LAF Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Co Ja widzę. Na 1:04 do końca miałem + 3 i posiadanie. I ostatnia akcja: Ben Simmons shoots from the left wing. tak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 31 minut temu, Pablo81 napisał: Wczoraj nałożyło się kilka czynników również pozasimkowych. Program jeszcze z jakimś tam dystansem i jeżeli odejde, to jako zwycięzca, żeby nie było pi****lenia. Wyniki są jednak całkiem rozbieżne z tym co simuje pewnie jak ja bym zagroził odejsciem to by mi dziady wina nie zapodały, takie to podwójne standardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 2 minuty temu, elwariato napisał: pewnie jak ja bym zagroził odejsciem to by mi dziady wina nie zapodały, takie to podwójne standardy Julek potrzebuje swojego nemesis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Teraz, eMeS napisał: Julek potrzebuje swojego nemesis simka to jego nemesis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 brawo Bux, przyjaciele! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 A podobno to w begm są fochy i odejścia dajcie znać jak będzie miejsce i ktoś odejdzie tym razem na serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 simka za 5 min Dzień 96 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 116 - Knicks 131 play-by-play Magic 81 - Pacers 110 play-by-play Hawks 83 - Celtics 104 play-by-play Raptors 104 - Cavaliers 116 play-by-play Nuggets 128 - Suns 131 play-by-play Clippers 99 - Kings 110 play-by-play Trailblazers 67 - Rockets 104 play-by-play Jazz 125 - Spurs 113 play-by-play Wizards 102 - Bulls 134 play-by-play Timberwolves 90 - Warriors 122 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Gary Payton II - Magic - 3 days Jeff Green - PTB - 8 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 simka za 10 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 @julekstep drukarz ma dzisiaj swoje swieto! Wszystkiego naj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 (edytowane) Dzień 97 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 114 - Raptors 124 play-by-play Lakers 112 - Mavericks 101 play-by-play Warriors 87 - Bulls 115 play-by-play Hawks 75 - Rockets 78 play-by-play Knicks 97 - Clippers 84 play-by-play Timberwolves 98 - Magic 88 play-by-play 76ers 99 - Spurs 116 play-by-play Nets 105 - Cavaliers 99 play-by-play Pacers 125 - Suns 118 play-by-play Nuggets 117 - Sonics 90 play-by-play Hornets 124 - Wizards 119 play-by-play Pistons 107 - Heat 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Elijah Benoit (Hawks) - 4 John Wall (Cavs) - 4 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu 7 minut temu, eMeS napisał: @julekstep drukarz ma dzisiaj swoje swieto! Wszystkiego naj! ja mam codziennie dzień drukarza! spytaj @Pablo81 ! Edytowane 4 Czerwca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 5 minut temu, julekstep napisał: Dzień 97 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 114 - Raptors 124 play-by-play Lakers 112 - Mavericks 101 play-by-play Warriors 87 - Bulls 115 play-by-play Hawks 75 - Rockets 78 play-by-play Knicks 97 - Clippers 84 play-by-play Timberwolves 98 - Magic 88 play-by-play 76ers 99 - Spurs 116 play-by-play Nets 105 - Cavaliers 99 play-by-play Pacers 125 - Suns 118 play-by-play Nuggets 117 - Sonics 90 play-by-play Hornets 124 - Wizards 119 play-by-play Pistons 107 - Heat 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Elijah Benoit (Hawks) - 4 John Wall (Cavs) - 4 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu ja mam codziennie dzień drukarza! spytaj @Pablo81 ! Julek - Dziurowicz Magic - GKS Katowice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Wydrukował, wydrukował. Simka do powtórki, gamechanger Aldemir nie grał jako back up pf/c, a grał Korkmaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 24 minuty temu, Roger napisał: Wydrukował, wydrukował. Simka do powtórki, gamechanger Aldemir nie grał jako back up pf/c, a grał Korkmaz. o fuck w calej historii NBA było dwóch graczy o imieniu Furkan...czemu masz obu w składzie jak @Krzemo wrzuci sejwa z wczoraj to mogę zrobić powtórkę tego meczu (resztę będę simował 1 by 1 żeby były te same rezultaty ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Takie kozackie mecze Maynora i Lavoy Allena pójdą w niebyt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 24 minuty temu, julekstep napisał: jak @Krzemo wrzuci sejwa z wczoraj to mogę zrobić powtórkę tego meczu (resztę będę simował 1 by 1 żeby były te same rezultaty ) Nie ma sensu. Zostaw jak jest, nie wydaje mi się żeby to miało jakiś większy wpływ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 28 minut temu, julekstep napisał: o fuck w calej historii NBA było dwóch graczy o imieniu Furkan...czemu masz obu w składzie jak @Krzemo wrzuci sejwa z wczoraj to mogę zrobić powtórkę tego meczu (resztę będę simował 1 by 1 żeby były te same rezultaty ) wrzucilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 2 minuty temu, Krzemo napisał: wrzucilem A masz sejwa z początku sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 4 minuty temu, Krzemo napisał: wrzucilem jak Roger napisal ze jest ok to tylko poprawie mu takse na kolejne mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: jak Roger napisal ze jest ok to tylko poprawie mu takse na kolejne mecze spoko, to nadpisz z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 simka za 10 min Dzień 98 (na pierwszym miejscu goscie) Sonics 114 - Kings 134 play-by-play Jazz 113 - Clippers 119 play-by-play 76ers 113 - Cavaliers 125 play-by-play Magic 83 - Bulls 135 play-by-play Lakers 108 - Trailblazers 83 play-by-play Warriors 126 - Raptors 133 play-by-play Hornets 89 - Nets 91 play-by-play Heat 112 - Bucks 98 play-by-play Grizzlies 96 - Hawks 87 play-by-play Suns 70 - Nuggets 88 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi