julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 hihi jak co sezon - "julek no weź daj te rankingi nie możemy się doczekać" julek daje rankingi - "Boże jaka c***nia, julek na c*** to publikujesz!?!?" LOFFCIAM WAS TEŻ! xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 4 godziny temu, julekstep napisał: SF: 1 (*). Jimmy Butler - Mamy śmieszną sytuację w której top2 na SF to tweenerzy którzy wyglądają bardziej naturalnie na innych pozycjach. Jimmy Butler to kozak SG (byłby w top3 na pozycji walcząc z Bealem o drugiej miejsce), który dzięki dobremu postD i fajnej zbiórce może z powodzeniem grać jako SF z miejsca stając się najlepszym graczem na tej pozycji. Do pełni szczęścia brakuje tylko lepszego bloku. Jimmy!!! Wielkie zaskoczenie że został sklasyfikowany przed mutantem z Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: hihi jak co sezon - "julek no weź daj te rankingi nie możemy się doczekać" julek daje rankingi - "Boże jaka c***nia, julek na c*** to publikujesz!?!?" LOFFCIAM WAS TEŻ! xDDD not true, piszemy tylko, ze c***nia, wszyscy sie ciesza ze publikujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: hihi jak co sezon - "julek no weź daj te rankingi nie możemy się doczekać" julek daje rankingi - "Boże jaka c***nia, julek na c*** to publikujesz!?!?" LOFFCIAM WAS TEŻ! xDDD Wszyscy głównie czekają na ranking drużyn a nie pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Teraz, kuba2419 napisał: Wszyscy głównie czekają na ranking drużyn a nie pozycji 2 rankingi to 2 razy więcej hejtu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Dobrze wiedzieć że Setha mam startować nad Harrym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: hihi jak co sezon - "julek no weź daj te rankingi nie możemy się doczekać" julek daje rankingi - "Boże jaka c***nia, julek na c*** to publikujesz!?!?" LOFFCIAM WAS TEŻ! xDDD Robisz super robotę - to nie ulega wątpliwości. Sama krytyka pobudza dyskusję, ale z jednym zjebałeś tbh - brak All Stara Gorana Dragicia przynajmniej w top10 to wielkie faux pas rzucające cień na merytoryczność rankingu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 32 minuty temu, julekstep napisał: hihi jak co sezon - "julek no weź daj te rankingi nie możemy się doczekać" julek daje rankingi - "Boże jaka c***nia, julek na c*** to publikujesz!?!?" LOFFCIAM WAS TEŻ! xDDD Nie przejmuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 32 minuty temu, julekstep napisał: hihi jak co sezon - "julek no weź daj te rankingi nie możemy się doczekać" julek daje rankingi - "Boże jaka c***nia, julek na c*** to publikujesz!?!?" LOFFCIAM WAS TEŻ! xDDD Ja sa moi gracze wysoko w rankingu, to sie znasz, jak ich nie ma, to trzymasz poziom z ATFa Proste Ranking w sumie fajny, ale jakbys jeszcze dal pliczek, to bylaby bajka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 pytanie jak zmarnuje Noela wyśle go do Tragic nie nie Noelku nie bojaj ... plus Sap to chyba od lat gra jako sf przeważnie to na kiego @julekstep go dajesz do pf podpisano z uszanowaniem Pan Kokos PS possij mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 (edytowane) 29 minut temu, elwariato napisał: pytanie jak zmarnuje Noela wyśle go do Tragic nie nie Noelku nie bojaj ... plus Sap to chyba od lat gra jako sf przeważnie to na kiego @julekstep go dajesz do pf podpisano z uszanowaniem Pan Kokos PS possij mi bo mając do czynienia z tweenerem sprawdziłem gdzie sam żeś go wstawił Edytowane 16 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 ranking grajków skończony -> zapraszam do hejtu! teamowy jutro/pojutrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Kirilenko nie jest top 9 sfów co dopiero overall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 11 minut temu, eMeS napisał: Kirilenko nie jest top 9 sfów co dopiero overall wiem że tworząc swoje pseudo-Magic płakałeś widząc że tam AK nie zmieścisz no ale się nie mścij! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Hawks z jednym graczem w top15 a wymagają tutaj gry o PO… w dupach się poprzewracało co niektórym! Jaysonie Tatumie, idziemy po Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: wiem że tworząc swoje pseudo-Magic płakałeś widząc że tam AK nie zmieścisz no ale się nie mścij! Rozumiem że chcesz sprzedać ak, ale trochę przesadziłeś z reklamą. Od razu widać że to scam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, eMeS napisał: Rozumiem że chcesz sprzedać ak, ale trochę przesadziłeś z reklamą. Od razu widać że to scam top 10 overalla ze skill-setem idealnym pod SFa i ''3cią' opcję ja rozumiem nagonkę na kontrakt, ale to dalej zajebisty grajek (i przede wszystkim dwukrotnie sprawdzony) Edytowane 16 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: top 10 overalla ze skill-setem idealnym pod SFa i ''3cią' opcję ja rozumiem nagonkę na kontrakt, ale to dalej zajebisty grajek (i przede wszystkim dwukrotnie sprawdzony) No to nie mówię że zły przecież! Po prostu jest z 10 lepszych na jego pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Teraz, eMeS napisał: No to nie mówię że zły przecież! Po prostu jest z 10 lepszych na jego pozycji no nie jest a najlepsze że jedyny dwaj lepsi to tak na prawdę dostają bonus za multipozycyjność a jako stricte SF to pewnie +/- podobny poziom (ofc inne profile grajków -> bo AK w tym momencie to max 3cia opcja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, julekstep napisał: bo mając do czynienia z tweenerem sprawdziłem gdzie sam żeś go wstawił bym wiedział ze to tak determinujaca decyzja to bym nie eksperymentował na teraz z racji posiadanego składu go na pf wrzuciłem, ale skilset to on ma stricte na sf, jeszcze campy to potwierdziły gdzie mu def obwodu podskoczył ps ak z tym inside faktycznie archetyp sf Edytowane 17 Kwietnia 2023 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi