Szulim Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 W dniu 25.04.2023 o 08:49, Szulim napisał: Szablon głosowania: East: (7) Cleveland Cavaliers – (8) Chicago Bulls Głos: Cavs (9) Milwaukee Bucks – (10) Indiana Pacers Głos: Bucks West: (7) Utah Jazz – (8) Memphis Grizzlies Głos: X (9) New Orleans Pelicans – (10) Los Angeles Clippers Głos: z racji iż będę z kimś grał - nie będę głosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 East: (7) Cleveland Cavaliers – (8) Chicago Bulls Głos: Cavaliers (9) Milwaukee Bucks – (10) Indiana Pacers Głos: Bucks West: (7) Utah Jazz – (8) Memphis Grizzlies Głos: Grizzlies (9) New Orleans Pelicans – (10) Los Angeles Clippers Głos: xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 East: (7) Cleveland Cavaliers – (8) Chicago Bulls Głos: Bulls Ja wiem, że brak opisu i pewnie wielu karało i też mi się to nie podoba, ale dla przeciwwagi daję Bulls. (9) Milwaukee Bucks – (10) Indiana Pacers Głos: Bucks Potrafię sobie to wyobrazić, choć byłoby bardzo blisko. West: (7) Utah Jazz – (8) Memphis Grizzlies Głos: Jazz Tu także bardzo blisko. Dom, obrona, rzut monetą. Sorry @kuba2419 (9) New Orleans Pelicans – (10) Los Angeles Clippers Głos: Clippers @MarcusCamby się wkurzy, potraktuje to jako policzek itd, itp i dostanę od niego kopniaki w mojej serii, czyli jak zwykle. Nie kierowałem się niczym innym niż wyobraźnią sportową. Wszystkie pojedynki bardzo blisko. Szacunek także dla przegranych, to mogłyby być ciekawe, emocjonujące spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 KONIEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Wyniki 1 rundy play-in #7 West: Memphis Grizzlies #7 East: Cleveland Cavaliers 2 runda play-in: West: Utah Jazz - Los Angeles Clippers East: Chicago Bulls - Milwaukee Bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi