Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, P_M napisał:

Ech no i po co ten spoiler, między innymi dlatego pisałem, że Bubka będzie miał tu ciężko :)

Przecież on nie ma żadnego startu w ATF. Niczego się nie nauczyłeś po swoim wyborze. Że nie da się porównać kogoś kto dopiero zaczął do 15 lat kariery Bubka jest wciąz niewiarygodnie wyżej w wynikach.

1 minutę temu, julekstep napisał:

Nie akurat wtedy byłem szczuplutki... Tak więc grubo nie było

Teraz, ely3 napisał:

Przecież on nie ma żadnego startu w ATF. Niczego się nie nauczyłeś po swoim wyborze. Że nie da się porównać kogoś kto dopiero zaczął do 15 lat kariery Bubka jest wciąz niewiarygodnie wyżej w wynikach.

Jak się nie da, jak da, gość rozwalił rekordy Bubki w drobny mak co pokazuje jakim jest fenomenem, to że ludzie mają tutaj dziwny system oceniania to inna sprawa.

2 minuty temu, P_M napisał:

Jak się nie da, jak da, gość rozwalił rekordy Bubki w drobny mak co pokazuje jakim jest fenomenem, to że ludzie mają tutaj dziwny system oceniania to inna sprawa.

Ale Bubka w latach 80tyc jak bił rekordy to miał takie przewyższenie ,ze on był wyżej niż 6,20 tylko mu się to nie kalkulowało ot co więc wolał po 1 cm. Pomijam już jak się zmieniły tyczki. Niech spróbuje pobiec na sprzęcie jakiego używał Bubka to pogadamy

4 minuty temu, P_M napisał:

to że ludzie mają tutaj dziwny system oceniania to inna sprawa.

Wszędzie taki mają.. Zawsze cała kariera ponad kogoś kto jest na początku.. 5 MŚ 35 rekordów to są rzeczy które są poza zasięgiem. Przecież nawet rywali Bubki mówią ,że on skakał 6,20 i mógł to skoczyć w okolicach 89-91 ale on wolał zgarniać ogromne nagrody za rekordy bite o 1 centymetr.

Teraz, ely3 napisał:

Ale Bubka w latach 80tyc jak bił rekordy to miał takie przewyższenie ,ze on był wyżej niż 6,20 tylko mu się to nie kalkulowało ot co więc wolał po 1 cm. Pomijam już jak się zmieniły tyczki. Niech spróbuje pobiec na sprzęcie jakiego używał Bubka to pogadamy

Wszędzie taki mają.. Zawsze cała kariera ponad kogoś kto jest na początku.. 5 MŚ 35 rekordów to są rzeczy które są poza zasięgiem. Przecież nawet rywali Bubki mówią ,że on skakał 6,20 i mógł to skoczyć w okolicach 89-91 ale on wolał zgarniać ogromne nagrody za rekordy bite o 1 centymetr.

Ja to wiem, co nie zmienia faktu, że Szwed pobijając rekordy ma takie przewyższenie, że Bubka nie był nawet blisko, btw śmiem twierdzić, że zgarnie więcej MŚ niż Bubka :)

29 minut temu, ely3 napisał:

Potwierdzam snooker ogląda on i mój brat... Stąd wiem ,ze taki sport istnieje. Dla mnie to bilard w który grałem w liceum i na studiach.

a propos takich 'sportów'

jak już są przedstawiciele szachów i gierek barowych (już nie mówiąc o tym że sporty, w których mechanicy mają większy impakt od właściwego 'sportowca', mają własną kategorię xD) to esportowcy też mogą być? xD

Edytowane przez julekstep

1 minutę temu, julekstep napisał:

a propos takich 'sportów'

jak już są przedstawiciele szachów i gierek barowych (już nie mówiąc o tym że sporty w których mechanicy mają większy impakt od właściwego 'sportowca' mają własną kategorię xD) to esportowcy też mogą być? xD

Zasadniczo biorąc pod uwagę, że szachy w są obecnie w dużej mierze esportem, to w sumie why not :) 

Nie wierzę że jeden pick, mój może i drugi czy trzeci wybór w tej kategorii ale jednak pewniak który uważam że powinien być wysoko nadal nie padł.Wiem czym jest to spowodowane ale gdybyśmy robili taki ATF w wielu krajach to jestem pewny że już by padł jeśli doczeka do mojej kolejki to z przyjemnością trafi na listę ❤

1 minutę temu, Sewer napisał:

Nie wierzę że jeden pick, mój może i drugi czy trzeci wybór w tej kategorii ale jednak pewniak który uważam że powinien być wysoko nadal nie padł.Wiem czym jest to spowodowane ale gdybyśmy robili taki ATF w wielu krajach to jestem pewny że już by padł jeśli doczeka do mojej kolejki to z przyjemnością trafi na listę ❤

Wladimir Putin, judo?

1 minutę temu, Sewer napisał:

wciąż nie padł mój typ z 2 rundy xd postawiłem tam na Eddyego ze względu na to ze trudność jego wyczynu była większa niż innego kolesia, ale jak w końcu ktoś gł wybierze (imo razem z Phelpsem i Eddym pewniaki do top3) to daje podwójnego lajka!

3 minuty temu, Qcin_69 napisał:

wciąż nie padł mój typ z 2 rundy xd postawiłem tam na Eddyego ze względu na to ze trudność jego wyczynu była większa niż innego kolesia, ale jak w końcu ktoś gł wybierze (imo razem z Phelpsem i Eddym pewniaki do top3) to daje podwójnego lajka!

Taisto Miettinen ?

Teraz, LAF napisał:

Wybaczcie za zwłokę po prostu sporo rzeczy się nałożyło i nie mogłem wcześniej przysiąść a miałem co do nadrobienia bo jednak sądziłem, że wcześniejszy wybór będzie lepiej przyjęty

no tak, a czas na pi****lenie o Hawks miałeś xd

1 minutę temu, Qcin_69 napisał:

Ten typ to nie jest oczywistość ale moim zdaniem to pewniak żeby się tu znaleźć ze względu m.in na to jaki miał impact na całą dyscyplinę

Teraz, Qcin_69 napisał:

no tak, a czas na pi****lenie o Hawks miałeś xd

No też nie bardzo. Pierwszy posty pojawił się jak nie wiedziałem, że wybieram a drugi to tak na szybko. Nawet nie miałem kiedy odpowiedzieć na kolejną zaczepkę ze strony Ronniego