Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

29 minut temu, Pablo81 napisał:

Ale kto tu pisze o zarabianiu na sporcie? :)

Rozczarowany tatus zabiera satysfakcje ze sportu z powodu braku wacka :)

dziwnie te dzieci wychowujesz ale nie moja sprawa!

30 minut temu, Pablo81 napisał:

Troche przypal, ze porownujesz sport kobiecy do meskiego, podczas, gdy ci drudzy maja wiecej srodka dopingujacego w organizmie, nie?

czyli sport kobiet nie jest gorszy od sportu mezczyzn poniewaz czesc srodkow dopingujacych bazuje na meskich hormonach?

ma to sens!

2 minuty temu, MarcusCamby napisał:

To są spoilery? 

Te wozy z węglem? 

Ale jak sobie życzysz :)

Niektórzy mają tutaj różną logikę myślenia, np. wezmą tego ostatniego, którego wymieniłeś, bo Floyd nie bedzie w stanie go dosiegnąć :D
inna sprawa, że jeden z nich pokonał pickniętego tu boksera :)

Edytowane przez P_M

Teraz, julekstep napisał:

aha

w sensie ze Ty i Reikai to moje corki? (do elyego nawet w humosrytycznej konwencji bym sie nie przyznal)

Daddy issues, może nie miał ojca w dzieciństwie i próbuje sobie zrekompensować, dodatkowo zabawiając się w flubera, można by stwierdzić, że brakowało mu pozytywnego wzmocnienia ze strony rodziców :D

33 minuty temu, ely3 napisał:

No  ale on pisał ,że dlatego ,ze jest królewska a nie że dlatego ,że Ali by zabił Floyda. To ty zas twierdziłeś ,że skoro Graf nie wygrała z facetem to nie można nazwać ,ze dominowała. Wiec pytam się ciebie czy tak samo uważasz na temat Floyda ,że jest cieniasem i nie jest dominatorem bo nigdy nie pokonał mistrza wagi cięzkiej?

co to znaczy ze waga jest 'krolewska'?

6 minut temu, MarcusCamby napisał:

Halo Czesiek. PW jest do Ciebie! 

Wypijmy za błędy! 

ja dzis w pracy (lol)

na tel nie mam funkcji forumowego multi-threadingu xD

Edytowane przez julekstep

1 minutę temu, Pablo81 napisał:

Nie :)

Nie zapomnij powiedziec swoim corkom, jak zaczna uprawiac jakis sport, ze sport kobiecy to lada.

no jak zapytaja kto jest lepszy w sporcie 'in general' to w ladny i mily sposob powiem im prawde

u mnie szczerosc to podstawa jesli chodzi o relacje z corkami (tzn ze starsza poki co bo mlodsza jeszcze nie mowi xD) - wierze ze u Ciebie moga byc inne priorytety

serio!

2 minuty temu, Pablo81 napisał:

Nie :)

Nie zapomnij powiedziec swoim corkom, jak zaczna uprawiac jakis sport, ze sport kobiecy to lada.

Co na klate? Twoje prymitywne zarty?

Jak widać trafiają Cię głęboko, więc nie mogą być prymitywne :)

3 minuty temu, julekstep napisał:

ej czmu innym odpisujesz 'dno' itp a mnie meczysz swoimi anegdotkami, pytaniami itp?

tez bym tak chcial!

@P_M zazdro!

Ucz się :D

1 minutę temu, julekstep napisał:

no jak zapytaja kto jest lepszy w sporcie 'in general' to w ladny i mily sposob powiem im prawde

u mnie szczerosc to podstawa jesli chodzi o relacje z corkami (tzn ze starsza poki co bo mlodsza jeszcze nie mowi xD) - wierze ze u Ciebie moga byc inne priorytety

serio!

Dlaczego nie odpowiedziales na mojej poprzednie pytanie?

Poprzez poziom testosteronu i innych hormonow meskich, faceci w konkurencjach kobiecych byliby zdyskwalifikowani. Hormony meskie to srodki dopingujace.

Teraz, Pablo81 napisał:

Dlaczego nie odpowiedziales na mojej poprzednie pytanie?

Poprzez poziom testosteronu i innych hormonow meskich, faceci w konkurencjach kobiecych byliby zdyskwalifikowani. Hormony meskie to srodki dopingujace.

20 minut temu, julekstep napisał:

czyli sport kobiet nie jest gorszy od sportu mezczyzn poniewaz czesc srodkow dopingujacych bazuje na meskich hormonach?

ma to sens!

napisz mi dno czy cos juz no...

PROSZE

14 minut temu, julekstep napisał:

napisz mi dno czy cos juz no...

PROSZE

Zupelnie nie o to pytalem, lol :)

Poziom testosteronu u zawdonikow jest wyzszy niz dopiszczalny u kobiet. Jak wiec maja startowac razem? Jak mozemy porownywac ich wyniki?

To juz taka wersja specjalnie dla Ciebie , lol :)

Edytowane przez Pablo81

da się jakoś wydzielić te rozmowy Pablo Julek Rappar w osobny temat? 

Wyxhodzi na to, ze szambem wcale nie jest BeGM, a jedynie możliwość zabierania głosu.

Nawet dla mnie to już męczące, a umówmy się, standardów przepychanek forumowych nie mam zbyt wysokich xd