P_M Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Giannis Antetokounmpo - koszykówka @Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) jako że @Reikai i @Braveheart22 mają już pick w tej kategorii a jutro mogę mieć problem z wbiciem na forumek to picknę sobie od razu skoro @Qcin_69 narzekał na nadreprezentację blondynek to z dwóch kandydatek wybrałem ciemną: Winifer Fernandez a przepraszam, tu bardziej wyraźne: Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Mariusz Wlazly - inne sporty druzynowe @Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 7 godzin temu, julekstep napisał: jako że @Reikai i @Braveheart22 mają już pick w tej kategorii a jutro mogę mieć problem z wbiciem na forumek to picknę sobie od razu skoro @Qcin_69 narzekał na nadreprezentację blondynek to z dwóch kandydatek wybrałem ciemną: Winifer Fernandez a przepraszam, tu bardziej wyraźne: To był mój pick o którym mówiłem, że natural, ale oprócz tego ma masę c***owych zdjęć:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: To był mój pick o którym mówiłem, że natural, ale oprócz tego ma masę c***owych zdjęć:))) dziewczyna z Ciechocinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 6 minut temu, Koelner napisał: dziewczyna z Ciechocinka Będziesz głosował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 12 minut temu, P_M napisał: To był mój pick o którym mówiłem, że natural, ale oprócz tego ma masę c***owych zdjęć:))) Ona poza tym foto na brzuchu, to nie ma wcale dobrych zdjęć Marny iport z Indii, mocne miejsce na dole stawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 10 minut temu, LAF napisał: Będziesz głosował ? Na nią? Sportsmenek fajnych nie pamietam ale w skoku o tyczce była Ukrainka taka że hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Dyskusja to nie w tym temacie, bo wpadnie julek-szef i będą dymy ... Dan Carter - inne sporty drużynowe @The Game 85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 5 minut temu, Koelner napisał: Na nią? Ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 1 minutę temu, LAF napisał: Ogólnie Chyba bez sensu. W zeszłym atf nie znałem sporo a tutaj większości a nie chce mi się przeglądać neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Rosamaria Montibeller - najładniejsza sportsmenka @fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Kevin Durant @Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Kevin Garnett @Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Luka Modric Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 George Best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) W związku ze nie ma przede mną wyborów sportu drużynowego biorę dziwnie niewybranego GOATA siatkówki mimo ze lubię Gibę….. trzy złota olimpijskie Karch Kiraly USA Siatkówka inne sporty drużynowe Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) Ray Ewry @Sewer Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi