Qcin_69 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: Zmyślasz, z profesorami prawa nie da się dogadać oczywiście ze da wszystko jest kwestia alkoholu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 8 minut temu, Qcin_69 napisał: A Twoje wywyższanie sie tutaj nad Pablo to nie wiem skąd sie wzięło (ale nie śledzę wątku politycznego a strzelam ze tam sie to zaczęło) ale z boku wyglada c***owo. Przecież to jest dokładnie z tego wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 9 minut temu, Qcin_69 napisał: tbh nie wiem czemu Rappar generalnie oceniasz innych ludzi ze względu na to jak żyją/gdzie żyją/ co robią w życiu i co gorsza, wywyższasz się, bo jeden zbiera szparagi, a drugi rekonstruuje stopę drukarka 3D. Ja generalnie nie lubię takiego podejścia i jest dla mnie mega c***owe, mam ziomeczkow którzy robią na magazynach i ziomeczkow którzy są profesorami prawa- z jednymi i drugimi dogaduje sie bez problemu i mogę wyjąc na miasto i zalać pale bez różnicy czy towarzyszyć nam bedzie zajebiste winko i stek, czy małpka w bramie na starówce. JA CIĘ NIE POLUBIŁEM NP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: A pomyśleć, że kilku ważniaków wyżej krytykuje BeGM... A tu w ATF też propaganda w każdym poście... Byle ugrać jak najwięcej Jak tak dalej pójdzie to wygra @Tecu nikogo nie wybierze. Nic się nie odezwie i będą punkty dodatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 7 minut temu, julekstep napisał: JA CIĘ NIE POLUBIŁEM NP ja nie pisałem ze z każdym się lubię tylko ze z każdym się dogadam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: A pomyśleć, że kilku ważniaków wyżej krytykuje BeGM... A tu w ATF też propaganda w każdym poście... Byle ugrać jak najwięcej Propaganda jaką można zobaczyć przy okazji ATF'u to najlepszy fun, sam nie raz się łapałem jak optyka na danego zawodnika się zmienia, jak tylko pojawia się w twoim składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: Propaganda jaką można zobaczyć przy okazji ATF'u to najlepszy fun, sam nie raz się łapałem jak optyka na danego zawodnika się zmienia, jak tylko pojawia się w twoim składzie Reikai i Dereszewska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: Reikai i Dereszewska W tym przypadku możemy mówić o zaćmieniu/zatrzymaniu myślenia/wybieraniu picku po pijaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Reikai i Dereszewska Jak Ania lubi kosza i tu czasem czyta to kolega może jakieś macanko w nagrodę dostanie. I wtedy wybór Poli Raksy już nie będzie taki dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Teraz, ignazz napisał: Jak Ania lubi kosza i tu czasem czyta to kolega może jakieś macanko w nagrodę dostanie. I wtedy wybór Poli Raksy już nie będzie taki dobry. honorowy członek fanclubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) @LAF dawaj wybieraj a nie oglądasz tą pseudokoszykowke wloclawska Cza dojechać hejterow Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: @LAF dawaj wybieraj a nie oglądasz tą pseudokoszykowke wloclawska Cza dojechać hejterow Laf mi pisał ze wybór po meczu, także Andrzej Pluta chyba w końcu pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Laf mi pisał ze wybór po meczu, także Andrzej Pluta chyba w końcu pójdzie Chyba ze wybiera Mac za niego(co nie jest wykluczone !), to Carlos Alcaraz w kategorii najpiękniejszyc sportsmen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 7 minut temu, Reikai napisał: Cza dojechać hejterow Reikai ze swoim następnym wyborem Sarah Jessica Parker - inne sporty indywidualne - jeździectwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Lepiej szukajcie jakiegoś sportowego szona bo póki co bez podjazdu do wielkiej niemieckiej pani Jestem jak Lebron ATF PL to był RS dla mnie jeśli chodzi o Lachy, teraz mamy 2018 Lebronto a wy to playoff pussy P z bańki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Reikai napisał: Lepiej szukajcie jakiegoś sportowego szona bo póki co bez podjazdu do wielkiej niemieckiej pani Jestem jak Lebron ATF PL to był RS dla mnie jeśli chodzi o Lachy, teraz mamy 2018 Lebronto a wy to playoff pussy P z bańki Zrob sobie miejsce w skrzynce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Reikai napisał: Lepiej szukajcie jakiegoś sportowego szona bo póki co bez podjazdu do wielkiej niemieckiej pani Jestem jak Lebron ATF PL to był RS dla mnie jeśli chodzi o Lachy, teraz mamy 2018 Lebronto a wy to playoff pussy P z bańki Ja wybiorę nie dość, że piękną to jeszcze legit sportsmenkę Chociaż mam też drugi typ. Bardziej sexy, ale sportowo to bez Google nikt pewnie nie zna czyli coś jak ta Schmidt. 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: Zrob sobie miejsce w skrzynce Halo! Nie podpowiadać tam sobie na PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Ja wybiorę nie dość, że piękną to jeszcze legit sportsmenkę Chociaż mam też drugi typ. Bardziej sexy, ale sportowo to bez Google nikt pewnie nie zna czyli coś jak ta Schmidt. Amator, widać że nie ogląda Eurosportu. 2 minuty temu, agresywnychomik napisał: Zrob sobie miejsce w skrzynce Done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Amator, widać że nie ogląda Eurosportu. Oglądam snooker! @ely3 potwierdzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Ja to nawet obejrzę EuroSport 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi