Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, MarcusCamby napisał:

Twoje posty i ten wybór obawiam się otworzy puszkę pandory i będą same takie no name szły, bardziej znane z świecenia dupą na istragramach niż z sportu :)

No ale wg Ciebie najładniejsza sporstmenak  ma być ładna czy ma być brzydka  ? Poza tym to nie jest no name jeśli od 3 lat jest opsywana jako najseksowniejsza sportsmenka....

A otrzymała ten tytuł bo była w reprezentacji Niemiec na Igrzyskach.. Przecież w ATF Polskim szły kobiety z lat 60 tych , które były nieznane dla pewnej częsci.. I tam przecież też nie było oceniane czy jest wybitną aktorką czy tylko ładną

Przecież Pola Raksa aktorką była słabą i poza Pancernymi nie zaistniała w filmie ..

@Reikai - jakim cudem z wszystkich Polek wybrałeś Dereszowską, a w GOAT najładniejszych sportsmanek wybierasz niemkę i jest ładniejsza od wybranej przez Ciebie Polki?

Powinieneś dostać ujemne punkty na starcie za coś takiego :D

3 minuty temu, Qcin_69 napisał:

super pick @P_M myślałem ze go nie wybierzesz i miałem wrzucić po tym co wybierzesz bo Rappar miał już samochody obstawione :)

po tym co tutaj pisałem na temat Vettela i Hamiltona miałem nie wybrać Senny? :D

Edytowane przez P_M

Teraz, ely3 napisał:

No ale wg Ciebie najładniejsza sporstmenak  ma być ładna czy ma być brzydka  ? Poza tym to nie jest no name jeśli od 3 lat jest opsywana jako najseksowniejsza sportsmenka....

A otrzymała ten tytuł bo była w reprezentacji Niemiec na Igrzyskach.. Przecież w ATF Polskim szły kobiety z lat 60 tych , które były nieznane dla pewnej częsci.. I tam przecież też nie było oceniane czy jest wybitną aktorką czy tylko ładną

Przecież Pola Raksa aktorką była słabą i poza Pancernymi nie zaistniała w filmie ..

Ely ja Ci tylko przedstawiam moje zdanie na temat tego wyboru, nie jest ono specjalnie zawiłe, by tutaj rozbijać to na czynniki pierwsze.

Była na Igrzyskach olimpijskich, podobnie jak prawie 250 Polaków. Nie omieszkam sprawdzić wyników Niemki na tych turniejach. Jeśli odpadała w preeliminacjach kończąc w ogonie, to znaczy, że sportsmanka z Niej żadna, bardziej maskotka, Eddie Edwards wśród biegaczek. Nie wiem, nie znam, pytam tylko :)

Senna super pick @P_M

5 minut temu, P_M napisał:

@Reikai - jakim cudem z wszystkich Polek wybrałeś Dereszowską, a w GOAT najładniejszych sportsmanek wybierasz niemkę i jest ładniejsza od wybranej przez Ciebie Polki?

po tym co tutaj pisałem na temat Vettela i Hamiltona miałem nie wybrać Senny? :D

Senna ma spore szanse na top3 imo, z Lewisem i Schumacherem nie wygra ale brałbym przed Leonem czy Vettelem na pewno.

Myslalem ze pójdziesz w inna kategorie po prostu :)

3 minuty temu, Qcin_69 napisał:

Senna ma spore szanse na top3 imo, z Lewisem i Schumacherem nie wygra ale brałbym przed Leonem czy Vettelem na pewno.

Myslalem ze pójdziesz w inna kategorie po prostu :)

Yup, patrzyłem ponownie na to kto z dostępnych kategorii ma szansę tu wejść najwyżej i Senna wydawał mi się mieć największe prawdopodobieństwo, choć ma tu paru konkurentów jeszcze nie wybranych i łatwo nie będzie.

3 godziny temu, RappaR napisał:

Brady wkrótce będzie zapomniany, jeszcze niedawno goatami tam byli mianowani bracia Manning, działa efekt świeżości 

Totalny bullshit, a jeden z tych Manningów wg ~połowy ludzi interesujących się futbolem nie powinien nawet powąhać HOF. 

Bones świetny pick, a hasło "Vettel MMA" to kolejny bullshit.

18 minut temu, P_M napisał:

Przy ATF PL miałem focha na baby i wpisałem "najladniejsza polska aktorka i jakiś plebiscyt wygrała Dereszowska, to poszedłem za tym" xD

A Schmidt to po prostu fap folder z jakiegoś lata z ziomkiem, gdy oglądaliśmy przy piwku jakieś mistrzostwa Europy czy cos i wyczailiśmy ją na fazie. Jak na Niemkę to uważam, że jest na prawdę dobrze.

A julek wiadomo, kompleksy przed niemieckim panem jak typowy polaczek.

Senna spoko, ale trochę ma boosta za śmierć.

Edytowane przez Reikai

14 minut temu, MarcusCamby napisał:

nie jest ono specjalnie zawiłe, by tutaj rozbijać to na czynniki pierwsze.

Nio nie jest bo w wątku uroda będziesz oceniał wyniki sportowe. Czyli oficjalnie ogłaszasz ,ze nie masz zamairu oceniać urody w wątku urody, Brzmi bardzo prosto

A rozumiem ,ze w wątku drużynowe będziemy oceniać medale MŚ i Igrzsyk tak? Bo zapomnieliśmy dodać ,że w sportach drużynowych liczy się głównie ilosć medali w IO tak?

Teraz, ely3 napisał:

Nio nie jest bo w wątku uroda będziesz oceniał wyniki sportowe. Czyli oficjalnie ogłaszasz ,ze nie masz zamairu oceniać urody w wątku urody, Brzmi bardzo prosto

A rozumiem ,ze w wątku drużynowe będziemy oceniać medale MŚ i Igrzsyk tak? Bo zapomnieliśmy dodać ,że w sportach drużynowych liczy się głównie ilosć medali w IO tak?

Ja jeszcze nic nie oceniam, bo nie wiem kto to jest. Byłem tylko ciekaw czy łapie się na kategorie sportsmanka, bo tak doczytałem, że na te Igrzyska Olimpijskie to pojechała jako rezerwowa w sztafecie, także nawet udziału nie wzięła :)

Ale coś tam pobiegała na pomniejszych turniejach.

A ja biorąc Valentino Rossi mając do dyspozycji tych „pozostałych” kierowców formuły wybrałem świadomie dominatora przez paręnaście lat bez jakiekolwiek równorzędnego konkurenta. Tu kierowcy F1 się tasują i nadal jest 2-3 dostępnych gdzie 1 wygrał z 2 a 2 z 3 który wygrał z 1.  Senna ma świetne bonusy za emocjonalność ale ostatecznie przegrywa konkurencje nie tylko w swojej specjalizacji mimo sympatii ze swoimi F1 ale i innymi dyscyplinami. Gdzie tu top 3 całej kategorii nie rozumiem. 
przypomne Rossi 

9 x 1 6x2 3x3 to jest praktycznie 18 lat dominacji 

1997- 2018 

Senna świetny kierowca i 3 tytuły. 
Nie umniejszam ale nie można głosować mając za główne kryterium ocenę dyscypliny ponad wyniki sportowe. W swoich latach nawet nie dominował jak wielu innych GOAT ;) 

a bardzo lubie Senne. 

Jeżeli on nie zdominował swojego kolegi po fachu to jak ma pokonać absolutnego dominatora w innej konkurencji. 

Rossi wyniki jak Jordan LBJ i Duncan łącznie ;) 

Szczególnie te zdobywane tytuły Rossiego pokrywają się prawie z TD. 

( w znaczeniu kiedy Duncan grał w kosza w nba). 

Gdyby Duncan zdobył 9 tytułów to chyba byśmy Jordanem i LBJ się nie zajmowali. 

Edytowane przez ignazz

Udało mi się wybrać GOATa lekkoatletyki. 4 rekordy świata w jeden dzień, cztery złote medale na olimpiadzie. Człowiek, który zawstydził Hitlera w Berlinie, tak że nie chciał się przy nim pokazać. Jak nie wiesz, kto to to, nie musisz używać google - sięgnij po podręcznik z historii.

Bolt za 20 lat zostanie zapomniany, a Owens dalej będzie w podręcznikach do historii i na szczytach list największych sportowców w dziejach

1 minutę temu, julekstep napisał:

xD

też widziałem ten politpoprawny ranking z nim na 1szym miejscu, beka 

Dobrze, że nie widziałeś podręcznika do historii, to mi pick ostał 

2 minuty temu, julekstep napisał:

xD

też widziałem ten politpoprawny ranking z nim na 1szym miejscu, beka 

Ale to czekam aż wbrew swojej politpoprawnosci w ocenie dasz w tej kategorii kogoś innego koloru skóry😀

4 minuty temu, RappaR napisał:

Dobrze, że nie widziałeś podręcznika do historii, to mi pick ostał 

wklej jakieś foto z tego podręcznika gdzie o nim piszą xD (bo z tego co widzę jest tylko w jakimś nowym do polskiego w dziale 'nietolerancja')

tak czy siak, Lewis Hamilton lubi Twój pick i GOAT argumentację!

Edytowane przez julekstep

4 minuty temu, julekstep napisał:

wklej jakieś foto z tego podręcznika gdzie o nim piszą xD (bo z tego co widzę jest tylko w jakimś nowym do polskiego w dziale 'nietolerancja')

tak czy siak, Lewis Hamilton lubi Twój pick i GOAT argumentację!

Pamiętam, że był opisywany przy okazji nazizmu i okresu międzywojennego.

4 złote medale, cztery rekordy świata w 45 min, jaką Ty masz argumentację przy swoich pickach?

Ból dupu, że Owens jest wyżej w tych rankingach niż Jones?

6 minut temu, julekstep napisał:

tak mam ból dupy że Owens jest wyżej w rankingach lekkoatletycznych niż Jones

dokładnie xD

nie no mordko luz

masz GOATA GOATÓW xD

W rankingach sportowców alltime.

Zresztą sam wiesz, że inny zawodnik MMA jest goatem, a w rankingach jest niżej tylko powodu koloru skóry