Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, P_M napisał:

Widzisz, to pokazuję skalę dopingu JJ'a :)

raczej to że poza oktagonem jest debilem

o czym już pisałem :) 

4 minuty temu, RappaR napisał:

U mnie chyba też, chociaż jeszcze jeden pick mam na jego poziomie 

no u mnie obiektywnie jest na 3cim miejscu

więc jestem ciekaw czy ten nr 2 masz ten sam :P 

5 minut temu, Pablo81 napisał:

I Szarapowa Ci za wysoka? :) Pewnie nie mozesz patrzec na swoje stopy pod prysznicem :)

Tak. Przecież raczej gust nie powinien zależeć od naszego wzrostu, nie?

Znam lepsze widoki.

Nadal nie rozumiem

https://www.eonline.com/amp/news/560631/maria-sharapova-can-t-help-but-tower-over-floyd-mayweather-at-the-2014-espy-awards-see-the-hilarious-pics

Edytowane przez fluber

13 minut temu, fluber napisał:

Tak. Przecież raczej gust nie powinien zależeć od naszego wzrostu, nie?

Znam lepsze widoki.

Nadal nie rozumiem

https://www.eonline.com/amp/news/560631/maria-sharapova-can-t-help-but-tower-over-floyd-mayweather-at-the-2014-espy-awards-see-the-hilarious-pics

Qcin wszystko wyjasnil w poprzednim poscie :)

12 minut temu, fluber napisał:

Czarny jest wyższy niż przeciętny mężczyzna na świecie 

Niestety nie znam dokładnie jaka jest średnia wzrostu. Nigdy mi ta informacja jakoś nie była potrzebna. Ale możliwe ze te dane może są na tyle pozytywne dla osób o 1:69 wzrostu ze są bardzo pomocne i pocieszające jezeli ktoś siebie nie lubi za wzrost. 

Kręcisz się koło tego tematu wzrostu kobiet w dziwny sposób. Moi koledzy o wysokiej posturze bardzo lubią wysokie kobiety i dla nich to cecha wysoce porządana. 

Pewnie niscy preferują niższe kobiety. 

Nie widzę tu nic dziwnego 

Cześć osób ma kompleks ( zarówno zbyt wysoki jak zbyt niski) i pewnie ważne jest dla nich jak wypadają na tle partnerki 

Jak masz 2 metry to statystycznie powinieneś raczej doceniać piękno wysokich pan. Nie to trudno. 

Szarapowa jakoś to musi przeżyć 

21 minut temu, ignazz napisał:

Kręcisz się koło tego tematu wzrostu kobiet w dziwny sposób. Moi koledzy o wysokiej posturze bardzo lubią wysokie kobiety i dla nich to cecha wysoce porządana. 

Pewnie niscy preferują niższe kobiety. 

Nie widzę tu nic dziwnego 

Cześć osób ma kompleks ( zarówno zbyt wysoki jak zbyt niski) i pewnie ważne jest dla nich jak wypadają na tle partnerki 

Jak masz 2 metry to statystycznie powinieneś raczej doceniać piękno wysokich pan. Nie to trudno. 

Szarapowa jakoś to musi przeżyć 

No ale to jest dosyć obiektywne że np na miss Universe nigdy nie wygrała kobieta powyżej 1,85 i w historii tylko 3 dziewczyny które wygrały miały 6 stop wzrostu.

9 minut temu, Pablo81 napisał:

Mysle, ze klamiesz co do swojego wzrostu.

A ile mam wzrostu?

Sędziowie to stare karły. 

W miss universe 

Ale wiem co chcesz napisać i tu jesteśmy zgodni. Uniwersalne zasady pewnego consensusu co do kanonów piękna wykluczają bardzo wysokie kobiety 

Zasady proporcji nie da się oszukać 

I aby optycznie to zagrało proporcje musiały by pójść w uda i ramiona niejako nadarzającą za wzrostem 

I robi się niemiło 

3 minuty temu, fluber napisał:

@Reikai nawet Ty nie wiesz jak ona się nazywa:)

Te szwabskie nazwiska !!! literowka

Ale ja akurat z reka na sercu znam wlasnie z jakiegos eurosportu i jakiegos biegania. No i chyba nie tylko ja ja znam, bo z tego co teraz czytam wygrala konkurs na najladniejsza lache sportsmenke, na IG ma pare baniek.

https://www.dailymail.co.uk/sport/othersports/article-11442687/Worlds-sexiest-athlete-Alica-Schmidt-named-Forbes-30-30-list.html

Nawet @RonnieArtesticsja lubi na IG, takze to zaden no name xD

Edytowane przez Reikai

1 minutę temu, Reikai napisał:

Te szwabskie nazwiska !!! literowka

Ale ja akurat z reka na sercu znam wlasnie z jakiegos eurosportu i jakiegos biegania. No i chyba nie tylko ja ja znam, bo z tego co teraz czytam wygrala konkurs na najladniejsza lache sportsmenke, na IG ma pare baniek.

https://www.dailymail.co.uk/sport/othersports/article-11442687/Worlds-sexiest-athlete-Alica-Schmidt-named-Forbes-30-30-list.html

Nawet @RonnieArtesticsja lubi na IG, takze to zaden no name xD

Ciągle jest źle;)