Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

To mnie uspokoiliście bo zawsze miałem go bardzo wysoko w SW i w sumie zdziwiłem się że był jeszcze w puli.

Btw. Sam myślałem o Tonym Hawku, jeździłem na desce dosyć zaawansowanie już, nie był to mój idol ze względu że jeździł na vercie co jest niszą skateboardową szczególnie w EU ale jest legendą znaną szeroko na całym świecie.

1 minutę temu, ely3 napisał:

Alonso się bałeś?  Ja to jestem laik więc jako laik powiem ,że dla mnie to dobry wybór. Coś tam mgliście poamiętam ,że chyba też w Indy albo Nascarze próbował sił ale moge cos mylić.

Nie mówię, że bałem, ale mogę mieć przesadzoną opinię o Nim.

Nikt nie dał like, nikt nic nie napisał. Kolejne wybory CambyGOATa przechodzą bez echa :(

11 minut temu, RappaR napisał:

Silva 2, Jones 3

nie wiem jak można dać Silvę ponad Jonesa tbh

Striking - obaj elita

Grappling - Silva wśród topki odstaje mocno a Jones to dalej elita

dodatkowo Silva miał więcej meh walk (kilka porażek ze średniakami early, potem wpierdol od Sonnena) no i on się faktycznie bardzo brzydko zestarzał, najgorzej z topki (co u Jonesa dopiero zakładasz)

jeśli chodzi o rekordy, walki mistrzowskie itp to Jones też już dawno przeskoczył Silvę

no nie widzę tu argumentów tbh (poza tym że "Jones to debil")

Edytowane przez julekstep

1 minutę temu, Braveheart22 napisał:

"LEMJU" bardziej

W sumie to nieźle pompują wybór Gretzkyego bo jak będzie tylu hokeistów to juz z automatu ma dużego kopa w górę.. osobiście w hokeju brałbym kogoś innego po Gretzkym ale biorąc uwage ,że on  jest wysoko tylko na listach tworzonych prze maniaków Hokeja i nigdy nie grał w NHL to byłby nisko. Jak tu ludzie bez kozery potrafią się przyznać ,że nie wiedzą kto to jest Eddy mercxx

Na forach hokejowych za te wybory byłaby pewnie jatka ,że tak szybko poszli tacy se a nadal NHL TOP3 nie ruszone poza pewnym Białorusinem

1 minutę temu, ely3 napisał:

W sumie to nieźle pompują wybór Gretzkyego bo jak będzie tylu hokeistów to juz z automatu ma dużego kopa w górę.. osobiście w hokeju brałbym kogoś innego po Gretzkym ale biorąc uwage ,że on  jest wysoko tylko na listach tworzonych prze maniaków Hokeja i nigdy nie grał w NHL to byłby nisko. Jak tu ludzie bez kozery potrafią się przyznać ,że nie wiedzą kto to jest Eddy mercxx

Hokeiści się biją między sobą. Giba sentymentalny pick z czasów jak Polska raczkowała na wielkiej scenie podczas Ligi Światowej, wątpliwy GOAT we własnej dyscyplinie sportowej i Karabatic, którego jak się okazało połowa musiała googlować.

A Brady spokojnie powiększa dystans nad peletonem.

1 minutę temu, MarcusCamby napisał:

Hokeiści się biją między sobą. Giba sentymentalny pick z czasów jak Polska raczkowała na wielkiej scenie podczas Ligi Światowej, wątpliwy GOAT we własnej dyscyplinie sportowej i Karabatic, którego jak się okazało połowa musiała googlować.

A Brady spokojnie powiększa dystans nad peletonem.

nah

Gretzky póki co nr 1

Brady bije się z Ruthem o nr 2

4 minuty temu, MarcusCamby napisał:

Wesoło to czytać.

O zwycięstwo Brady jestem dziwnie spokojny :)

lepiej promuj Karelina wśród noobów

to obiektywnie Twój najlepszy pick (u mnie pewnie będzie nr 2 po Jonesie* :P )

* nie chodzi o Roya btw!

Edytowane przez julekstep

Teraz, MarcusCamby napisał:

Gretzky już ma dwóch rywali z własnej dyscypliny i raczej kwestią czasu dołożenie jest trzeciego.

Brady idzie jak po swoje.

Ale co to ma do rzeczy, że będzie kilku hokeistów? Przecież i tak trzeba jakoś to poukładać 1-18, a nie osobną listę dla każdej dyscypliny :)