Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, julekstep napisał:

to jak z tym boksem? kazda kategoria wagowa to oddzielna dyacyplina czy nie? (serio tutaj wystarczy odpowiedz tak/nie, mozesz to zrobic od reki xD)

Kazda inna dyscyplina. Ale glosujemy w ramach jednej kategorii, wiec bierzemy pod uwage dorobek calej kariery, a nie napierdalanke pod trzepakiem.

Juz to bylo pisane, lol :)

2 minuty temu, matek napisał:

Mało który sport żeński na tle męskiego nie jest, a pierdolonka o wyrównywaniu wynagrodzeń wraca co chwilę. Nie ma widowni, nie ma kasy. 

U kobiet to bardzo lubię lekką, w sumie nie wiem czy coś jeszcze oglądam babskiego, czasem przełaje (ale najczęściej to po to, żeby obadać trasę przed wyścigiem Elity M).

No dla mnie ostatnio tenis żeński dogania, ale to zewzględu na mega progress przy okazji Świątek. Ona wykrecala forehand na poziomie Thiema i nie odstawała w pewnych aspektach od facetów. Sabalenka i Rybakina też ostatnio ostro cisną. Za czasów Radwańskiej żeński tenis oglądało się dużo gorzej. 

Teraz, Pablo81 napisał:

Kazda inna dyscyplina. Ale glosujemy w ramach jednej kategorii, wiec bierzemy pod uwage dorobek calej kariery, a nie napierdalanke pod trzepakiem.

Juz to bylo pisane, lol :)

10 minut temu, Reikai napisał:

Trenowalem boks kilka lat, z kobietami ktore trenowaly 10.

Nie potrafia.

Reikai nie trenowales boksu bo nie ma takiej dyscypliny jak 'boks'

moze byc 'boks mezczyzn w wadze lekkiej', 'boks mezczyzn w wadze sredniej', 'boks kobiet w wadze muszej' itd (zaleznie od aktualnych ustalen komitetu olimpijskiego)

a teraz miedzy soba ustalcie ktory mowi prawde a ktory klamie xD

Teraz, Reikai napisał:

Meh, ja podziekuje za to przerzucanie sie absurdami xd

Tenis kobiecy i osiagniecia w nim oceniam tak, jak facetow. Jak ktos chce sie bawic w Korwina nie patrzac na kontekst, to tez droga wolna.

Mnie tylko ciekawi dlaczego jesteś hipokrytą i boks kobiet już dla Ciebie jest żałosny, a tenis kobiet będący na tym samym poziomie, już nie jest

2 minuty temu, julekstep napisał:

Reikai nie trenowales boksu bo nie ma takiej dyscypliny jak 'boks'

moze byc 'boks mezczyzn w wadze lekkiej', 'boks mezczyzn w wadze sredniej', 'boks kobiet w wadze muszej' itd (zaleznie od aktualnych ustalen komitetu olimpijskiego)

a teraz miedzy soba ustalcie ktory mowi prawde a ktory klamie xD

Ale napisalem Tobie co i jak. Moze faktycznie nie kazdy moze zostac kowalem wlasnego losu, a kurs u flubera to nie jest zle rozwiazanie :)

1 minutę temu, Reikai napisał:

Tenis kobiecy i osiagniecia w nim oceniam tak, jak facetow. Jak ktos chce sie bawic w Korwina nie patrzac na kontekst, to tez droga wolna.

No albo oceniasz kobiecy sport tak jak męski w tej samej dyscyplinie albo nie:)

Teraz, RappaR napisał:

Mnie tylko ciekawi dlaczego jesteś hipokrytą i boks kobiet już dla Ciebie jest żałosny, a tenis kobiet będący na tym samym poziomie, już nie jest

Nie jest na tym samym poziomie. Mozesz wybrac jeszcze sto przykladow jakis sportow, gdzie kobiety sa c***owe i porownywac to do tenisa, ale nie zmieni to faktu ze kobiecy tenis jest dobry, a wiekszosc kobiecych sportow jest c***owych, w ktorych tenis jest akurat wyjatkiem.

no Wy sie bawicie w Magdy Srody xD

problemem Srody jest to ze wali absurdami 'pod agende' (to w sumie  dokladnie tak samo jak ci co wybrali babke w tym atfie xD)

problemem Korwina jest to ze z prawdziwych przeslanek wyciaga czesto falszywe wnioski lamiac wszelkie prawa logiki....ale proba osmieszenia tych prawdziwych przeslanek 'bo Korwin ich uzywa' to grubszy mindfuck xD

2 minuty temu, Reikai napisał:

+1, ale potem widać kto jest chadem jak są dupeczki, a kto wpierdala Big Maci wklepując oferty z simbasketu! 

Nie jest na tym samym poziomie. Mozesz wybrac jeszcze sto przykladow jakis sportow, gdzie kobiety sa c***owe i porownywac to do tenisa, ale nie zmieni to faktu ze kobiecy tenis jest dobry, a wiekszosc kobiecych sportow jest c***owych, w ktorych tenis jest akurat wyjatkiem.

piekny podklad pod kobiecy pick w tenisie xD

Teraz, Qcin_69 napisał:

+1, ale potem widać kto jest chadem jak są dupeczki, a kto wpierdala Big Maci wklepując oferty z simbasketu! 

Ty patrzysz jak ja wklepuje

to jest jeszcze gorsze tbh

no Wy sie bawicie w Magdy Srody xD

problemem Srody jest to ze wali absurdami 'pod agende' (to w sumie  dokladnie tak samo jak ci co wybrali babke w tym atfie xD)

problemem Korwina jest to ze z prawdziwych przeslanek wyciaga czesto falszywe wnioski lamiac wszelkie prawa logiki....ale proba osmieszenia tych prawdziwych przeslanek 'bo Korwin ich uzywa' to grubszy mindfuck xD

Sorry, to ty uzyles argumentu ze najebany facet wygralby z kobieta, wiec c*** w to ze Serena wygrala 23 szlemy w sporcie, ktory jest popularny wsrod kobiet i ''HEHHE Ewa Brodnicka powinna isc wysoko w ATF'' pomimo teog, ze kobiecy boks uprawiaja 4 osoby na swiecie i to kaleczac go.

Teraz, Reikai napisał:

Sorry, to ty uzyles argumentu ze najebany facet wygralby z kobieta, wiec c*** w to ze Serena wygrala 23 szlemy w sporcie, ktory jest popularny wsrod kobiet i ''HEHHE Ewa Brodnicka powinna isc wysoko w ATF'' pomimo teog, ze kobiecy boks uprawiaja 4 osoby na swiecie i to kaleczac go.

nie ze 'wygralby' ale.ze wlasnie wygral...

i to z ta Serena o ktorej piszesz xD

nie ze 'wygralby' ale.ze wlasnie wygral...

i to z ta Serena o ktorej piszesz xD

Elegancko, co nie zmienia faktu ze Serena jest zajebista w skali all time tenisa i mam w cewie czy wygralaby z facetem w tenisa, silowaniu sie na reke czy czymkolwiek innym panie Korwin.