Dunk Fan Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Jeśli zaoferuje Ci kurs buka stacjonarnego, u którego grasz, bez pobierania podatku od stawki - w starciu Cavs - Celtics, a Ty zrezygnujesz to będzie to nic innego jak kompromitacja wobec wpisów na forum. Na pocieszenie napiszę Ci, że w razie przegranej w starciu z Magic będziesz mógł utraconą kwotę odzyskać. EDIT: Ale bredzisz - wyraźnie napisałem - wobec wpisów na forum, to po pierwsze. Po drugie - różne rzeczy się dzieją w czasie RS, nie widzę powodu by przed sezonem zakładać się o playoffy, zresztą oferuje Ci swoistą rekompensatę za to, że się nie zdecydowałem szybciej, ale fujara Ci mięknie. Prośba na przyszłość - albo nie pierdol głupot na forum albo niczego nie oferuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ja sie nie czuje w zaden sposob zobligowany do zakladania sie z toba o ta serie gdy ty tego chcesz skoro wiele razy proponowalem ci ten zaklad na poczatku sezonu i go nie przyjmowales. jesli ty mozesz odmawiac kiedy ja chce, to ja moge odmowic kiedy ty chcesz. winic mozezs wylacznie samego siebie, bo zaklad byl na stole. tak w ogole, to pewnie zauwazyles ze ja sie zakladam nie gdy jestem pewny 50/50, ale gdy jestem gleboko (albo przynajmniej w miare) przekonany ze wygram. 50/50 nie satysfakcjonuje mnie, bo to zadna inwestycja. PS. mam special offer dla Ignazza: o 100 zlociszy Mavs wygrywaja - ja wygrywam Spurs wygrywaja - ty wygrywasz rewanz za Suns, wchodzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 rewanż ale za 50PLN aby wyrównac stary zakład albo wyzeruje wygrana spurs albo podwoje straty spurs + 50PLN dla mnie i zeruje sie zakład z suns mavs +50pln dla Ciebie i mam 100pln zdjęte dla mnie w serii kluczowy bedzie mecz #5 choc kontuzja hilla mocno to ogranicza :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 zgadzam sie. ja na Mavs, ty na Spurs o 50 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 PAPA HCA i teraz JEDZIEMY do UTAH bez Kirilenko i Okura Jazz maja powalczyc z Nuggets skoro nawet w pelnym skladzie dostawali baty w RS ? dobre sobie. elwariato musi miec zly dzien :roll: wlasciwie to zaklad dalej jest na stole anyway, zapowiadala sie fajna seria, ale to juz chyba koniec Jazz w tych playoffs. bez Kirilenki i Okura wasza obrona bedzie po prostu tragiczna. 6'9 wysocy bez shotblocking bronia pomalowanego, a wasi obroncy na Melo to jakies Milesy i MAtthewsy. Zbiór twoich wypowiedzi powinni wydac w serii debilizmy z netu, serio to nie jest moja zła wola zarobiłbyś na tym Widzisz widac w niepełnym nam lepiej, i tak jakiś Miles wiem że koleś nie jest mendą więc wrażenia na tobie nie robi, ale sadze że dla niego to lepiej że tacy kolesie go nie poważają Billups w PO zniszczy Derona Tylko musisz mnie uprzedzić stary kiedy zacznie ps. Dalej tak mądry( wiem że tak ) jestes Bast, ale ja o 100 nie ide, na stól dajesz 500 ( i to w obecnym składzie wale że nie ma i Memo i AK też nie wróci) to mozemy pogadać. Plus Fess zrobił na serio sporo, cyferki tego nie pokazują ale cholera bali się go nugsy pod tym koszem, i szczerze ja im się nie dziwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 elwariato z checia sie zaloze kto wygra ta serie, jesli masz jakies watpliwosci. zaklad dalej aktualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ps. Dalej tak mądry( wiem że tak ) jestes Bast, ale ja o 100 nie ide, na stól dajesz 500 ( i to w obecnym składzie wale że nie ma i Memo i AK też nie wróci) to mozemy pogadać. Ja bym mógł o 500 zł jakbyś chciał Jak co dogadamy się na PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ps. Dalej tak mądry( wiem że tak ) jestes Bast, ale ja o 100 nie ide, na stól dajesz 500 ( i to w obecnym składzie wale że nie ma i Memo i AK też nie wróci) to mozemy pogadać. Ja bym mógł o 500 zł jakbyś chciał Jak co dogadamy się na PM 500 zl mowisz... nie wiem czy nie wziac tego zakladu. tyle jeszcze moge pokryc. powaznie pomysle na tym :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 zaklady o 500 sa niezle, dwa tak ''wygralem'' ;] i to jeszcze za miszcza zakladuf - Pekin 2008 i FBX1 kwota dla mocnych popierdolcow jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Jakiś fan Jazz chętny na zakład? O symboliczne 50zł że Jazz odpadają w tej rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 to nie jest topic do zakładów!Dzięki! A tak na serio, to jak się el odezwie w tej sprawie i coś się ustali lub nie, to się skasuje/przeniesie do odpowiedniego tematu. Na razie niech tu chwile pobędzie te pare postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Dzięki! A tak na serio, to jak się el odezwie w tej sprawie i coś się ustali lub nie, to się skasuje/przeniesie do odpowiedniego tematu. Na razie niech tu chwile pobędzie te pare postów. Trochę mnie entuzjazm poniósł po zwycięstwie, Bast jako hater Jazz w sumie żadnych granic nie przekroczył, których już dawno by nie złamał Ale radochę miałem sporą po tym meczu, niby jaskółka wiosny nie czyni, czuje jednak że będzie dobrze dla Utah, zagrali z sercem pokazali że jest jeszcze kilku gości co potrafi w kosza poklepać. Co do zakładu to muszę do jutra pomyśleć, mam trochę ze szkoła obowiązków do końca czerwca, więc nie mam jak do roboty podskoczyć, ale oferta i Mastera i Basta bardzo kusząca, od razu miałbym z czego spłacić Mich@lika ( jak AK nie wróci to mi musisz dać jakiś zakład na rewanż, albo co najmniej na zastępstwo bo to poprostu cholera nie fer jest ) w wypadku porażki kompa stacjonarnego bym opchnął, i tak nie używam a kilka miechów temu zebrało mi sie na złożenie seryjnie porządnej maszyny nie wiem po co bo i tak jak gram to na konsoli ( Mario rulezz ) a tak przy lapie siedze. właśnie jak by ktoś był chętny kupić za ok 2000 to może się zemną skontaktować ( wychuchany bo składałem część do cząstki, teraz może nie jakiś bajer ale procek AMD 940 , karta Radek 4890, płytan MSI platinum coś tam- na 4 grafy wejścia, ram Adaty 4Gb 1066, twardziel Samsung spin point 320/16, chłodzenie procka nie z zestawu, to samo z twardzielem, 4 wiatraki w obudowie i sterowanie ich z frontu, a i zasilacz 650W modecom, no i wszystko ekstra do kręcenia, + bez przewodowy klaw i mysz gratisem, na wszystko daje swoije słowo że działa bez zarzutu no i gwarancja jest na wszystko co najmniej jeszcze 2 lata) ps. Max że kiedyś poczuje sympatię do Kobasa to nie sadziłem chłopak mnie pozytywnie zaskakuje ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 ja wstepnie sie na to pisze, tyle mam do pokrycia. jakby co to jeszcze nie jest potwierdzenie, ale jak sie zdecydujesz na ten zaklad to wtedy dam ci ostateczna odpowiedz. wstepnie jest tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Spurs w WCF. Do 100 pln, co mi tam. Wyglądają dobrze. Oczywiście, w to , że przejdą Mavs też mogę wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Wchodze że nie dojdą do WCF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Mamy deal ? O ile ? jakieś zdrowotne zabezpieczenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 O 50 wejdę bo jestem tylko biednym studentem Zabezpieczenia takie, że z każdym zespołem co przyjdzie im zagrać czyli prawdopodobnie Suns i Lakers, liderzy grają wszystkie mecze. To jest Nash, Dirk, Kobe, ewentualnie inne nazwiska jeśli będą inne drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Sorki, że się wtrącam, ale ciekawi mnie co mają wspólnego kontuzje w ew. WCF z Lakers z waszym zakładem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Hyniu jedyni możliwi przeciwnicy Spurs w drodze do finału KONFERENCJI to Dallas i Phoenix/Blazers. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Oczywiście, pomyłka, czyli Nash lub Miller grają wszystkie mecze oraz ofc Dirk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi