Dunk Fan Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Alonzo - jest aktualny, Ty masz zresztą pierwszeństwo za serię Heat - Hawks Dla przypomnienia: Lakers mistrzem - Dunk Fan dostaje 100 PLN Ktokolwiek inny mistrzem - Alonzo dostaje 100 PLN Potwierdź jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Naturalnie potwierdzam Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 buła, napisał w temacie o Lakers, że jest chętny do zakładu. OK. Lakers zdobywają mistrzostwo 2010 - 100zł dla Grabosia Lakers nie zdobywają mistrzostwa 2010 - 100 zł dla buły Potwierdź. Dla mnie może być bez dodatkowych warunków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Chetnie sie zaloze o to samo tylko o 1000pln... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Chetnie sie zaloze o to samo tylko o 1000pln...wątpię, żeby ktoś był tak szalony, żeby przyjąć zakład 4ro cyfrowy od kogoś anonimowego... no ale może są chętni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Chetnie sie zaloze o to samo tylko o 1000pln... ...gdzie jest Marzec? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 good question. ale wtedy tez nie bylo wsrod nas kozaka, ktory wyszeldby 1on1 w te nzaklad. o co wtedy w ogole byl ten zaklad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 good question. ale wtedy tez nie bylo wsrod nas kozaka, ktory wyszeldby 1on1 w te nzaklad. o co wtedy w ogole byl ten zaklad? chyba o to, że suns blowoutują lakers w 1st RD 2007 :mrgreen: pomyśleć że taki zakład 2 lata temu z małym przechodem kto z Was brał w tym udział ze strony 'reszty świata' ? np. ja brałem, choć jak sam pamiętam nie byłem za bardzo przekonany co do swojej wygranej domyślam się, że Ty, badboys2, też byłeś IN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 ehh Marzec i jego flota brakuje mi jej teraz. marzec nie rób qrwa jaj zaloguj się i zakladajmy się. Kocham Twoją kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Graboś przyjmuje twój zakład bez dodatkowych warunków lakers powtórzą masz 100 lakers nie powtórzą ja mam 100 więcej nie przymuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 ehh Marzec i jego flota brakuje mi jej teraz. marzec nie rób qrwa jaj zaloguj się i zakladajmy się. Kocham Twoją kasę. to może zróbmy ściepkę i wyślijmy marcowi pieniądze, żeby tylko się zalogował ? prędzej czy później i tak to sobie odbijemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ja również w historycznym wydarzeniu, jakim był zakład z Marcem brałem udział, a wygrana wtedy dla mnie może nie była oczywista, ale dość pewna. Co do zakładów to już bliżej/w czasie playoffs chętnie założę się z fanami Celtics, a chyba prędzej Magic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ale o co z fanami Magic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 pewnie cala ekipa van, cal, jendras, kobe (kobe chyba wszedl o 200) no tak, chodzilo o sweep, o dzizas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 a ja jeszcze jeden zaklad mowie ze Suns wygraja 50 meczy ktos chetny ? o 50 Modyfikacja? stawiam 50 że suns nie wygrają 53 meczy... niezależnie od zdrowia oczywiście więc nie bedzie tłumaczeń jakby co ( nawet jak Hill i Nash sie połamią kasa wypłacana) edit: po takim "niesamowitym początku" powinienem cos utargowac wiecej w zakładzie... np. przesunąć skoro tak rewelacyjnie graja Suns pare zwyciestw w górę nie 53 a 55 ale co tam ja proponuje taki zakład: stawiam 50 że nie wygrają 53 meczy jak wygraja 50 pln Twoje jak nie moje bonus jak nie wejda do PO w ogóle 20 PLN moje jak wejda 0 bonusa dla Ciebie bo przeciez jesteś przekonany że powalczą... stawiasz 50 mozesz wygrac 50 ale przegrac 70...gdyby nie weszli do PO przypomnienie starego zakładu: niezły start Suns do tego zdrowy ze granica w naszym zakładzie 52/53 masakrycznie mi sie oddaliła suns grali na ponad 70% W teraz tez są wysoko na 64% W a ja obstawiałem 57%W wydaje się, ze popłynąłem ale ostatnie last 10 4-6 i porazka u siebie są swiatełkiem w tunelu a w samym grudniu jeszcze Okla Lakers Boston mają 10 porażek wiec odliczam te brakujace 22 :wink: cinżko bedzie ah update suns obecnie mają przyzwoite 39:25 a kasa wypłaca dopiero przy 52 :30 czyli końcówka musi iść 13:5 na korzyść suns zostało odliczanie do 5..... na razie seria 6 spotkan u siebie gdzie suns graja dobrze lakers jazz PTB ( u siebie) bulls pistons (wyjazdy) spurs houston denver ( u siebie) i jedynie 2 trudne wyjazdy - Jazz i oklahoma.... więc do pełni szczęścia brakuje mi coś koło 2-3 porażek u siebie z mocnymi Lakers jazz Denver no i liczę na San Antonio majace jednak b2b po Kings suns maja 4 b2b's w tym łatwe wyjazdy GSW Bucks i Nets ( choć niespodzianki nie mozna wykluczyć) no i mega at utah....... 13:5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 bedzie ciekawie obecnie maja tempo na 50.76W czyli powiedzmy 51. odkad Lopez startuje to maja 15-7 (56W), a pts differential 5.91. przez pierwsze 41 meczy, gdy startowal Frye, mieli 24-17 (48W) i 2.22 pts differential. Suns sa lepsza druzyna odkad Lopez startuje, mysle pozytywnie 8) dobrze ze mam jeszcze te zaklady z fantasy gdzie wydaje ze mam pewne zwyciestwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Tutaj mam tylko jeden ważny zakład z Alonzo? Przypomnę się jeszcze przed samymi playoffs (Bastillon, modlę się o Celtów), ale niebawem będą mecze Cavs - Magic i trochę dodatkowych emocji nie zaszkodzi. Rozważę także inne propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Jak Heat trafią na Hawks to ostanowie się nad drugą rundą :wink: A Lakers chyba tracą jednego konkurenta jak K-Mart się nie wykuruje, więc mogą polec z Mavs Chętnie też weyjdę w jakiś zakład stawiając w po na Celtics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Jak Heat trafią na Hawks to ostanowie się nad drugą rundą :wink: jesli sie zdecydujesz to I'm in, powiedzmy o 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 jeżeli dojdzie do takowej serii to z pewnością się odezwie do Ciebie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi