julekstep Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Dwa dni na składanie ofert zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) MCGrady + gorszy z Sonicks/Hornets 44’ 1st edit: pomyliłem kto jest moja dziwka w 44’ jednak to Alonzo, Wariacik jest w 42’ Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 2 godziny temu, Qcin_69 napisał: MCGrady + gorszy z Sonicks/Hornets 44’ 1st edit: pomyliłem kto jest moja dziwka w 44’ jednak to Alonzo, Wariacik jest w 42’ lubie jak koles, ktorego życie wyglada jak nieustające starcie z sutenerem, pierdzieli coś o dziwkach żeby bylo na temat to Odena oferuję i 2rd do wyboru do koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 1 minutę temu, elwariato napisał: lubie jak koles, ktorego życie wyglada jak nieustające starcie z sutenerem, pierdzieli coś o dziwkach żeby bylo na temat to Odena oferuję i 2rd do wyboru do koloru oferuje za Odena i Middletona Fraziera i McGradyego i Twój pick z 1 rundy 42’ (top14 protected) w takim układzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Gdzie te oferty dawac? Tu czy do komisarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 2 minuty temu, bogans2 napisał: Gdzie te oferty dawac? Tu czy do komisarza? tu, w przypadku trade request sa jawne oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 2 minuty temu, bogans2 napisał: Gdzie te oferty dawac? Tu czy do komisarza? Możesz dać tu lub dogadać się na PW z @Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Horford trafia na FA/waivers - zgłoszenia do niedzieli do 20.00 do @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Co? Przecież są dwie oferty. Nie mogę zaakceptować jednej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 No, ale na co czekasz, wczoraj czas minął i cisza? Jak akceptujesz to napisz. @Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Akceptuję ofertę @Qcin_69, ale musi ustalić swoją kurtyzanę, by dobić ten deal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Ashigaru napisał: Akceptuję ofertę @Qcin_69, ale musi ustalić swoją kurtyzanę, by dobić ten deal. moimi sukami sa Alonzo i Camby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 17 minut temu, Qcin_69 napisał: moimi sukami sa Alonzo i Camby Żałuje, że napisałem to co napisałem wyżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Ashigaru napisał: Żałuje, że napisałem to co napisałem wyżej... ej, ale Al już uciekł na waivera a jak zobaczył z kim piszesz o potencjalnym trejdzie to już na pewno nie wróci xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 18 minut temu, julekstep napisał: ej, ale Al już uciekł na waivera a jak zobaczył z kim piszesz o potencjalnym trejdzie to już na pewno nie wróci xD japa tam tankerze, Ashi zadecydował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 @Ashigaru faktycznie chcesz T-Maca i bieda pick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Chce jakiś spad i fajny 1st w pick, ale czy to ma jakieś znaczenie? @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 23 minuty temu, Ashigaru napisał: Chce jakiś spad i fajny 1st w pick, ale czy to ma jakieś znaczenie? @julekstep możesz: a) przyjąć ofertę qcina (TMac + swap w 44) b) nie przyjąć oferty qcina (wtedy Horford leci na waivera) którą opcję wybierasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 (edytowane) W dniu 25.04.2023 o 21:41, julekstep napisał: Dwa dni na składanie ofert zapraszam! 4 dni później.... 5 minut temu, julekstep napisał: możesz: a) przyjąć ofertę qcina (TMac + swap w 44) b) nie przyjąć oferty qcina (wtedy Horford leci na waivera) którą opcję wybierasz? Edytowane 29 Kwietnia 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał: 4 dni później.... Haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi