PH#1 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Moze i są ale ja osobiście nie chce ryzykować. Po za tym te wszystkie warunki mi sie nie podbają. Nie ma ryzyka, kontuzje sa czescią tego sportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Szybka i łatwa kasa magic dzis pokonują atlante. Stawka a niech bedzie na poczatek bo to moj pierwszy zakladzik symboliczne 30 dyszki. Wiem że kwota nie jakaś ogromna ale jak na taki z dupy zakład o jeden mecz to musi wystarczyc. wchodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 potwierdzasz czy co ? jak dla mnie to zaklad jest zawarty jak nie potwierdzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 potwierdzam sorry ale poszedłem w kime bo jutro ciężki dzień. a właściwie dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 jak mozna zdobyc 25 pktow w drugiej polowie ? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Ja również postawiłem na Magic, 2.3 było w sportingbecie, ale wiedziałem, że ktoś na forum sprowokuje Bastillona (patrz ocena Hawks) I mogę wejść w zakład Lakers Mistrzem NBA, bez zbędnych warunków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 O 100? Lakers mistrzem - 100 laduje w Twojej kieszeni. wdupia - 100 w mojej. Wchodzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Moze i są ale ja osobiście nie chce ryzykować. Po za tym te wszystkie warunki mi sie nie podbają. Nie ma ryzyka, kontuzje sa czescią tego sportu. bo jesli chodzi o pieniadze, to nie ma miejsca na ryzyko. przynajmniej o moje pieniadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Zakład jest aktualny, ale nie wiem polski gnomie czy mogę Cię traktować poważnie. Zastanawiam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 I co żeby Cie przekonać ma tutaj wrzucić swoje zdjęcie ze stówką w ręce? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Nie. Nie kojarzę go po prostu - ani z e-b ani tutaj nie jest chyba starym wyjadaczem (na ile sporadycznie czytałem e-nba wcześniej). A już z jednym kretynem z Wrocławia się założyłem.... O efekty proszę nie pytać. Ja jestem solidny i po prostu chcę mieć pewność tego samego w zamian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Decyzja nalezy do Ciebie. Ja za 100-ke nie mam w zwyczaju sobie robic z geby szmaty. Ale tak czy siak, poki nie potwierdzisz, to zakladu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Mam coś dla Bastillona - Suns grają u siebie z Cavaliers, mają kosmiczny bilans w domu, a jednowymiarowy lider Cavaliers przegrał z Mavericks bez Nowitzkiego wczoraj. Szybka piłka - Cavs wygrywają, 100 zł do mnie, Suns wygrywają, 100 zł do Basta. EDIT: Deal za 50 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zakład o 5 dych [ student jestem cóż począć =] ] że Celtics = 2010 Eastern Conference Finals Champions ktos ? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Mam coś dla Bastillona - Suns grają u siebie z Cavaliers, mają kosmiczny bilans w domu, a jednowymiarowy lider Cavaliers przegrał z Mavericks bez Nowitzkiego wczoraj. Szybka piłka - Cavs wygrywają, 100 zł do mnie, Suns wygrywają, 100 zł do Basta. o 50 wchodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 a ja jeszcze jeden zaklad mowie ze Suns wygraja 50 meczy ktos chetny ? o 50 Modyfikacja? stawiam 50 że suns nie wygrają 53 meczy... niezależnie od zdrowia oczywiście więc nie bedzie tłumaczeń jakby co ( nawet jak Hill i Nash sie połamią kasa wypłacana) edit: po takim "niesamowitym początku" powinienem cos utargowac wiecej w zakładzie... np. przesunąć skoro tak rewelacyjnie graja Suns pare zwyciestw w górę nie 53 a 55 ale co tam ja proponuje taki zakład: stawiam 50 że nie wygrają 53 meczy jak wygraja 50 pln Twoje jak nie moje bonus jak nie wejda do PO w ogóle 20 PLN moje jak wejda 0 bonusa dla Ciebie bo przeciez jesteś przekonany że powalczą... stawiasz 50 mozesz wygrac 50 ale przegrac 70...gdyby nie weszli do PO przypomnienie starego zakładu: niezły start Suns do tego zdrowy ze granica w naszym zakładzie 52/53 masakrycznie mi sie oddaliła suns grali na ponad 70% W teraz tez są wysoko na 64% W a ja obstawiałem 57%W wydaje się, ze popłynąłem ale ostatnie last 10 4-6 i porazka u siebie są swiatełkiem w tunelu a w samym grudniu jeszcze Okla Lakers Boston mają 10 porażek wiec odliczam te brakujace 22 :wink: cinżko bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Mam coś dla Bastillona - Suns grają u siebie z Cavaliers, mają kosmiczny bilans w domu, a jednowymiarowy lider Cavaliers przegrał z Mavericks bez Nowitzkiego wczoraj. Szybka piłka - Cavs wygrywają, 100 zł do mnie, Suns wygrywają, 100 zł do Basta. o 50 wchodze chyba przeceniles Suns bastus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Bast się rozliczył. Jakby co, jestem otwarty na emocje w pojedynczych meczach :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Dunk Fan A ten zakład z Lakers nadal aktualny, bo jak tak to wchodzę w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi