Allen35 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Ja o tym pisalem... Jak 1st round bedzie Bucks-Celtics to stawiam u buka na Kozly , nie wiem czy zakladac sie na forum? Jezeli Ci na tym zalezy napisz warunki ktore Ci odpowiadają i pomyslimy Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 a jak nie bedzie Bucks to co, anulujesz zaklad ? dzieki, wole zalozyc sie z Alonzo, mysle ze na Heat nie trafia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 o 100 złociszy Szoszon Ja na Celtów Ty przeciwko Celtom Celtics - Heat - zakład anulowany Celtics z - Bucks lub Bobcats lub na kogo innego trafią w I rundzie z wyjatkiem Heat Jak jesteś za to potwierdz Jak widzisz to inaczej to daj znac pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 troche niejasno napisales Celtics odpadaja w pierwszej rundzie PO - wygrywa Alonzo Celtics przechodza pierwsza runde - wygrywa szoszon tak ? jesli tak to I'm in moze byc o 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 On stawia na Celtics... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 jesli tak, to zle zrozumialem wiec sie raczej nie zaloze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Ja o tym pisalem... Jak 1st round bedzie Bucks-Celtics to stawiam u buka na Kozly , nie wiem czy zakladac sie na forum? Jakby co, chętnie wejdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Jakby co, chętnie wejdę. To daj mi powiedzmy 10 dni na zastanowienie , jaka stawka by Cie interesowala. Jestes z Wawy albo okolic , moze? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Jendras jest z Compton ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Szoszon Tak jak napisał Qu3ster - ja stawiam na Celtics w pierwszej rundzie czyli okazuje się, że tak jak Ty - no to się dogadaliśmy Czyli zakładu nie ma - chyba że zdecydujesz się postawić przeciwko Dumie Bostonu. Allen35 Obstawiasz Kozły rozumiem w ewentualnym pojedynku z Celtics Ja mogę za skromne 30-50złociszy jak dla Ciebie 100 to za dużo. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Jakby co, chętnie wejdę. To daj mi powiedzmy 10 dni na zastanowienie , jaka stawka by Cie interesowala. Jestes z Wawy albo okolic , moze? Pozdro 1. Myśl ile chcesz, do play-off kupa czasu. 2. Jestem elastyczny w kwestii stawki, byle bez szaleństw, także myślę, że się dogadamy. Może być 50, może być 150. 3. Jestem z Zabrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Chetnie takze postawie przeciw Bucks w pierwszej rundzie przeciw komukolwiek nawet jakby Bucks zdobyli seed 4 I HCA Kasa dowolna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Allen, ja jestem z Wawy więc lepiej załóż się ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 No i wypłoszycie chłopaka :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 No i wypłoszycie chłopaka Podejrzewam ze jestem starszy od Ciebie , wiec oszczedz sobie takich teksow prosze... Allen, ja jestem z Wawy więc lepiej załóż się ze mną Powiedz o co i jaka stawka , ja jestem za Kozlami w 2nd round , moge sie takze zalozyc o powtorke finali dla Magic Chetnie takze postawie przeciw Bucks w pierwszej rundzie przeciw komukolwiek nawet jakby Bucks zdobyli seed 4 I HCA Kasa dowolna Bez problemu , z kasa nie ma co szalec mysle ze symbolicze 50 zeta jak najbardziej 1. Myśl ile chcesz, do play-off kupa czasu. 2. Jestem elastyczny w kwestii stawki, byle bez szaleństw, także myślę, że się dogadamy. Może być 50, może być 150. 3. Jestem z Zabrza 2. symbolicze 50 zeta jak najbardziej jestem za na Magic moge stawiac wiecej Bucks to taka moja " fanaberia":P 3. chodzoilo mi o to ze wole dostac , badz wreczac kase osobiscie Pozdro all jak by cos prosze o konkrety w sprawie zakladow na PW ew gg dla zainteresowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Magic zwyciężają w Playoffs wschód i grają w wielkim finale - Allen35 zgarnia 150 zł Magic nie dają rady tego zrobić - Kily zgarnia 150 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Potwierdzam Post Kily good Luck:) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Ok, Allen, może być 50 zł. Daj znać jak podejmiesz decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 kolego allen35 gdybys mial ochote na jeszcze jeden zaklad odnosnie - boston - bucks badz magic w finale bardzo chetnie w to wejde, czekam na propozycje , stolyca jest mi bliska wiec osobiste sfinalizowanie zakladu wchodzi w rachube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Kolego Mistrzu...zasotanawiam sie , napewno sie odezwe.... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi