandler, który bedzie łamał linie obrony, jak Masz już trzech takich w s5. To jest właśnie hipokryzja, ze macie wemby, Keldona, i ponoć elitarnego scorera z catch n shoot, a narzekacie na brak talentu w zespole, mając jeszcze solidnego Tre i obiecującego Sochana. To się ze sobą jak dla mnie kłóci, Spurs maja wystarczająco talentu moim zdaniem, tylko wystarczy go nie marnować i ustawić rotacje i zadania tak jak trzeba, a nie eksperymentować za wszelka cenę żeby iść po kolejna niewiadoma z draftu. 

a jesli chodzi o obrone, to warunki fizyczne nie są problemem, jak ktoś potrafi bronić. Tre potrafi wg mnie dobrze i mądrze bronić. Cp3 nie był nigdy problemem w D, tak samo VanVleet. Ai3 w prime uchodził za niezłego obrońcę. Davion mitchell uważany jest za jednego z najlepszych defensywnych guardow w lidze. To wszystko gracze o podobnych bardzo warunkach fizycznych. A taki Jrue Holiday z powodzeniem kryje dużo większych typów, zwykle know-how wystarczy w koszykówce by nie być dziurą w obronie, pomimo gorszych warunków 

a teraz jeszcze dla przeciwwagi: twój ukochany kochaniutki Tony Parker był imo bardzo dużym problemem w D, a pomimo tego zdobył 4 tytuły mistrzowskie, a Ty uważasz ze się nie da. No jak się nie da to jak tego dokonał Parker ? Bo miał za plecami Duncana, który był topowym defensorem, prawda ? No to czy Victor Wembanyama nie ma być również docelowo na poziomie all time great w D? Niech się uczy, jako anchor defensywy pomagając takim graczom jak Tre.  Bo ja słyszałem ze ma być i nawet się z tym zgadzam. Dlatego nie, nie uważam żeby Pop miał potrzeby eksperymentować w ten sposób, jaki eksperymentuje, i ze to się spłaci. On powinien grac swoje i robić adjustments składu raczej na ławce, bo to tam jest faktycznie bieda w tej chwili. Tam powinien się wzmacniac. A przynajmniej nawet jesli to nie wypali, skoro to sezon na straty to rownie dobrze mógłby dać SZANSE pokazania się Tre, bo ja wierze ze on spokojnie zrobiłby bestie z Wembyego na pick n rollu. Jesli nie wypali, spoko, może sobie latem szukać dalej lepszego PG, ale wg mnie to właśnie Tre jest tu gościem, który dużo ułatwi w ataku, bo ma super high IQ i wizję, której nie ma żaden z tych chłopaczków. Oczywiście ma swoje mankamenty, zgadzam się, ale te mankamenty są w stanie być super ukryte przy tym składzie jaki posiadają  Spurs. Tu nie potrzeba kolejnego scorera, potrzebny jest rozgrywający z głowa który ogarnie co i jak na boisku. I Tre wydaje sie być tez typem gościa, który bedzie wykonywał plan trenera zawsze, nie bedzie odpierdalal swoich improwizacji, czy to nie właśnie takich ludzi Pop uwielbia ?

masz sobie inne zdanie co do potrzeb zespołu, ale jak już tak lubimy nawiązywać do begm, to twoje wyniki w begm podpowiadają mi jakos mocno, żeby twoim opiniom za bardzo nie ufać :( dlatego się z tym wszystkim nie zgadzam i będę tutaj w kontrze do hurraoptymizmu, bo takie mam zdanie na ten temat a nie inne, i nie chodzi o to kogo mam w begm, chodzi o to żeby przyjemnie oglądać spurs, bo zebrali graczy których bardzo lubie, a widzę ze pop ich mega marnuje w tym sezonie. 

21 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

IMO twoim najwiekszym problemem w całej naszej miesięcznej dyskusji jest zwyczajnie fakt, że słabo kumasz potrzeby spurs w tej chwili

Potrzeby Spurs w tej chwili to rozwój indywidualny prospektów.

