Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Pablo81 napisał:

Przeciez Polonia dwa sezony wczesniej byla wicemistrzem (18letni strzelil 1 gola wtedy). W miatzrowskim sezonie Emsi strzelil az 12 goli. W nastepnej rundzie cale 3.

Ach ta resortowa propaganda :)

no a Maradona w pierwszym mistrzowskim sezonie Napoli strzelił 10 goli (Oli - 0,5 gola/mecz, Diego 0,35 gola/mecz) -> tak już się gra na poziomie ekstraklasy

serio rozbestwiliście się przy tym Lewym

@Pablo81 a c*** idźmy dalej

Messi c*** bo zanim wbił na stałe do składu to byli 3x mistrzami xD

Edytowane przez julekstep

1 minutę temu, julekstep napisał:

no a Maradona w pierwszym mistrzowskim sezonie Napoli strzelił 10 goli (Oli - 0,5 gola/mecz, Diego 0,35 gola/mecz) -> tak już się gra na poziomie ekstraklasy

serio rozbestwiliście się przy tym Lewym

Julek brałby Kevina Phillipsa nad Xavi. 

Potwierdzone info. 

21 minut temu, DRK napisał:

Kalu Uche lepszejszy niż Zeigbo albo Oli.

Jo, Uche tak, najlepszy AFROAMERYKANIN

27 minut temu, julekstep napisał:

ten jak udaje legionistę

a Oli był, dał Polonii misia

Polonii k****, to lepszy achievement niż mistrzostwo Włoch z Napoli Maradony

Jak chodziłem na Legie to Ty na chleb mówiłeś beep Byku :D a jak trafiłem Zeigbo w paczce Panini to gipsem prawie rozjebalem żyrandol, tak wyskoczyłem w górę! 

(chociaż żeby być uczciwym to po podwórku biegałem w koszulce Citki z reprezentacji haha)

Teraz, MarcusCamby napisał:

Czyżby pierwszy forumowy troll nie trzymał ciśnienia? ;)

Nie mam żadnej agendy, po prostu dziwi mnie sposób twojej argumentacji. 

Julek już jest obsrany od kiedy nie trafił na pudło w ATF Polaka, teraz próbuje się przypierdalac o wszystko i wszystkich samemu kiepsko draftujac po raz kolejny

2 minuty temu, Pablo81 napisał:

Npisalem, ze Oli, ktory tylko strzelal bramki, zdobyl ich az 12. Maradona mial inna role, wiec nie wiem po co przytaczasz jego dorobek :)

a obrońcy tylko bronią!

rozumiem że jako pół-Niemiec jesteś rasistą, ale to nie powód żeby umniejszać jednemu z największych Polaków początku millenium

2 minuty temu, Qcin_69 napisał:

Julek już jest obsrany od kiedy nie trafił na pudło w ATF Polaka, teraz próbuje się przypierdalac o wszystko i wszystkich samemu kiepsko draftujac po raz kolejny

ten co już zapomniał kto go uratował przed ostatnim miejscem w ostatnim drafcie w którym brał udział

SZYBKO

2 minuty temu, Qcin_69 napisał:

Bo byłeś obiektywny, jak i BMF, a reszta c***a się znała xd 

ja zawsze jestem obiektywny

komentarzem, lajkiem i głosem

7 minut temu, Qcin_69 napisał:

Julek już jest obsrany od kiedy nie trafił na pudło w ATF Polaka

aha to jest fałsz ofc

w najważniejszej klasyfikacji byłem drugi

są screeny

bmfowe rankingi pocieszenia mnie nie interesują

11 minut temu, julekstep napisał:

rozumiem że jako pół-Niemiec jesteś rasistą, ale to nie powód żeby umniejszać jednemu z największych Polaków początku millenium

Gdzie tam pół-Niemiec, Janusz z Podlasia, co by się dowartościować, wymyśla bajki o życiu w Niemczech

6 minut temu, RappaR napisał:

Gdzie tam pół-Niemiec, Janusz z Podlasia, co by się dowartościować, wymyśla bajki o życiu w Niemczech

tbh nie wiem czemu Rappar generalnie oceniasz innych ludzi ze względu na to jak żyją/gdzie żyją/ co robią w życiu i co gorsza, wywyższasz się, bo jeden zbiera szparagi,  a drugi rekonstruuje stopę drukarka 3D.

Ja generalnie nie lubię takiego podejścia i jest dla mnie mega c***owe, mam ziomeczkow którzy robią na magazynach i ziomeczkow którzy są profesorami prawa- z jednymi i drugimi dogaduje sie bez problemu i mogę wyjąc na miasto i zalać pale bez różnicy czy towarzyszyć nam bedzie zajebiste winko i stek, czy małpka w bramie na starówce.

A Twoje wywyższanie sie tutaj nad Pablo to nie wiem skąd sie wzięło (ale nie śledzę wątku politycznego a strzelam ze tam sie to zaczęło) ale z boku wyglada c***owo.

Mozna sie przecież nie zgadzać ale takie personalne podjazdy to trochę buractwo, chyba stać Cię na więcej, a pezynajmniej mam taka nadzieje 🌙

5 minut temu, Qcin_69 napisał:

Ja generalnie nie lubię takiego podejścia i jest dla mnie mega c***owe, mam ziomeczkow którzy robią na magazynach i ziomeczkow którzy są profesorami prawa- z jednymi i drugimi dogaduje sie bez problemu 

Zmyślasz, z profesorami prawa nie da się dogadać 

7 minut temu, Qcin_69 napisał:

tbh nie wiem czemu Rappar generalnie oceniasz innych ludzi ze względu na to jak żyją/gdzie żyją/ co robią w życiu i co gorsza, wywyższasz się, bo jeden zbiera szparagi,  a drugi rekonstruuje stopę drukarka 3D.

Ale ja nie oceniam gdzie żyją/co robią w życiu. Ja oceniam względem tego czy wymyślają sobie alternatywne życie, by się dowartościować czy nie :)