Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, fluber napisał:

Nie twierdzę że mamy tu tylko byłych zawodowców, ale w jakichś szkółkach koszykarskich miejskich czy szkolnych to myślę, że grała większość i na pewno średnia wzrostu na forum jest znacznie wyższa niż w społeczeństwie. 

No i może nie wszyscy mają te 2 metry jak ja, ale ludzi z zakresu 190+ to na pewno jest tu dużo 

Dasz źródło, jakiś link?

3 minuty temu, Pablo81 napisał:

Nieświadoma pomyłka nie jest kłamstwem.

Musisz na każdym kroku potwierdzać swoja ignorancję? :)

https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Kłamstwo

Super, czyli uważasz, że posiadam informacje o przeszłości sportowej wszystkich użytkowników tego forum, zrobiłem opracowanie statystyczne z którego wynika, że większość nie grała w kosza a następnie świadomie napisałem że jest inaczej?

Bo przecież inaczej oznaczałoby to, że to co napisałeś potwierdza Twoja ignorancję, prawda?

11 minut temu, Pablo81 napisał:

Mysle, że znowu kłamiesz. Większość nie grała w kosza (w sposób zorganizowany)

Teraz, Pablo81 napisał:

Przeczytałeś link, który wkleiłem? Zrozumiałeś zawarte tam treści? :)

Tak, chciałem po prostu wymóc na Tobie przyznanie się, że to Twoje nieprawdziwe informacje nie wynikały ze świadomego działania, tylko z braku zdolności do dodawania w zakresie 5 i czytania ze zrozumieniem na poziomie szkoły podstawowej. 

Teraz, fluber napisał:

Super, czyli uważasz, że posiadam informacje o przeszłości sportowej wszystkich użytkowników tego forum, zrobiłem opracowanie statystyczne z którego wynika, że większość nie grała w kosza a następnie świadomie napisałem że jest inaczej?

Bo przecież inaczej oznaczałoby to, że to co napisałeś potwierdza Twoja ignorancję, prawda?

Nie jestem ignorantem. Często swiadomie preparujesz "fakty" na potrzeby dyskusji. Teraz też ma to miejsce. 

10 minut temu, RappaR napisał:

Oki, czyli Ali w kryterium sportowca stulecia jest skreślony, bo go BBC wybrało.

Ok czyli nie ogarnąłeś czym był ten plebiscyt BBC skoro się na niego powołujesz .. To naprawdę niezłe

10 minut temu, RappaR napisał:

AP? 

Rozumiem ,ze to ten ranking w którym Wilt Chamberlain jest 10 najlepszym sportowcem? I w pierwszej 50 tce tylko Pele jest jedynym piłkarzem i zresztą jedynym spoza USA?

Tak czy nie?

Widać ,że ten AP ranking jest podstawą Twoich wyborów ale ogólnie Owens to jest właśnie taka ikona . Coś jak Ali tyle ,że Ali jest ikoną bo miał piękną karierę a Owens bo miał spór z Hitlerem ale cała jego kariera to są tak naprawdę dwa lata. 

Powtarzam gdyby nie to ,ze zapamiętano wkurw Hitlera na jego sukcesy to nie byłby teraz wysoko w tych rankingach. 

Edytowane przez ely3

2 minuty temu, RappaR napisał:

Tak, chciałem po prostu wymóc na Tobie przyznanie się, że to Twoje nieprawdziwe informacje nie wynikały ze świadomego działania, tylko z braku zdolności do dodawania w zakresie 5 i czytania ze zrozumieniem na poziomie szkoły podstawowej. 

Naprawdę myslisz, że nie potrafię dodawać w zakresie do 5, czy tylko klamiesz, że tak myślisz, żeby mnie ośmieszyć?

Edytowane przez Pablo81

1 minutę temu, Pablo81 napisał:

Nie jestem ignorantem. Często swiadomie preparujesz "fakty" na potrzeby dyskusji. Teraz też ma to miejsce. 

Bo napisałem, że myślę że większość forum koszykarskiego grała kiedyś w kosza i jest wysoka? Nie sądzę, żeby to była jakaś kontrowersyjna teoria.

5 minut temu, Pablo81 napisał:

Dasz źródło, jakiś link?

Do tego co myślę? 

Teraz, ely3 napisał:

Rozumiem ,ze to ten ranking w którym Wilt Chamberlain jest 10 najlepszym sportowcem? I w pierwszej 50 tce tylko Pele jest jedynym piłkarzem i zresztą jedynym spoza USA?

Tak czy nie?

Widać ,że ten AP ranking jest podstawą Twoich wyborów ale ogólnie Owens to jest właśnie taka ikona . Coś jak Ali tyle ,że Ali jest ikoną bo miał piękną karierę a Owens bo miał spór z Hitlerem ale cała jego kariera to są tak naprawdę dwa lata. 

Powtarzam gdyby nie to ,ze zapamiętano wkurw Hitlera na jego sukcesy to nie byłby teraz wysoko w tych rankingach. 

I pobił rekordy w 2 lata, które ostały się przez dziesięciolecia, zdobył 4 złote medale, został sportowcem roku, na jego cześć stworzono nagrodę. 

Żaden inny lekkoatleta nie jest tak długo doceniany, inni przeminą, on zostanie. 

3 minuty temu, Pablo81 napisał:

Naprawdę myslisz, że nie potrafię dodawać w zakresie do 5, czy tylko klamiesz, że tak myślisz, żeby mnie ośmieszyć?

Jak zrobiłeś to pierwszy raz, tylko śmiałem się, jak drugi zacząłem dostrzegać tendencję :)

1 minutę temu, fluber napisał:

Bo napisałem, że myślę że większość forum koszykarskiego grała kiedyś w kosza i jest wysoka? Nie sądzę, żeby to była jakaś kontrowersyjna teoria.

3 godziny temu, fluber napisał:

Jesteśmy na forum koszykarskim. Większość z nas jest bardzo wysoka, bo większość z nas kiedyś grała w kosza a w kosza częściej grają wysocy.

Nie napisałeś, że myślisz. Napisales, że taki jest faktyczny stan rzeczy.

2 minuty temu, RappaR napisał:

Jak zrobiłeś to pierwszy raz, tylko śmiałem się, jak drugi zacząłem dostrzegać tendencję :)

Wątpię, żebyś tak myślał. Kłamiesz. Tak jak klamales, że lecisz do Izraela :) I, że spolkowales z Chilijką :) .

Po zastanowieniu, to może jednak nie kłamiesz, tylko tworzysz alternatywny świat, w który naprawdę wierzysz jako mechanizm obronny :)

Teraz, Reikai napisał:

Jezu, nawet tu musicie się nienawidzić i rozpierdalać kolejny wątek dziecinną  wojną fluber&rappar vs pablo i jakimś łapaniem sie za słówka? :D

Ja nie wiem o co kolesiowi chodzi, nie sądzę bym pisał o wzroście forumowiczów, czy o tym czy grali kiedyś w koszykówkę jakieś dziwne rzeczy.

2 minuty temu, Pablo81 napisał:

Wątpię, żebyś tak myślał. Kłamiesz. Tak jak klamales, że lecisz do Izraela :) I, że spolkowales z Chilijką :) .

Po zastanowieniu, to może jednak nie kłamiesz, tylko tworzysz alternatywny świat, w który naprawdę wierzysz jako mechanizm obronny :)

Brak opisu.

Sądzę, że kłamiesz, że masz żonę, która jest pielęgniarką w Niemczch.

Sądzę, że jesteś takim Mietkiem tam 

1 minutę temu, fluber napisał:

Ja nie wiem o co kolesiowi chodzi, nie sądzę bym pisał o wzroście forumowiczów, czy o tym czy grali kiedyś w koszykówkę jakieś dziwne rzeczy.

Chodzi mi o twoje bzdurne definicje, że Szarapowa z automatu nie może być ladna, bo ma 188 cm wzrostu. A Ty jak zawsze zamiast normalnie odpowiedzieć, to zaczynasz swoje wygibance stylistyczne.

Teraz, RappaR napisał:

Brak opisu.

Sądzę, że kłamiesz, że masz żonę, która jest pielęgniarką w Niemczch.

Sądzę, że jesteś takim Mietkiem tam 

Czekaj zaraz prześlę zdjęcia naszych dyplomów i umów o pracę :)

2 minuty temu, Pablo81 napisał:

Chodzi mi o twoje bzdurne definicje, że Szarapowa z automatu nie może być ladna, bo ma 188 cm wzrostu. A Ty jak zawsze zamiast normalnie odpowiedzieć, to zaczynasz swoje wygibance stylistyczne.

W przypadku Szarapowej moim argumentem było to, że nigdy w historii wyborów Miss Universe nie wygrała kobieta o takim wzroście. Standardy konkursów piękności nadają pewne ramy, w których szukamy najpiękniejszych. Szarapowa jest poza tymi ramami. Co nie znaczy, że nie może się komuś podobać i że nie można jej uważać za piękną.

Dyskusja o wzroście forumowiczów zostałą wywołana przez Ciebie, bo uparłeś się, że będziesz pisał o jakichś kompleksach i zaczniesz jakieś osobiste wycieczki w moją stronę.