Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, ely3 napisał:

Aż tak dokładnie nie pamiętam. Ja juz raczej łapałem się na pojedynki z Graf w finałach,,  Ale ogólnie nigdy nie oglądałem ani mikstów ani debla więc ja oceniam głównie przez pryzmat pojedynków singlowych. Jakbyś nie wspomniał to chyba bym nawet nie pamietał ,że ona szła szeroko.

Navratilova byłaby easy goatem gdyby nie postanowiła opuszczać ao i RG przez 4 lata ( 76-79) bo by i tych szlemów miała jeszcze więcej indywidualnie i też więcej tygodni na jedynce.

Navratilova to najlepsza deblistka w historii dyscypliny.

59 wielkich szlemów do jasnej cholery!

2 minuty temu, P_M napisał:

@The Game 85 dlaczego mi to zrobiłeś:((( lepszy pick niż Bones

ułaaaa zdecydowanie nie

u mnie nawet nie jest na podium MMA

Silva ma wiele fajnych rzeczy  w resume i był zajebiście fun to watch...ale k**** on został zdominowany w swoim primie przez Sonnena... (a wygrał tylko dlatego że Chaelowi nie wytłumaczono zasad!)...uwielbiam gimmick Sonnena, ale szanujmy się xD

Edytowane przez julekstep

Teraz, julekstep napisał:

i dlatego Heweliusz był przed Łukasiewiczem
Polański wygrał w filmie a Negri była 4
Max Factor 3 w biznesie (!!!)
Kwaśniewski ostatni w polityce (!!!!)

czaję

I Heweliusz i Łukasiewicz byli daleko u mnie.

Polanski król, ale zobacz jak wysoko miałem Gajosa wg bardziej znanych nazwisk

kwestka biznesu poza Ryszykiem była dla mnie losowa, niewielu znałem z waszych wyborów wiec było losowanie tbh.

Jesli porownujesz muzykę do polityki pod względem przaśności to cóż, nic dziwnego ze ten kraj wyglada jak wyglada- mi tam disco polo nie przeszkadza, ale c***owa polityka jak najbardziej

1 minutę temu, fluber napisał:

Navratilova byłaby easy goatem gdyby nie postanowiła opuszczać ao i RG przez 4 lata ( 76-79) bo by i tych szlemów miała jeszcze więcej indywidualnie i też więcej tygodni na jedynce.

Navratilova to najlepsza deblistka w historii dyscypliny.

59 wielkich szlemów do jasnej cholery!

To poczytaj o Laverze i przemianach w tenisie za jego czasów.

Gdyby nie to, to pewnie w ilości szlemów Djoko i Nadal to byłby mały miki i trzeba by go umniejszać jak Russella :)

TOP4 pick w kategorii tenis i nawet nie ma o czym dyskutować :)

Teraz, Qcin_69 napisał:

I Heweliusz i Łukasiewicz byli daleko u mnie.

Heweliusz był w środku...tak to się konsekwentnie kierowałeś krytariami swojskości!

Teraz, Qcin_69 napisał:

kwestka biznesu poza Ryszykiem była dla mnie losowa, niewielu znałem z waszych wyborów wiec było losowanie tbh.

dobrze chociaż że przyznajesz się jakie masz podejście do atfów -> mam nadzieję że głosujący wezmą pod uwagę powagę konkurenta!!

Teraz, ely3 napisał:

@fluber

No własnie o tym mówię. Ona grała w takich czasach ,ze mam mgłiste pojęcie jaka była konkurencja

Powinieneś pamiętać końcówkę jej kariery bo ostatni Wimbledon wygrała w 1990.

Ale lata jej największej dominacji z pewnością mało kto kojarzy.

2 minuty temu, MarcusCamby napisał:

To poczytaj o Laverze i przemianach w tenisie za jego czasów.

Gdyby nie to, to pewnie w ilości szlemów Djoko i Nadal to byłby mały miki i trzeba by go umniejszać jak Russella :)

TOP4 pick w kategorii tenis i nawet nie ma o czym dyskutować :)

No przecież laver wygrywał w czasach kiedy zawodowcy mieli bana na turnieje wielkiego szlema 

Teraz, julekstep napisał:

Heweliusz był w środku...tak to się konsekwentnie kierowałeś krytariami swojskości!

dobrze chociaż że przyznajesz się jakie masz podejście do atfów -> mam nadzieję że głosujący wezmą pod uwagę powagę konkurenta!!

no tak, to była losowa konkurencja :) nie wiedziałem kto ma kogo, dałem zupełnie losowo :) robienie tego typu kategorii temu służy- losowości (jak u mnie) lub sympatii (jak u niektorych)- stad jest zupełnie z pizdy- w tym atf tego nie ma (no może sporty zespołowe będą trochę losowe ogólnie) wiec jest to lepiej przemyślany atf niż poprzedni 

8 minut temu, MarcusCamby napisał:

Biorąc pod uwagę brak miłości do Zidane, Hawka i Olajuwona to strach wrzucić pod wasze koła mój kolejny wybór.

Kolejny loveryzm będzie!

to nie jest brak miłości, tylko zdrowy rozsądek ;(

4 minuty temu, P_M napisał:

@The Game 85 dlaczego mi to zrobiłeś:((( lepszy pick niż Bones

Bo Nurmi poszedł wcześniej, a boksem się w ogóle nie interesuje, więc Spider to naturalny wybór jako legenda UFC. Ostatnie walki miał już słabe, ale w swoim primie był nie tylko skuteczny ale i efektowny.

7 minut temu, fluber napisał:

No przecież laver wygrywał w czasach kiedy zawodowcy mieli bana na turnieje wielkiego szlema 

Nie. To właśnie Laver miał bana na wielkie szlemy jako zawodowiec :)

I mimo to zgarnął wielkiego szlema dwukrotnie, mimo 7 lat przerwy :)

Oczywiście jako jedyny w historii. Gdzie by się zakręcił bez tej przerwy? Biorąc pod uwagę sukcesy w Pro wychodzi, że co najmniej koło 18 :)

Edytowane przez MarcusCamby

1 minutę temu, The Game 85 napisał:

Bo Nurmi poszedł wcześniej, a boksem się w ogóle nie interesuje, więc Spider to naturalny wybór jako legenda UFC. Ostatnie walki miał już słabe, ale w swoim primie był nie tylko skuteczny ale i efektowny.

mój ulbiony highlight Silvy:

11 minut temu, julekstep napisał:

ułaaaa zdecydowanie nie

u mnie nawet nie jest na podium MMA

Silva ma wiele fajnych rzeczy  w resume i był zajebiście fun to watch...ale k**** on został zdominowany w swoim primie przez Sonnena... (a wygrał tylko dlatego że Chaelowi nie wytłumaczono zasad!)...uwielbiam gimmick Sonnena, ale szanujmy się xD

Czyli top2 mamy inne w MMA

1 minutę temu, Sewer napisał:

Lennox Lewis przeszedł bez echa nie wiem czy to dobry znak :D

Bo ogółem fajny pick, ale za wcześnie, za dużo picków w SW, zbyt losowa pozycja, więc z jednej strony ciężko krytykować, bo fajny pick, z drugiej strony wysoko nie pójdzie