Koelner Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 DF trzeba zmodyfikować zakład bo Parker out. jakie propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Koelner - była mowa tylko o wygranej Spurs/Lakers w serii? Jeśli Parker nie wróci na playoff to mogę dodać, że Lakers zmieszczą się w 6 meczach. Ale może być co innego, sam coś zaproponuj. Alonzo, jeśli ponownie trafi się seria Hawks - Heat to chyba z automatu jestem pierwszy w kolejce za zeszły rok? 8) Co do Celtics w serii z Cavs to Bastillon ma pierwszeństwo, ale nie spodziewam się, że przekroczę limit środków, więc będę o innych pamiętał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Alonzo - moge postawić kase, że Celtics nie awansują do finałów. Trzeba sobie odbić przegrane zakłady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Alonzo - moge postawić kase, że Celtics nie awansują do finałów. Trzeba sobie odbić przegrane zakłady... Jak im nikt z pierwszej piatki nie wypadnie z jakąs kontuzja powazniejsza do playoffs to moge sie pisać na cos takiego, choc mozna to tak zmodyfikowac, zeby dodac do zakładu Cavs (bo pewnie ich w finale widzisz) Alonzo, jeśli ponownie trafi się seria Hawks - Heat to chyba z automatu jestem pierwszy w kolejce za zeszły rok? 8) Jak dojdzie do tej serii to bedziemy w kontakcie Wira bulls po za playoffs? Bosh w Heat - ja wygrywam Bosh w bulls - ty? czy coś w te mańke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Alonzo - moge postawić kase, że Celtics nie awansują do finałów. Trzeba sobie odbić przegrane zakłady... Jak im nikt z pierwszej piatki nie wypadnie z jakąs kontuzja powazniejsza do playoffs to moge sie pisać na cos takiego, choc mozna to tak zmodyfikowac, zeby dodac do zakładu Cavs (bo pewnie ich w finale widzisz) A skąd taki wniosek? Twierdze, że Celtics nie wejdą do finałów, nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Alonzo - moge postawić kase, że Celtics nie awansują do finałów. Trzeba sobie odbić przegrane zakłady... Jak im nikt z pierwszej piatki nie wypadnie z jakąs kontuzja powazniejsza do playoffs to moge sie pisać na cos takiego, choc mozna to tak zmodyfikowac, zeby dodac do zakładu Cavs (bo pewnie ich w finale widzisz) Jesteś gotów postawić kasę w zakładzie na zasadzie takiej, że jeśli do finału wchodzą Celtics, to wygrywasz, jeśli Cavs, to przegrywasz, a jeśli ktoś inny to remis? Dobrze rozumiem? Jeśli tak to ja jestem zawsze chętny na takie zakłady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Dobra jeden zakład mam już, ale chciałbym zobaczyć czy ktoś jeszcze podejmie rękawicę Stawiam 1000 że Jazz wejdą do finału konferencji, podejmie się ktoś czy to zbyt oczywiste że tak się stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Zlikwiduj jedno zero i możemy ubić deal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Dobra jeden zakład mam już, ale chciałbym zobaczyć czy ktoś jeszcze podejmie rękawicę Stawiam 1000 że Jazz wejdą do finału konferencji, podejmie się ktoś czy to zbyt oczywiste że tak się stanie Dam znać do wieczora ok? 8) Ale raczej wchodze I jakie warunki dodatkowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Dam znać do wieczora ok? 8) Ale raczej wchodze I jakie warunki dodatkowe? Warunki dodatkowe: że nam okienko do komentów powiększysz od razu na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Nie ignoruj tej mojej stówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 elwariato, jesli jestes jeszcze chetny, albo chcialbys zaklad z wieksza iloscia osob to ja wchodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Bez zadnych warunkow. Kontuzje to ryzyko zawodowe 67-82 to stowa moja 0-66 to stowa Twoja. Pozdrowka. Zaklad uznaje za wazny :mrgreen: Zakład już jakiś czas temu wygrany przeze mnie. Kolego zgłoś się na PM, to się jakoś dogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Jeśli Mich@lik się nie zdecyduje, to ja chętnie wejdę w zakład w kilka osób. Chętni (Kily? szoszon?) niech piszą do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Dobrze, raz się żyje - dałem Ci szanse na rezygnacje. Jeżeli finał konferencji oznacza III runde PO to WCHODZĘ w ten zakład. Jazz grają 1000 Twój, inaczej 1000 mój. 8) ps. Wiesz, ze oni zagrają w II rundzie z Lakers? ps2. Okienko masz powiększone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Tysiak? Nooooo, to rozumiem :] Może być ciekawie, bo Jazz są tuż za Nuggets, a potencjalne starcie z Dallas w drugiej rundzie to może być ciekawa seria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Tysiak? Nooooo, to rozumiem :] Może być ciekawie, bo Jazz są tuż za Nuggets, a potencjalne starcie z Dallas w drugiej rundzie to może być ciekawa seria. a ja się ewentualnie dorzucę anty jazz oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 El, liczymy na Ciebie (zwłaszcza ja, jako że zgłosiłem się pierwszy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Panowie spoko, odpale Wam po piwku jak kasa wpłynie na konto. Numer podać już? Czy jak Boozer będzie na rybach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Panowie spoko, odpale Wam po piwku jak kasa wpłynie na konto. Numer podać już? Czy jak Boozer będzie na rybach? Tak samo pisało kilka osób jak się założyłem o 100 z kolegą rw30 że Jazz będą top5 zachodu, lubię taką pewność siebie jeszcze przed konfrontacją, zazwyczaj wychodzi wtedy na moje 8) 2 runda z La jest na dzień dzisiejszy, jeszcze trochę RS została liczę że jeszcze podgonią. Dzięki za okienko, to trzeba było intrygę wymyślić żeby cię zapędzić do roboty ps. Boozer może i na ryby zrobi wypad ale spoko czas od lipca do października będzie na to miał Dam jeszcze dodatek do tego zakładu, jak Jazz zajdą dalej w tegorocznym play off to ty Michalik wrócisz do wiary ojców i wyrzekniesz się Lakers i ostaniesz się Jazzfanem, jak Lakers pójdzie dalej to ja się odpicuje na fana La, co prawda fałszywego ale zawsze będę świecił logami i takimi tam, przez przynajmniej nadchodzący sezon Plus musisz zakład możliwy tylko wtedy jak się do forum znowu podłączysz, to że się paru żuli kręci to nie znaczy że zaraz slams itp El, liczymy na Ciebie (zwłaszcza ja, jako że zgłosiłem się pierwszy). Dziekuje, sorka że olałem twoją 100 ale już nie wypadało zchodzić do niższych kwot Ocztywiście w razie wygranej stawiam driny i co tam sobie kto życzy na nadchodzącym zlocie jeśli odbędzie się w lipcu, wiadomo termin majowy to albo będzie przed rozstrzygnięciami, albo pójdę z torbami, wiec wtedy ktoś będzie mnie musiał dofinansować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi