memento1984 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 witam - nigdzie nie moge znalezc opcji aby usunac zalaczniki - obecnie dojechalem do bandy (9mb) i nie mam pojecia jak usunac niektore z nich? pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Nie dodawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 1 minutę temu, matek napisał: Nie dodawać kiedys pamietam byla jakas opcja zeby usunac/zaznaczyc - a teraz juz nie ma takiej opcji????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 53 minuty temu, memento1984 napisał: kiedys pamietam byla jakas opcja zeby usunac/zaznaczyc - a teraz juz nie ma takiej opcji????? Ręcznie trzeba usunąć. Przez załączniki sobie wchodzisz, przekieruje Cię do wybranego postu, gdzie dodawałeś grafikę i usuwasz w edycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 16 minut temu, Braveheart22 napisał: Ręcznie trzeba usunąć. Przez załączniki sobie wchodzisz, przekieruje Cię do wybranego postu, gdzie dodawałeś grafikę i usuwasz w edycji. wpadlem na to problem byl ze jeden z postow "usun"alem a byl tam 1mb zalacznik (!). ale jakos udalo mi sie wyedytowac i usunac ten zalacznik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 2 godziny temu, memento1984 napisał: wpadlem na to problem byl ze jeden z postow "usun"alem a byl tam 1mb zalacznik (!). ale jakos udalo mi sie wyedytowac i usunac ten zalacznik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Nie łatwiej usunąć konto i zrobić nowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 4 minuty temu, ignazz napisał: Nie łatwiej usunąć konto i zrobić nowe? Trza spytać deltusia, pewnie trzeba zakładać nowy e-mail, to nie takie proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Mimo, że mam >10% wolnego miejsca, to kiedy chcę dodać załącznik lub zedytowac profilowe, pojawia się info: "Wystąpił problem podczas dodawania pliku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 9 godzin temu, Pablo81 napisał: Mimo, że mam >10% wolnego miejsca, to kiedy chcę dodać załącznik lub zedytowac profilowe, pojawia się info: "Wystąpił problem podczas dodawania pliku". co masz na myśli pod "dodać załącznik"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 20 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: co masz na myśli pod "dodać załącznik"? "Kliknij aby wybrać plik i taki spinacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: "Kliknij aby wybrać plik i taki spinacz. ale po co to, używasz tego to wstawiania zdjęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 28 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: ale po co to, używasz tego to wstawiania zdjęć? Tak - jestem stary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 (edytowane) 13 minut temu, Pablo81 napisał: Tak - jestem stary. z tego co widze to zaledwie 3 lata starszy doświadczenie nauczyło mnie, że wklejanie czegokolwiek poprzez opcje na forum może prowadzić jedynie do całkowitego ocipienia ja używam https://postimages.org wybierasz zdjęcie (musisz je wcześniej zapisać na dysku lub telefonie), kopiujesz drugi link, ctr+V w poście i gotowe Edytowane 13 Lipca 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: z tego co widze to zaledwie 3 lata starszy doświadczenie nauczyło mnie, że wklejanie czegokolwiek poprzez opcje na forum może prowadzić jedynie do całkowitego ocipienia ja używam https://postimages.org wybierasz zdjęcie (musisz je wcześniej zapisać na dysku lub telefonie), kopiujesz drugi link, ctr+V w poście i gotowe Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi