kuba2419 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 14 minut temu, julekstep napisał: tak, że Mavs już są poza PO (przegrywają tie-breaker zarówno z Wolves jak i LAL) szkoda, bo to była najfajniejsza drużyna do kibicowania na zachodzie i fajny run zrobili po pozyskaniu Conleya Curry na G3 Smith to pewnie tak jak qcin napisał (ew. G6 ) Będę musiał zobaczyć czy mam tiebreak z Kings xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Godzinę temu, Sylvinho. napisał: Nie no k**** to jest jakiś żart. Na który mecz wróci Curry i Smith ? znaj moją łaskę biedaku skoro kurak i smith wypadli to odpowiednio Jones i Noel nie zagrają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Patty Mills rozjebie Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 6 minut temu, elwariato napisał: znaj moją łaskę biedaku skoro kurak i smith wypadli to odpowiednio Jones i Noel nie zagrają oho Pacers chcą stracić swoją jedyną szansę na 2nd round xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 @julekstep jak mam 2-2 z Kings w bezpośrednich i w małych pkt chyba jest +2 dla Rockets to przy ewentualnej 2rd mam HCA mimo że Kings wygrali swoją dywizje? Czy jak to będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Teraz, kuba2419 napisał: @julekstep jak mam 2-2 z Kings w bezpośrednich i w małych pkt chyba jest +2 dla Rockets to przy ewentualnej 2rd mam HCA mimo że Kings wygrali swoją dywizje? Czy jak to będzie? jakiej 2giej rundzie? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Godzinę temu, julekstep napisał: szkoda, bo to była najfajniejsza drużyna do kibicowania na zachodzie i fajny run zrobili po pozyskaniu Conleya A 10-0 Spurs z ulubionym Jokicem, to nie był fajny run? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 12 minut temu, Pablo81 napisał: A 10-0 Spurs z ulubionym Jokicem, to nie był fajny run? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 reklama Jokicia episode 143430 to be continued Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Teraz, Koelner napisał: reklama Jokicia episode 143430 to be continued noooo, ciekawe czy uda się go wcisnąć do Pacers przed tym 'pewnym podpisaniem QO' xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 (edytowane) 25 minut temu, julekstep napisał: jakiej 2giej rundzie? xD Wygrywam ostatni mecz i mamy obaj po 50-32, na gram z GSW a Kings z LAL. Jeżeli się spotkamy w 2rd to kto będzie miał HCA? XD Edytowane 15 Czerwca 2023 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Wygrywam ostatni mecz i mamy obaj po 50-32, na gram z GSW a Kings z LAL. Jeżeli się spotkamy w 2rd to kto będzie miał HCA? XD GSW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Teraz, julekstep napisał: GSW! To idź się lepiej szykuj na losowanie draftu!!! Oby wyszło jak na próbnych simkach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 29 minut temu, kuba2419 napisał: To idź się lepiej szykuj na losowanie draftu!!! Oby wyszło jak na próbnych simkach! te tankery to strasznie wyszczekane, takie dajki to powinny cicho siedzieć a nie sie tu panoszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 18 minut temu, elwariato napisał: te tankery to strasznie wyszczekane, takie dajki to powinny cicho siedzieć a nie sie tu panoszą dajki to tankując oddają lotto picki innym xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 1 godzinę temu, julekstep napisał: dajki to tankując oddają lotto picki innym xD tak sobie mów... tutaj zatem musimy rozroznic dajki a zwykle kurwiszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Teraz, elwariato napisał: tak sobie mów... tutaj zatem musimy rozroznic dajki a zwykle kurwiszcza ja nikomu nic nie daję sam biorę to co wytankuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 17 minut temu, julekstep napisał: ja nikomu nic nie daję sam biorę to co wytankuję A wolałbyś #10 pick czy P. George'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 33 minuty temu, Braveheart22 napisał: A wolałbyś #10 pick czy P. George'a? a po co mi P.George jak mam GOAT SFa i GOAT prospekta SFa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: a po co mi P.George jak mam GOAT SFa i GOAT prospekta SFa? Ale to było pytanie odnośnie rozdawania picków innym zespołom. A co tam słychać w Magic to dobrze widzę. Wystarczy kliknąć w tabelę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi