Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, julekstep napisał:

biorę IKONY

i liczę na konsekwencję niektórych głosujących!

a nie!

szybko rozwiali me wątpliwości! xD

hahahahahhahahahaahahhahahaahhahha

Tony Hawk to nie jest ikona sportu tylko gier komputerowych

Teraz, MarcusCamby napisał:

Gdzie dodatkowe punkty za bycie ikoną?

Nie powiesz, że nie.

oczywiście ze jest, tylko ze nie sportu xd 

Nie no serio, równie dobrze można było wybrać legendę curlingu

W sportach indywidualnych to się zrobił ostry wyścig ku dnu... Niech ktoś zacznie wybierać z normalnych dyscyplin bo już teraz jest cieżko ustawić od 14 do 18  a jaki już człowiek myśli ,że nie da sie wymyślić słabego ALl time gracza to wyskakuje Julekstep i walnie babola

1 minutę temu, fluber napisał:

Nawet jakby ktoś tu poważnie traktował x games to masz sporo ludzi którzy więcej się nawygrywali tylko nie postanowili zostać, cytując google, aktorami gry video. Nieźle dojebales teraz:)

IKONA

PROMOCJA SPORTU

LEGENDA

to się liczy

a skoro są tu kijkarze czy szachiści to tym bardziej poważnie należy traktować panów jeżdżących na desce :) 

1 minutę temu, ely3 napisał:

W sportach indywidualnych to się zrobił ostry wyścig ku dnu... Niech ktoś zacznie wybierać z normalnych dyscyplin bo już teraz jest cieżko ustawić od 14 do 18  a jaki już człowiek myśli ,że nie da sie wymyślić słabego ALl time gracza to wyskakuje Julekstep i walnie babola

Poczekaj na mój pick w tej kategorii, bo już porobiłem screeny niektórym użytkownikom i będę czekał na ich fikołki logiczne 

Teraz, MarcusCamby napisał:

A myślałem o Nim też.

Ech, nic ludzie nie cenią legend :(

Jacyś norwescy szachiści mają wyższy splendor.

no bo tu albo przekupy jak qcin

albo pseudo-eksperci (a z natury trolle) jak ely co opanowali do perfekcji sztukę sprzedawania właśnie wygooglowanego info jako wiedzy którą mają od lat xD

nie poradzisz

Tony Hawk spopularyzował skateboarding na ogromną światową skalę, wyniósł ten sport na inny poziom niż to co się mogło kojarzyć czyli jakieś skate badboye typu Bama Margery, a tu sprowadzony tylko do gościa z gierki.

Jeśli ja jestem sentymentalny, to wy już w ogóle zdziadzieliście. 

Teraz, fluber napisał:

Poczekaj na mój pick w tej kategorii, bo już porobiłem screeny niektórym użytkownikom i będę czekał na ich fikołki logiczne 

jeśli wybierzesz goata w przeciąganiu liny to niestety, jaka by to nie była ikona to punktów bonusowych nie będzie 

3 minuty temu, ely3 napisał:

dramat. Póki co mamy 3 sportowców/ikony - Phelps, Eddy, Ole- 2 legendy sportow niszowych-Ronny i Tiger i 3 Dereszowskie- Magnus, Kasparow i Tony

Coz, niejako po tej kategorii najlepiej widać kto ogarnia sport holistycznie, a kto jest team bravosport

1 minutę temu, MarcusCamby napisał:

Tony Hawk spopularyzował skateboarding na ogromną światową skalę, wyniósł ten sport na inny poziom niż to co się mogło kojarzyć czyli jakieś skate badboye typu Bama Margery, a tu sprowadzony tylko do gościa z gierki.

Jeśli ja jestem sentymentalny, to wy już w ogóle zdziadzieliście. 

Spowodował że potencjalni skaterzy siedzą teraz na kompach. Nie pamiętam kiedy widziałem ostatnio kogoś na deskorolce 

Teraz, Qcin_69 napisał:

jeśli wybierzesz goata w przeciąganiu liny to niestety, jaka by to nie była ikona to punktów bonusowych nie będzie 

dramat. Póki co mamy 3 sportowców/ikony - Phelps, Eddy, Ole- 2 legendy sportow niszowych-Ronny i Tiger i 3 Dereszowskie- Magnus, Kasparow i Tony

Coz, niejako po tej kategorii najlepiej widać kto ogarnia sport holistycznie, a kto jest team bravosport

Na Ciebie screeny już mam:)

Szachy to team bravosport? Ja wiem że przegrałeś że mną wszystkie mecze szachowe, które razem graliśmy, ale nie wiedziałem że tak się przez to zrazisz do szachów 

Teraz, fluber napisał:

Spowodował że potencjalni skaterzy siedzą teraz na kompach. Nie pamiętam kiedy widziałem ostatnio kogoś na deskorolce 

To aż dziwne, bo ja akurat jak tylko przechodzę koło skejtparków zawsze widzę na nich młodzież. Za granicą w ciepłych krajach to dopieor.

1 minutę temu, Qcin_69 napisał:

Ja widzę czemu się cieszy z Hawka, będzie miał z kim Marxxcksx sąsiadować w końcu 

6 minut temu, julekstep napisał:

no bo tu albo przekupy jak qcin

albo pseudo-eksperci (a z natury trolle) jak ely co opanowali do perfekcji sztukę sprzedawania właśnie wygooglowanego info jako wiedzy którą mają od lat xD

nie poradzisz

Generalnie jego lista głosów w ATF to zdecydowanie najgorsza - weź i zobacz jakie tam fikołki porobił 

Teraz, Qcin_69 napisał:

2 legendy sportow niszowych-Ronny i Tige

Nie zgodzę sie tzn golf to chyba jest sport uprawiany przez mało kogo ale oglądany dośc tłumnie. Golfiści w wielu krajach np Szwecja cieszą sie ogrmna populanorścią.. Golf to raczej sport elitarny ale na pewno nie niszowy. Trudniej mam ze snookerem bo jednak w tym Eurosporcie leci w mairę często więc rynek na niego jest.

Ale jak na razie w sportach indywdiualnyc poszły 3 dyscypliny olimpijskie a reszta to czasem na krawędzi sportu