Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, fluber napisał:

Spowodował że potencjalni skaterzy siedzą teraz na kompach. Nie pamiętam kiedy widziałem ostatnio kogoś na deskorolce 

Bo może brakuje nowego bodźca?

Lata 90 to moda na skateboarding i to nie bynajmniej na kompie. Praktycznie to co teraz widzimy w jakiś Kroppach to pochodna tego wszystkiego. @julekstep jest z Bielan to może pamięta co się działo pod pocztą na Conrada.

Tak więc albo gierka była tak zajebista, albo Tony Hawk. Albo po części jedno i drugie.

Zresztą zanim mi ktoś tu zarzuci sentymentalizm, to widziałem sporo rankingów z Tonym w pierwszej 50-stce all-time sportowców. 

3 minuty temu, Qcin_69 napisał:

dramat. Póki co mamy 3 sportowców/ikony - Phelps, Eddy, Ole- 2 legendy sportow niszowych-Ronny i Tiger

w jednym koszyku biatlon a w drugim sporty niszowe (z golfem) - xD

Phelps i Tiger topka

ten Norweg jeszcze ujdzie (chociaż przypał że - używając logiki pickującego - nie jest nawet najlepszym norweskim sportowcem zimowym xD) 

ale ten kolarz porażka totalna

już wyżej bym dał Uve kolarza w tej dyscyplinie

Edytowane przez julekstep

3 minuty temu, Qcin_69 napisał:

dramat. Póki co mamy 3 sportowców/ikony - Phelps, Eddy, Ole- 2 legendy sportow niszowych-Ronny i Tiger i 3 Dereszowskie- Magnus, Kasparow i Tony

Przecież Tiger jest bardziej znany globalnie niż Eddy i Ole, wiec jaki niszowy? + dla mnie Ronnie też lepszy niż Ole i Eddy :)

3 minuty temu, fluber napisał:

Spowodował że potencjalni skaterzy siedzą teraz na kompach. Nie pamiętam kiedy widziałem ostatnio kogoś na deskorolce 

Na Ciebie screeny już mam:)

Szachy to team bravosport? Ja wiem że przegrałeś że mną wszystkie mecze szachowe, które razem graliśmy, ale nie wiedziałem że tak się przez to zrazisz do szachów 

szachy to nie jest sport dla mnie, w klasycznym jego rozumieniu, to tak jakbyś rozwiązywanie krzyżówek na czas albo sudoku nazywał sportem.

odnosnie skateboardingu:

Sky Brown zdobyła złoty medal w parku podczas mistrzostw świata w skateboardingu, które są rozgrywane w Zjednoczonych Emiratach Arabskich. Młoda Brytyjka wyprzedziła inną czternastolatkę, Japonkę Kokonę Hikari oraz jej rodaczkę, aktualną mistrzynię olimpijską - Sakurę Yosozumi. (https://tvn24.pl)

nic dziwnego ze @RappaR lajkuje, pewnie szuka nowej Roxi Węgiel 

3 minuty temu, fluber napisał:

no jeśli dziadersi tacy jak Ty czy qicn dziś wyśmiewają takie legendy to co się dziwić

serio gra komputerowa nie będzie miała impaktu przez 20 lat

2 minuty temu, MarcusCamby napisał:

Zresztą zanim mi ktoś tu zarzuci sentymentalizm, to widziałem sporo rankingów z Tonym w pierwszej 50-stce all-time sportowców. 

to pewnie te same rankingi co qcin dawał wcześniej żeby promować Aliego

teraz je zaneguje

taki nowy ruch w jego wykonaniu! xD

Teraz, P_M napisał:

Przecież Tiger jest bardziej znany globalnie niż Eddy i Ole, wiec jaki niszowy? + dla mnie Ronnie też lepszy niż Ole i Eddy :)

ALe wiesz ,że L equipe uznało Eddyego w 2014 za legendę sportu i najlepszego  all time? Więc ok dla Ciebie może wyżej . Ale ogólnie to jest jak na razie obok Phelpsa i Tigera najjlepszy wybór. Bo jako jedyny z dyscyplin oglądanych, popularnych na świecie

1 minutę temu, P_M napisał:

Sasha Grey tez jest globalnie bardziej znana niż Ingrid Bergman.

Co ma globalna rozpoznawalność do tego?

Golf jest chyba najbardziej elitarnym sportem w tym zestawieniu (chociaż można wyjebac ze biatlon bardziej ze względu na konieczność posiadania strzelby) i jest tylko i wyłącznie dostępny dla najbogatszych ludzi, ciężki do oceny względem takiego kolarstwa, czy pływania

6 minut temu, RappaR napisał:

Generalnie jego lista głosów w ATF to zdecydowanie najgorsza - weź i zobacz jakie tam fikołki porobił 

tia Rodowicz przed Rubinsteinem mówi wszystko, nawet qcin miał na tyle godności żeby czegoś takiego nie zrobić

widać było że typ głosuje głównie po nickach -> jak typowy troll

Teraz, Qcin_69 napisał:

Golf jest chyba najbardziej elitarnym sportem w tym zestawieniu (chociaż można wyjebac ze biatlon bardziej ze względu na konieczność posiadania strzelby) i jest tylko i wyłącznie dostępny dla najbogatszych ludzi, ciężki do oceny względem takiego kolarstwa, czy pływania

Jaki tam elitarny, na pepperku za darmo. https://www.pepper.pl/promocje/darmowa-akademia-golfa-mazury-golfcountry-club-naterki-663750

1 minutę temu, julekstep napisał:

tia Rodowicz przed Rubinsteinem mówi wszystko, nawet qcin miał na tyle godności żeby czegoś takiego nie zrobić

widać było że typ głosuje głównie po nickach -> jak typowy troll

edit

jednak qcin dał Rodowicz na 3, czyli też nie ma godności

wszystko w normie

Navratilova wygrała Wielkiego Szlema 59 razy. W tym 10 razy w mikście czyli regularnie lała facetów na korcie. Nie planowalem brać kobiet, ale przy takich doceniających panie głosujących nie mam wyboru.

Ale to dziwne że poszły już 3 panie z których żadna nie ma podjazdu do Martiny. 

Teraz, julekstep napisał:

edit

jednak qcin dał Rodowicz na 3, czyli też nie ma godności

wszystko w normie

oczywiście, to było ATF POLAK, jakby miał ktoś Krawczyka to miałbym go przed Chopinem. To nie był atf na najwybitniejszego tylko na najbardziej swojskiego