23 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

masz shootera, który wg karpika jest elitarny w catch n shoot

Brzmi to dosyć prześmiewczo, więc jeśli uważasz, że to nie jest prawda, to chętnie poczytam Twoje argumenty. Vassell trafia 44% catch and shoot trójek na sporym volume, w dodatku spora część z nich to contestowane rzuty. Ścisła topka w lidze wśród shooterów, a chłopina wciąż się poprawia.

3 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a):

Przecież oni w zeszłym sezonie wygladali dużo przyjemniej, walczyli ładnie z każdym i fajnie się to oglądało, a ja tylko tyle bym chciał i aż tyle. 

3 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a):

Mówiłem już wcześniej, nie przeszkadzałoby mi gdyby przegrywali ale w jakims ładniejszym stylu, grali trochę szybciej, lub po prostu lepiej używali swoich zawodników, których maja do dyspozycji

Nie wiem Ronnie ile Ty ich oglądałeś rok temu, ale to jest kompletna bzdura. Rok temu Spurs mieli 29. atak i 30. obronę w lidze, najgorszy net rtg i najszybszy pace w lidze. Tera majo 28. atak, 27. obronę, najgorszy net rtg i 3. najszybszy pace. Z grubsza wygląda tak, jak w zeszłym sezonie. Rok temu też mieli dziwne rotacje, dyskusyjne pomysły na grę i też testowali graczy w mało komfortowych dla nich rolach. A czy Pop i Spurs mają rację w ten sposób rozwijając swoich graczy, to zobaczymy za kilka sezonów. Jeśli SAS będą contenderem mając core w postaci Wemby-Vassell-Sochan i top pick 24 (Collier?), to znaczy, że chyba wyszło to dobrze, a jak nie, to użytkownikowi RonnieArtestics z forum e-nba.pl będą się należeć przeprosiny, bo Tre Jones mógł w sezonie 23/24 dać Spurs ze 2W więcej i poprowadzić ten zespół do lepszego jutra. 

We will say what time will tell, ale nie obraź się, że póki co mam więcej zaufania w proces Popa.

4 godziny temu, ignazz napisał(a):

lata to mogę żyć w tym wyścigu żółwi z pistons. Których tez lubię

Też lubię Spurs❤️. Z uwagą obserwuję ich poczynania. DET i SAS to teraz tacy brothers in arms. Wróć. Inaczej. Bracia w biedzie. A w ostatnim 35 leciu wzięli 8 mistrzostw. 3-5 na korzyść Spurs , choć mogło być 4-4, gdyby nie przeklęta trójka Roberta H w G5 w 2005. Każdemu po równo, wg pewnej upadłej ideologii. 

Mógłbym wybrać (hehe) jakiś ewentualny finał Pistons za 10 lat (albo raczej za 100) to tylko ze Spurs lub Lakers lub z Jokiem (ale ten chyba nie doczeka). A finały wschodu to z Bulls albo Pacers. Wszystko oczywiście z uwagi za piękne zaszłosci historyczne

Godzinę temu, karpik napisał(a):

Brzmi to dosyć prześmiewczo, więc jeśli uważasz, że to nie jest prawda, to chętnie poczytam Twoje argumenty. Vassell trafia 44% catch and shoot trójek na sporym volume, w dodatku spora część z nich to contestowane rzuty. Ścisła topka w lidze wśród shooterów, a chłopina wciąż się poprawia.

Skoro użyłem tego w kontekście chwalenia talentu zespołu, to chyba logiczne ze nie było intencja przesmianie tej opinii, wręcz przeciwnie, chciałem się nią podeprzeć aby umocnić swoją tezę o tym ze talentu nie brakuje w tym zespole. Mogłem faktycznie napisać bez tego „wg karpika” ale nie miałem złych intencji akurat tutaj, wręcz przeciwnie, bawi mnie robienie z tego składu bandy scrubów. To co napisałem post wcześniej to podtrzymuje, talentu nie brakuje, brakuje odpowiedniego wykorzystywania ich predyspozycji. 

jak nie, to użytkownikowi RonnieArtestics z forum e-nba.pl będą się należeć przeprosiny, bo Tre Jones mógł w sezonie 23/24 dać Spurs ze 2W więcej i poprowadzić ten zespół do lepszego jutra. 

Z kolei to jest już bardzo, ale to bardzo prześmiewcze i chamskie, a mogę wrzucic garść statystyk mówiących o tym, ze obecność Tre robi z tego teamu conajmniej przeciętniaka, a probka robi się coraz większa: 

https://www.basketball-reference.com/players/j/jonestr01/lineups/2024

https://www.basketball-reference.com/players/j/jonestr01/on-off/2024

z nim na boisku są lepsi o +16,4 I z koszmarnego tankera stają się przeciętniakiem, który robi tylko -2,5 rtg, także imo daj mu 34 minuty i s5 i masz team na 35W, a nie dwa winy więcej w sezonie, jak to mówisz. 

https://www.pbpstats.com/wowy-combos/nba?TeamId=1610612759&Season=2023-24&SeasonType=Regular%2BSeason&PlayerIds=1630200,1641705

widać również gdy jest na boisku razem z victorem, to nie ważne kto tam biega obok to są tak czy siak +7 net rtg, także pokusiłbym się nawet o stwierdzenie ze powalczyliby sobie o playin, gdyby pop użył mózgu i zrobił to co zapowiadał przed sezonem, czyli nauczyć ich wygrywania już w tym sezonie, grając optymalnym składem, a nie eksperymentalnym gównem, jakie nam zaprezentował. 

takze karpik: 

„Brzmi to dosyć prześmiewczo, więc jeśli uważasz, że to nie jest prawda, to chętnie poczytam Twoje argumenty.”

Po kim jak po kim, ale po tobie się nie spodziewałem takiej ignorancji i wypierania  statystyk, a wierze ze je sobie sprawdziłeś wcześniej, zanim napisałeś ten chamski tekst o tym ze będziecie mnie przepraszać za to, że spurs mogliby wygrać conajwyżej dwa mecze więcej w sezonie z Tre. podobno Statystyki nie kłamią i myślałem ze ty akurat jesteś tego samego zdania, a tu wychodzi ignorancja i chamstwo, bo ktoś kurde ośmielił się podważać autorytet wielkiego popa. staram się jak widać podchodzić do tego dość merytorycznie i przynoszę na tacy statystyki, które mówią jasno o tym, ze to raczej nie ja jestem tu naiwniakiem, tylko wy. W odpowiedzi dostaje chamskie teksty i jakieś wyobrażenia o wielkich spurs z draftu. Dobrze wiesz jak ciężko dobrze trafic w drafcie, to tez oczywiście ignorujesz, bo ten plan jest przecież genialny… 

Potrzeby Spurs w tej chwili to rozwój indywidualny prospektów

No i wg ciebie Idealny sposób na rozwój indywidualny to kazać im grac czego nigdy nie ogarną na przyzwoitym poziomie, zamiast dać im grac to co potrafia ? 

6 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a):

W temacie Pistons zastanawiają sie nad Montym

To by było niesamowite. Bo chyba jak go Pistons zwolnią to i tak muszą mu wypłacić cały kontrakt?

To dopiero emeryturkę by sobie Monty załatwił.

5 godzin temu, ignazz napisał(a):

I tam zobaczcie ze na papierze jest dużo więcej talentu niż w spurs.

Nie prawda, bo sam Wemby jest więcej warty niż cały roster pistons.

5 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a):

Nie oszukujmy się Cade jako 1st pick jest, (delikatnie mówiąc, żeby nie sprowadzić tu tego jednego frustrata-homera z fanbase Pistons) lekkim bustem

ja, poniekad, rozumiem, ze jako fan indy masz silny wewnetrzny imperatyw, zeby przypierdalac sie do pistons o 'cokolwiek', ale daruj sobie podobne teksty na przyszlosc. raz, ze malo to eleganckie, dwa, dalekie od prawdy...