Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

@fluber

Ciekawy wybór. Brawo za odwagę biorąc pod uwage jakie tu się dziwactwa wypisuje pod katem kobiecego tenisa

EDIT - Ale Twoje tłumaczenie trochę dziwne. Ale jak dla mnie to ona jednak jest gorsza od Graf czy Sereny. Niemniej na pewno wyżej od niektóryc tu wybranych panów

Edytowane przez ely3

Teraz, fluber napisał:

Navratilova wygrała Wielkiego Szlema 59 razy. W tym 10 razy w mikście czyli regularnie lała facetów na korcie. Nie planowalem brać kobiet, ale przy takich doceniających panie głosujących nie mam wyboru.

Ale to dziwne że poszły już 3 panie z których żadna nie ma podjazdu do Martiny. 

Martina u mnie git pick, w top8 będzie na pewno, wiec jeśli na to masz screeny na mnie to luz, biorę na klatę 

Teraz, fluber napisał:

Navratilova wygrała Wielkiego Szlema 59 razy. W tym 10 razy w mikście czyli regularnie lała facetów na korcie. Nie planowalem brać kobiet, ale przy takich doceniających panie głosujących nie mam wyboru.

Ale to dziwne że poszły już 3 panie z których żadna nie ma podjazdu do Martiny. 

W Paniach najlepiej wybierał BMF

Te ostatnie picki to już dobra sielanka.

Ktoś zaraz wyjebie jakiegoś Deltę lub Małysza.

Teraz, ely3 napisał:

@fluber

Ciekawy wybór. Brawo za odwagę biorąc pod uwage jakie tu się dziwactwa wypisuje pod katem kobiecego tenisa

167 wygranych turniejów nie daje mi wyboru. Oba wygrała masters 23 razy. To była maszynka do wygrywania w singlu, deblu i mikście. Jej staty są absurdalne. Nawet h2h z graf jest lekko na plusie ( więcej wygranych setów) mimo że większość spotkań grała już past prime 

Teraz, Sylvinho. napisał:

Mam teraz jeden pick czy dwa ?

Jeden

Godzinę temu, The Game 85 napisał:

To jak porównasz otoczkę wokół Hamiltona  do otoczki wokół Rutha? Skoro są nawet problemy ze znalezieniem jego meczy do obejrzenia a co dopiero do tego jakim był człowiekiem.

Ale na porównanie ten pick będziesz miał u mnie wysoko :) top2 alltime

1 minutę temu, fluber napisał:

167 wygranych turniejów nie daje mi wyboru. Oba wygrała masters 23 razy. To była maszynka do wygrywania w singlu, deblu i mikście. Jej staty są absurdalne. Nawet h2h z graf jest lekko na plusie ( więcej wygranych setów) mimo że większość spotkań grała już past prime 

Aż tak dokładnie nie pamiętam. Ja juz raczej łapałem się na pojedynki z Graf w finałach,,  Ale ogólnie nigdy nie oglądałem ani mikstów ani debla więc ja oceniam głównie przez pryzmat pojedynków singlowych. Jakbyś nie wspomniał to chyba bym nawet nie pamietał ,że ona szła szeroko.

39 minut temu, ely3 napisał:

Z drugiej strony @LAF poszedł w ryzyko z Curry ale o ile go jeszcze jakos nie usadowiałem w TOP10 ALL time to poważnie się zastanawiam czy on nie powinien być na podium . Biorąc pod uwage jakim on  jest kosmitą i jak zmienił grę to nie wiem czy nie powinien być 3-4.. Ale to na razie luźna myśl

Trudno się z Tobą nie zgodzić z tym ; ]

3 minuty temu, Qcin_69 napisał:

od początku tak głosowałem, dlatego Małysza miałem tez z 1, oraz Rydzyka czy JP2, dla mnie ATF POLAK to była swojskość a nie wybór Żydow co to maja więcej języków obcych na wikipedii

i dlatego Heweliusz był przed Łukasiewiczem
Polański wygrał w filmie a Negri była 4
Max Factor 3 w biznesie (!!!)
Kwaśniewski ostatni w polityce (!!!!)

czaję