eMeS Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Albo zgodnie ze starym przysłowiem ja odwrócić, żeby zobaczyć kto będzie na czele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 12 minut temu, Braveheart22 napisał: Ale to było pytanie odnośnie rozdawania picków innym zespołom. A co tam słychać w Magic to dobrze widzę. Wystarczy kliknąć w tabelę w Magic bardzo dobrze, jedziemy na ryby pooglądać nasze pierścienie mistrzowskie -> coś czego w Arizonie nigdy nie widziano! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Godzinę temu, julekstep napisał: ja nikomu nic nie daję sam biorę to co wytankuję no osobiscie czerpiesz zysk z własnego nierządu, tak jak mówię, jest tu odpowiednie rozgraniczenie zatem 13 minut temu, julekstep napisał: w Magic bardzo dobrze, jedziemy na ryby pooglądać nasze pierścienie mistrzowskie -> coś czego w Arizonie nigdy nie widziano! to raczej pierścień, to jest druzyna pierścienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 pozycje na koniec sezonu @julekstep PlayersPositions.csv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Teraz, LAF napisał: O co chodzi w tym ? np Ben Simmons ma 14-5-48-7-0 w kolumnach PG-SG-SF-PF-C to znaczy, że 48 spotkań rozegrał jako SF ? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 simka za 3 minuty kończymy ten smutny RS! z przytupem (kogoś połamię tak czuję!) Dzień 120 (na pierwszym miejscu goscie) Clippers 92 - Suns 107 play-by-play Rockets 102 - Mavericks 94 play-by-play Bulls 109 - Jazz 113 play-by-play Warriors 113 - Bucks 95 play-by-play Spurs 129 - 76ers 104 play-by-play Hawks 87 - Pistons 127 play-by-play Knicks 101 - Nets 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 (edytowane) Pary 1 Rd Zachód: Nuggets vs Wolves Kings vs Lakers Rockets vs GSW Jazz vs Clippers 1rd Wschód: Pistons vs Knicks C's vs Heat Bulls vs Cavs Pacers vs Raptors I pierwsze MVP dla Russa gratki @Szulim Edytowane 15 Czerwca 2023 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Uuu, w końcu - okradziony raz, tym razem słusznie otrzymuje @kuba2419 gdzie mogę to sprawdzić bo totalnie nie widzę tego na stronce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 8 minut temu, Szulim napisał: gdzie mogę to sprawdzić bo totalnie nie widzę tego na stronce? http://simbasket.pl/html/ nowa zakładka Post Season u góry strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 RS na wschodzie wygrany dawno tego nie było w wykonaniu Pistons. W zeszłym sezonie długo prowadziłem, ale na koniec wyprzedzili mnie mocnym finiszem Raps, tym razem było blisko powtórki z Celtics/Bulls, ale dzięki łatwemu terminarzowi w końcówce udalo się ostatecznie. Przed RS kompletnie się tego nie spodziewałem, zakładałem raczej walkę o HCA, a w przypadku wysypu kontuzji walkę o PO. Ostatecznie trochę tych kontuzji było, ale bez jakiejś tragedii, dodatkowo udało się na ten sezon zebrać szeroki skład więc poszczególne absencję, aż tak bardzo nie bolały. Indywidualnie moja dwójka liderów AL&Nelson poświęcili swoje rzuty na rzecz partnerów (kilku niezłych scorerow w tym sezonie miałem - Granger, Gallinari + Chandler i Francis) i oboje zakończyli z najwyższym APG w karierze. Nelson po raz pierwszy wygrał klasyfikacje asyst, a BigAl został po raz pierwszy najlepszym blokującym ligii dodatkowo dokładając AllNBA 1st team&AllD 2nd team. Nelson nie załapał się do żadnego teamu, ale nie ma co się dziwić, bo PG to najlepiej obsadzona pozycja w lidze i BIG3 na tej pozycji kręci potężne staty. Teraz czas na Knicks z którymi gra mi się słabo więc nie zdziwię się jak przygoda z PO skończy się szybko, szczególnie że nie ma Aminu i Grangera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 1 godzinę temu, LAF napisał: O co chodzi w tym ? np Ben Simmons ma 14-5-48-7-0 w kolumnach PG-SG-SF-PF-C to znaczy że jest ujowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Kto wyżej w tabeli. Ja czy Pablo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 1 minutę temu, LAF napisał: No to klik do kliku to jeszcze troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Małe podsumowanie sezonu: 1. Fatalne campy, ponad -100 podkoszowych 2. Plaga kontuzji: - Koufos: -5 - Gooden: -20 - Melo: -20 - Evans: -13 - Wroten: -3 - Matthews: -25 w RS i 14 w PO 3. Awans do PO i przegrany tiebreaker z Lakers premiujący grą z Mutggets. Do boju Wilki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 8 minut temu, kahR napisał: Małe podsumowanie sezonu: 1. Fatalne campy, ponad -100 podkoszowych Co ty wiesz o fatalnych campach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Minus sto to jeden karniak. Niewielka strata. kiedyś to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 @MarcusCamby wrzuć proszę plik draftowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi