Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Braveheart22 napisał:

Lomu to pierwsza wielka gwiazda profesjonalnego rugby i dzięki temu trochę sentyment działa. Połączenie gabarytu z szybkością robi wrażenie, w dodatku jeszcze jego historia, gdzie gość funkcjonował na dializach. Bardzo medialna postać, ale imo byli lepsi gracze potem i więcej osiągnęli. Ja w ścisłym tierze1 go nie mam, nie jestem nawet w 100% pewien czy to był najlepszy skrzydłowy w historii, ale nie chcę teraz wchodzić w nazwiska z wiadomych względów. Możemy za jakiś czas wrócić do tematu. 

Niemniej pick i tak dobry. Ja ludzi z rugby docenię, ale Richie będzie u mnie wyżej. 

Zgadzam się że po nim byli lepsi rugbyści (połączenie wagi i szybkości to niewielu na takim kosmicznym poziomie) i nie jest moim ulubionym rugbystom ale był fenomenem i kimś kto zmienił w dużym stopniu dyscyplinę i za to nr.1 ale rozumiem też wasz punkt widzenia :)

13 minut temu, Qcin_69 napisał:

da się jakoś wydzielić te rozmowy Pablo Julek Rappar w osobny temat? 

Wyxhodzi na to, ze szambem wcale nie jest BeGM, a jedynie możliwość zabierania głosu.

Nawet dla mnie to już męczące, a umówmy się, standardów przepychanek forumowych nie mam zbyt wysokich xd

Bo w koszykówce już wszystkie kanony dawno ustalone, a tak po za schematem to wracają dawne standardy :D

5 minut temu, julekstep napisał:

czy qcin sprowadzil juz do Minnesoty jakies gwiazdy z WNBA czy jest stulejarzem?

cieszy mnie, ze Minnesota jest nawet dla ludzi z innych uniwersum synonimem Zwycięstwa,

niemniej:

prosze uprzejmie byście już wypierdalali z tymi gownopostami, bo serio fajny temat chcecie rozpierdolic prywatnymi sprzeczkami, które koło c***a latają tutaj reszcie, co normalnie by nawet nie przeszkadzało, ale poziom dyskusji momentami jest nawet przyzwoity, wiec dajcie ludziom pogadać

i poszedł Zizou, gracz, którego zapamiętam jedynie z "Roulette" i dyńki z Materrazim, oprócz tego dla mnie to był gracz typu Shane Battier, impact AllStara/Superstara, mimo że tego nie widać, ale cholernie ciężko przypisać mu jakieś zajebiste wartości w poszczególnych aspektach gry, może być ciężko kupić widownię/głosujących.

2 minuty temu, P_M napisał:

i poszedł Zizou, gracz, którego zapamiętam jedynie z "Roulette" i dyńki z Materrazim, oprócz tego dla mnie to był gracz typu Shane Battier, impact AllStara/Superstara, mimo że tego nie widać, ale cholernie ciężko przypisać mu jakieś zajebiste wartości w poszczególnych aspektach gry, może być ciężko kupić widownię/głosujących.

już nie przesadzaj :) miał super momenty, niemniej tak, póki co najsłabszy wybór piłkarski a od Zizu jest jeszcze co najmniej 2-3 lepszych imo.

Zizu miał super highlighty (2 bramki w finale 98’- mimo całościowo bardzo słabego turnieju), gol z Leverkusen w Finale 02’ i bardzo dobre Mistrzostwa Europy 00’ , no i tyle, w klubowej nigdy nie był 1 opcja żadnej drużyny, co jest szokujące zważywszy na renomę jaka ma

4 minuty temu, P_M napisał:

Serio? 

Do bycia liderem jednej z najlepszych nowożytnych reprezentacji dochdzą bonusy za trenerke.

Nie był tak pompowany jak karzeł czy przystojny niczym Krystyna ale to od niego zaczynałbym budować "all time football" ( hallo @Reikai )

Teraz, Qcin_69 napisał:

już nie przesadzaj :) miał super momenty, niemniej tak, póki co najsłabszy wybór piłkarski a od Zizu jest jeszcze co najmniej 2-3 lepszych imo.

Zizu miał super highlighty (2 bramki w finale 98’- mimo całościowo bardzo słabego turnieju), gol z Leverkusen w Finale 02’ i bardzo dobre Mistrzostwa Europy 00’ , no i tyle, w klubowej nigdy nie był 1 opcja żadnej drużyny, co jest szokujące zważywszy na renomę jaka ma

No, ale właśnie o to mi chodzi, że gość ma piekielnie dobrą renomę, i masę indywidualnych nagród piłkarza roku, a dla mnie nigdy nie był jakimś GTG, który ciągnął grę klubu/reprezentacji.

Btw Qcin, steal z Birdem, to miał być mój pick ;)

4 minuty temu, agresywnychomik napisał:

Serio? 

Do bycia liderem jednej z najlepszych nowożytnych reprezentacji dochdzą bonusy za trenerke.

Nie był tak pompowany jak karzeł czy przystojny niczym Krystyna ale to od niego zaczynałbym budować "all time football" ( hallo @Reikai )

Atf football już było

2 minuty temu, P_M napisał:

No, ale właśnie o to mi chodzi, że gość ma piekielnie dobrą renomę, i masę indywidualnych nagród piłkarza roku, a dla mnie nigdy nie był jakimś GTG, który ciągnął grę klubu/reprezentacji.

Btw Qcin, steal z Birdem, to miał być mój pick ;)

jo z Birdem się przyfarciło, ze został :) 

a Zidane to serio chyba najbardziej magia nazwiska (jak i Pele tbh) ale ten wybór dziwny dla mnie, bo top6 było zaklepane wydawać by się mogło, Zizu to jednak all time gwiazda 2 tieru- nigdy nie zdominował piłki, nawet w najlepszych swoich sezonach nie był najlepszym graczem swojego klubu czy to w Juventusie czy to w Realu, typ bazował z renoma głównie na reprezentacji, która talentem wyprzedzała resztę o jedna długość (no dobra w 00’ Holandia talentu miała podobna ilość, s 98’ Brazylia więcej) ale generalnie Zizu dla mnie poza top10 all time