Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, julekstep napisał:

Karelin, Kournikova

dwa moje potencjalne picki

no coż jakimś innym pickiem muszę Was zgnieść!

5 minut temu, julekstep napisał:

fajna duperka, ale c'mon -> ot taka trochę lepsza Brittney/Aguillera która na dokładkę nieźle gra w tenisa

Szybko Ci się zmieniło:)

3 minuty temu, fluber napisał:

Szybko Ci się zmieniło:)

ale rozumiesz że od pickowania* w atfie, (szczególnie w takiej kategorii gdzie trzeba sumować faktyczną urodę, znane nazwisko i wyniki sportowe) do pisania o jakichś zakochaniach pierwszy raz jest całkiem sporo przestrzeni? xD

* już nie będę wspominał że jak mamy wszystko brać literalnie (tak jak Ty to robisz jak ci jest na rękę) to wszyscy niewybrani do tej pory sportowcy to moje 'potencjalne picki' lol

Edytowane przez julekstep

1 minutę temu, julekstep napisał:

ale rozumiesz że od pickowania w atfie, (szczególnie w takiej kategorii gdzie trzeba sumować faktyczną urodę, znane nazwisko i wyniki sportowe) do pisania o jakichś zakochaniach pierwszy raz jest całkiem sporo przestrzeni? xD

Uważasz że w najładniejszej kobiecie na świecie uprawiającej sport trudno zakochać się od pierwszego wejrzenia?:)

1 minutę temu, fluber napisał:

Uważasz że w najładniejszej kobiecie na świecie uprawiającej sport trudno zakochać się od pierwszego wejrzenia?:)

uważam że uroda Kurnikowej ma się nijak do 'zakochiwania po zgooglowaniu'

ot fajne combo urody, rozpoznawalności i bycia 'faktycznie' sportowcem -> w skrócie: bardzo dobry pick, który zaraz zepsujesz nachalnym PRem :) 

Edytowane przez julekstep

3 minuty temu, RonnieArtestics napisał:

Rozumiem ze Anna to mogła być tylko przykrywka, ale trójka dzieci to już chora przykrywka ;]

Jest zarzut ze surogatka. 
Sam zainteresowany dosyć skutecznie chronił prywatność związku i dopuszcza do kontrolowanych przecieków tylko w mediach społecznościowych. Dodatkowo co zaskoczyło jego fanów na ostatnie zarzuty homoseksualność pierwszy raz opowiedział o seksie z Anna co jest mocno nietypowe dla tego związku ( przecieki jakiekolwiek) i tego co wiemy o nich. 

Ja tam nic nie mam do tego. Bardziej wrzuciłem jako ciekawostkę w stosunku do „żony” Flubera 

Zagrał w 2+pół i tyle mi starczy. 

Moja wiedza w tym zakresie jest minimalna. I to tak z 2018 roku ;) 

1 minutę temu, Sewer napisał:

Total overrated, nie dajcie się omamić fluberowi

Fluber ewidente sprzedaje swoich idoli z młodosci. Kochał sie w Tysonie, Kurnikowej itp

Ogólnie fatalny kierunek wybraliście. Kombo Rosja i tenis co niektórych jarało ale tam nie ma grama kobiecości

Są kierunki o wiele lepsze. I@ LAF by się miał czym jarać 

Tenisistki nigdy nie będa jakoś kobiece ale że tenis jest popularny to zgatrniały sporo fejmu

1 minutę temu, fluber napisał:

Poszukaj jej zdjęć jak miała 18.

Chyba 17 i 3/4 

4 minuty temu, ely3 napisał:

Kombo Rosja i tenis co niektórych jarało ale tam nie ma grama kobiecości

Jak dobrze, że możemy liczyć na Twoje cenne i trafne komentarze:)

5 minut temu, ely3 napisał:

Fluber ewidente sprzedaje swoich idoli z młodosci. Kochał sie w Tysonie, Kurnikowej itp

Nie zapominaj o Carlu Lewisie!

5 minut temu, RappaR napisał:

Jak głosowałeś na Roxie?

Ważne jak Ty głosowałeś:)