Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, DRK napisał:

W sumie jestem bardzo ciekaw jak forum rozstrzygnie wyższość dyscyplin: amerykańskie vs ,,europejskie". Brady,Ruth vs Giba,Karabatić. Gretzky trochę w rozkroku. 

Też jestem ciekaw :)

Wydawało mi się, że Tom Brady, którego nazwisko często przewija się w koszykarskich dyskusjach czy to na antenie czy forum dostanie sporo atencji, wśród fanów NBA, ale mogłem to źle ocenić i jednak niektórzy pójdą w sporty, które bardziej są Nam znane ze względu na występy Polaków.

12 minut temu, RappaR napisał:

Zarobki, liczba osob na ig

Zarobki wynikają z tego, że w NBA masz 15-osobowy roster, a w NFL 53-osobowy roster (+16 PS), a do tego Brady słynął z tego, że brał cały czas team friendly pay-cuty. Więc mimo, że kasa jest większa w NFL, to rozkłada się na dużo więcej zawodników, a poza tym CBA w NFL jest mocno niekorzystne dla zawodników w porównaniu z NBA.

IG bierze się z popularności w innych krajach, gdzie NBA ma większa popularność niż NFL, a Ty pisałeś o popularności w samych Stanach. Poza na IG liczy się aktywność samego konta, stąd np. nadprogramowa liczba fallowersów zawodników typu OBJ, a Brady bardzo długo w ogóle nie miał tam konta.

Tak jak pisał Reikai, w tych programach typu First Take, Undisputed itd., zwłaszcza gdy Brady jeszcze grał, nie było dnia bez gadania o nim. Każda jego wypowiedź jest tam komentowana.

Edytowane przez Kily

2 minuty temu, fluber napisał:

Sugerujesz że Enrique nie ma gustu?

No ale wiadomo, kwestia gustu. Dla mnie Kurnikowa to top 1 zdecydowanie i nikt nie jest nawet blisko. 

zdecydowanie, na poparcie ten tej tezy, mogę przywołać jego potencjalny gust muzyczny jako jej twórca  :D

Z resztą:

image.png.7402063c1c663fe1813d9d01709354c1.png

Edytowane przez P_M

1 minutę temu, fluber napisał:

Dla mnie Kurnikowa to top 1 zdecydowanie i nikt nie jest nawet blisko. 

Ale wy z Rapparem jesteście do siebie podobni :P

Ja widzę jeszcze kilka mocnych nazwisk :)

Ale wiadomo, że Kurnikova może dostać sporo hype za sam symbol bycia kobiecym sportowym symbolem seksu.

2 minuty temu, MarcusCamby napisał:

Ale wy z Rapparem jesteście do siebie podobni :P

Ja widzę jeszcze kilka mocnych nazwisk :)

Ale wiadomo, że Kurnikova może dostać sporo hype za sam symbol bycia kobiecym sportowym symbolem seksu.

No bo Kurnikowa to jest kobiecy sportowy symbol seksu. To jest akurat fakt.

Teraz, julekstep napisał:

lol jakie PRy tu lecą

fajna duperka, ale c'mon -> ot taka trochę lepsza Brittney/Aguillera która na dokładkę nieźle gra w tenisa

No była liderką deblistek i top 8 na świecie, więc liczę na to że nie mówiłeś na próżno o docenianiu prawdziwych sportowców:)