LAF Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 2 godziny temu, Kily napisał: Jak coś to @LAF wybiera Agatę Wróbel Wybiorę po meczu FEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) 8 minut temu, Pablo81 napisał: Przeciez Polonia dwa sezony wczesniej byla wicemistrzem (18letni strzelil 1 gola wtedy). W miatzrowskim sezonie Emsi strzelil az 12 goli. W nastepnej rundzie cale 3. Ach ta resortowa propaganda no a Maradona w pierwszym mistrzowskim sezonie Napoli strzelił 10 goli (Oli - 0,5 gola/mecz, Diego 0,35 gola/mecz) -> tak już się gra na poziomie ekstraklasy serio rozbestwiliście się przy tym Lewym @Pablo81 a c*** idźmy dalej Messi c*** bo zanim wbił na stałe do składu to byli 3x mistrzami xD Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: no a Maradona w pierwszym mistrzowskim sezonie Napoli strzelił 10 goli (Oli - 0,5 gola/mecz, Diego 0,35 gola/mecz) -> tak już się gra na poziomie ekstraklasy serio rozbestwiliście się przy tym Lewym Julek brałby Kevina Phillipsa nad Xavi. Potwierdzone info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Julek brałby Kevina Phillipsa nad Xavi. Potwierdzone info. ja czy Pablo? bo ja tylko odpowiadałem na 'zarzut małobramkowy' ofc masz agendę przeciwko mnie, więc tutaj kierujesz swoje średniej jakości śmieszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: no a Maradona w pierwszym mistrzowskim sezonie Napoli strzelił 10 goli (Oli - 0,5 gola/mecz, Diego 0,35 gola/mecz) serio rozbestwiliście się przy tym Lewym Porownujesz napastnika z ofensywnym pomocnikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Porownujesz napastnika z ofensywnym pomocnikiem? Tsubasa też był ofensywnym pomocnikiem a strzelał więcej bramek niż Kojiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 21 minut temu, DRK napisał: Kalu Uche lepszejszy niż Zeigbo albo Oli. Jo, Uche tak, najlepszy AFROAMERYKANIN 27 minut temu, julekstep napisał: ten jak udaje legionistę a Oli był, dał Polonii misia Polonii k****, to lepszy achievement niż mistrzostwo Włoch z Napoli Maradony Jak chodziłem na Legie to Ty na chleb mówiłeś beep Byku a jak trafiłem Zeigbo w paczce Panini to gipsem prawie rozjebalem żyrandol, tak wyskoczyłem w górę! (chociaż żeby być uczciwym to po podwórku biegałem w koszulce Citki z reprezentacji haha) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: Ofc masz agendę przeciwko mnie, więc tutaj kierujesz swoje średniej jakości śmieszki Czyżby pierwszy forumowy troll nie trzymał ciśnienia? Nie mam żadnej agendy, po prostu dziwi mnie sposób twojej argumentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Czyżby pierwszy forumowy troll nie trzymał ciśnienia? Nie mam żadnej agendy, po prostu dziwi mnie sposób twojej argumentacji. mój? przecież to nie ja argumentuję cokolwiek ilością bramek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Czyżby pierwszy forumowy troll nie trzymał ciśnienia? Nie mam żadnej agendy, po prostu dziwi mnie sposób twojej argumentacji. Julek już jest obsrany od kiedy nie trafił na pudło w ATF Polaka, teraz próbuje się przypierdalac o wszystko i wszystkich samemu kiepsko draftujac po raz kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: mój? przecież to nie ja argumentuję cokolwiek ilością bramek xD Npisalem, ze Oli, ktory tylko strzelal bramki, zdobyl ich az 12. Maradona mial inna role, wiec nie wiem po co przytaczasz jego dorobek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Npisalem, ze Oli, ktory tylko strzelal bramki, zdobyl ich az 12. Maradona mial inna role, wiec nie wiem po co przytaczasz jego dorobek a obrońcy tylko bronią! rozumiem że jako pół-Niemiec jesteś rasistą, ale to nie powód żeby umniejszać jednemu z największych Polaków początku millenium 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Julek już jest obsrany od kiedy nie trafił na pudło w ATF Polaka, teraz próbuje się przypierdalac o wszystko i wszystkich samemu kiepsko draftujac po raz kolejny ten co już zapomniał kto go uratował przed ostatnim miejscem w ostatnim drafcie w którym brał udział SZYBKO Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: ten co już zapomniał kto go uratował przed ostatnim miejscem w ostatnim drafcie w którym brał udział SZYBKO Bo byłeś obiektywny, jak i BMF, a reszta c***a się znała xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Bo byłeś obiektywny, jak i BMF, a reszta c***a się znała xd ja zawsze jestem obiektywny komentarzem, lajkiem i głosem 7 minut temu, Qcin_69 napisał: Julek już jest obsrany od kiedy nie trafił na pudło w ATF Polaka aha to jest fałsz ofc w najważniejszej klasyfikacji byłem drugi są screeny bmfowe rankingi pocieszenia mnie nie interesują Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 9 minut temu, julekstep napisał: rozumiem że jako pół-Niemiec jesteś rasistą, ale to nie powód żeby umniejszać jednemu z największych Polaków początku millenium Zlituj sie Julian/Juliusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 11 minut temu, julekstep napisał: rozumiem że jako pół-Niemiec jesteś rasistą, ale to nie powód żeby umniejszać jednemu z największych Polaków początku millenium Gdzie tam pół-Niemiec, Janusz z Podlasia, co by się dowartościować, wymyśla bajki o życiu w Niemczech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 6 minut temu, RappaR napisał: Gdzie tam pół-Niemiec, Janusz z Podlasia, co by się dowartościować, wymyśla bajki o życiu w Niemczech tbh nie wiem czemu Rappar generalnie oceniasz innych ludzi ze względu na to jak żyją/gdzie żyją/ co robią w życiu i co gorsza, wywyższasz się, bo jeden zbiera szparagi, a drugi rekonstruuje stopę drukarka 3D. Ja generalnie nie lubię takiego podejścia i jest dla mnie mega c***owe, mam ziomeczkow którzy robią na magazynach i ziomeczkow którzy są profesorami prawa- z jednymi i drugimi dogaduje sie bez problemu i mogę wyjąc na miasto i zalać pale bez różnicy czy towarzyszyć nam bedzie zajebiste winko i stek, czy małpka w bramie na starówce. A Twoje wywyższanie sie tutaj nad Pablo to nie wiem skąd sie wzięło (ale nie śledzę wątku politycznego a strzelam ze tam sie to zaczęło) ale z boku wyglada c***owo. Mozna sie przecież nie zgadzać ale takie personalne podjazdy to trochę buractwo, chyba stać Cię na więcej, a pezynajmniej mam taka nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 17 minut temu, RappaR napisał: Gdzie tam pół-Niemiec, Janusz z Podlasia, co by się dowartościować, wymyśla bajki o życiu w Niemczech Na trzezwo jestes nie do zniesienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Ja generalnie nie lubię takiego podejścia i jest dla mnie mega c***owe, mam ziomeczkow którzy robią na magazynach i ziomeczkow którzy są profesorami prawa- z jednymi i drugimi dogaduje sie bez problemu Zmyślasz, z profesorami prawa nie da się dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 7 minut temu, Qcin_69 napisał: tbh nie wiem czemu Rappar generalnie oceniasz innych ludzi ze względu na to jak żyją/gdzie żyją/ co robią w życiu i co gorsza, wywyższasz się, bo jeden zbiera szparagi, a drugi rekonstruuje stopę drukarka 3D. Ale ja nie oceniam gdzie żyją/co robią w życiu. Ja oceniam względem tego czy wymyślają sobie alternatywne życie, by się dowartościować czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi