ignazz Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 przeciez Griffin jest out przez jeszcze ponad poltora miesiaca, wiec opusci za ten czas okolo 1/3 sezonu. moze nastepnym razem sprawdz wszystko zanim wyciagniesz z dupy niemozliwy do spelnienia warunek :roll: ALE Z DRUGIEJ STRONY GRAJĄC NAWET tylko 50 spotkań patrząc na resztę Griff jest w stanie ROTY spokojnie wygrać ( Jennings przestanie trafiać na procencie, SCurry także i kłopot z głowy) propozycja zakładu bardzo "naciagająca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 przeciez Griffin jest out przez jeszcze ponad poltora miesiaca, wiec opusci za ten czas okolo 1/3 sezonu. moze nastepnym razem sprawdz wszystko zanim wyciagniesz z dupy niemozliwy do spelnienia warunek :roll: nie wiedzialem, ze az tyle meczy opusci nie goraczkuj sie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Ilosc zwyciestw Celtow w RS o 100-ke. ja mowie 67+, wchodzi ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 tak wiem ponioslo mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Ilosc zwyciestw Celtow w RS o 100-ke. ja mowie 67+, wchodzi ktos?Łatwa kasa zawsze czemu nie Jakieś dodatkowe warunki czy po prostu wygrają +67 ja wypłacam ci stówkę, nie wygrają ty wypłacasz mi :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Bez zadnych warunkow. Kontuzje to ryzyko zawodowe 67-82 to stowa moja 0-66 to stowa Twoja. Pozdrowka. Zaklad uznaje za wazny :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Bez zadnych warunkow. Kontuzje to ryzyko zawodowe 67-82 to stowa moja 0-66 to stowa Twoja. Pozdrowka. Zaklad uznaje za wazny :mrgreen: Potwierdzam dla dopełnienia formalności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Clips 35+W Kings 16-W Minna 22-W Hawks 50+W Kazdy o 100-ke, ktos chetny na pewna kase? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Obniżasz swoją wiarygodność... Daj spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 ok, ja wejde w Wolves ale o 50 jak wygraja ponad 22 to ja wygrywam jak wygraja 22 nikt nie wygrywa jak wygraja mniej niz 22 ty wygrywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 ok, potwierdzam zaklad. Reszta juz niewazna. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 a ja jeszcze jeden zaklad mowie ze Suns wygraja 50 meczy ktos chetny ? o 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 a ja jeszcze jeden zaklad mowie ze Suns wygraja 50 meczy ktos chetny ? o 50 Modyfikacja? stawiam 50 że suns nie wygrają 53 meczy... niezależnie od zdrowia oczywiście więc nie bedzie tłumaczeń jakby co ( nawet jak Hill i Nash sie połamią kasa wypłacana) edit: po takim "niesamowitym początku" powinienem cos utargowac wiecej w zakładzie... np. przesunąć skoro tak rewelacyjnie graja Suns pare zwyciestw w górę nie 53 a 55 ale co tam ja proponuje taki zakład: stawiam 50 że nie wygrają 53 meczy jak wygraja 50 pln Twoje jak nie moje bonus jak nie wejda do PO w ogóle 20 PLN moje jak wejda 0 bonusa dla Ciebie bo przeciez jesteś przekonany że powalczą... stawiasz 50 mozesz wygrac 50 ale przegrac 70...gdyby nie weszli do PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 pasuje, let's roll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Done deal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 nie wiem czy byl taki zaklad moze byl, moze nie, ja i tak zaproponuje zaklad glownie dla fanow Magic Celtics wygrywaja z Magic serie w PO, moj warunek to zdrowi Garnett, Pierce, Rondo powiedzmy o 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Szybka i łatwa kasa magic dzis pokonują atlante. Stawka a niech bedzie na poczatek bo to moj pierwszy zakladzik symboliczne 30 dyszki. Wiem że kwota nie jakaś ogromna ale jak na taki z dupy zakład o jeden mecz to musi wystarczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Szybka i łatwa kasa magic dzis pokonują atlante. Stawka a niech bedzie na poczatek bo to moj pierwszy zakladzik symboliczne 30 dyszki. Wiem że kwota nie jakaś ogromna ale jak na taki z dupy zakład o jeden mecz to musi wystarczyc. 3 stówy (30 * 10 = 300) to całkiem spora kasa jak na 1 mecz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 :] oczywiście 3 dyszki tudzież 30 złociszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 nie wiem czy byl taki zaklad moze byl, moze nie, ja i tak zaproponuje zaklad glownie dla fanow Magic Celtics wygrywaja z Magic serie w PO, moj warunek to zdrowi Garnett, Pierce, Rondo powiedzmy o 100 sa tu jacys fani Magic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi