Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, RappaR napisał:

Może nie sleepery, ale ciekawe picki szczególnie jak Karelin zostanie oceniany, trickiy

Karelin kuresko dobry pick, miałem go brać z kolejnym pickiem

u mnie w top3-4 będzie luźniutko

Teraz, MarcusCamby napisał:

No jak niby?

tak jak jest w pierwszym poście napisane

49 minut temu, ernie9005 napisał:

Rejs był kręcony w Toruniu. 

Top film.

Tam to wchodzili służbowo. Z filmu który widzimy to jest tak z 40% kręconego. Stad spływ w stronę Ciechocinka i dalej słuszne założenie. Nawet tekst droga na Ostrołękę to już raczej bliżej Warszawy. Chłopaki długo kręcili bo dużo pili zamknięci często pod pokładem. Toruń to epizod. 
kto wie gdzie zakończyli kręcić i gdzie film się „urywa”

kapiele to zalew Zegrzyński 

Edytowane przez ignazz

1 minutę temu, julekstep napisał:

tak jak jest w pierwszym poście napisane

ABBA ABBA ABBA ABBA

Wydaje mi się, że zawsze tak wybieraliśmy w ATFach. 

Jeśli nie to przepraszam. Ale mieć jedynkę, potem dopiero 36, a następnie 54 to bardzo słabo. Nie licząc pierwszego picku, to potem regularnie jestem na końcu listy w każdej kolejce.

4 minuty temu, MarcusCamby napisał:

ABBA ABBA ABBA ABBA

Jeśli nie to przepraszam. Ale mieć jedynkę, potem dopiero 36, a następnie 54 to bardzo słabo. Nie licząc pierwszego picku, to potem regularnie jestem na końcu listy w każdej kolejce.

prawie zawsze jest ABBA

w poprzednim też miało być, ale coś po drodze nie pykło :)

na pocieszenie masz zajebistego Karelina, który jest absolutnym i niepodważalnym GOATem swojej formuły, która może i jest bardziej niszowa niż boks czy MMA -> ale tam faworyci będą kanibalizować sobie nawzajem głosy no i ma k**** +5 punktów w tej kategorii za samą stylówę:

Alexander karelin hi-res stock photography and images - Alamy

Edytowane przez julekstep

5 minut temu, MarcusCamby napisał:

ABBA ABBA ABBA ABBA

Zależy. Mogłeś wziąć Phelpsa czy Jordana, pod tym względem pierwsze picki na 18 grających w 9 kategorii to w c*** mocny. Ale Brady chyba nie wygra swojej kategorii 

1 minutę temu, RappaR napisał:

Zależy. Mogłeś wziąć Phelpsa czy Jordana, pod tym względem pierwsze picki na 18 grających w 9 kategorii to w c*** mocny. Ale Brady chyba nie wygra swojej kategorii 

no Camby narzeka a z 36 wziął lepszy pick niż z 1 xD

@MarcusCamby weź zedytuj swój post w temacie z draftem

10 minut temu, P_M napisał:

Sebastian "Spin" Vettel - uuu poważny bust, jeden z najsłabszych mistrzów F1, który przerżnął dla Ferrari parę szans na majstra, swoimi spinami. Ciekawe czy załapie się do top 10 kategorii.

Jedni kierowcy wyciagaja maxa z byle taczki, inni w Ferrari kopia sie po czole. To sa te detale :P

24 minuty temu, RappaR napisał:

Karabatic czy Giba nawet nie rzucą rękawic Brady'emu. A dalej będzie tylko gorzej.

Na ten moment tylko Gretzky ma podjazd.

1 minutę temu, MarcusCamby napisał:

Karabatic czy Giba nawet nie rzucą rękawic Brady'emu. A dalej będzie tylko gorzej.

Na ten moment tylko Gretzky ma podjazd.

Nie ma żadnego argumentu Brady nad Babe Ruth, bo nawet to, że USA to amerykański sport w tym porównaniu nie gra roli, a baseball w latach 20 był dużo większy niż obecny NFL

Lol, Qcin się tak rozbrykał w tym temacie, że zaraz będzie tego Merckxa tu wrzucał przed Phelpsa, a są osoby, które podchwycą i napiszą jeszcze, że kolarstwo super, a pływanie meh :P

Btw, Karabatić najlepszy możliwy pick z ręcznej. Umiejętności, longevity, sukcesy klubowe i reprezentacyjne, nagrody indywidualne, wszystko top. W dodatku był sportowcem roku w takim kraju jak Francja. 

2 minuty temu, RappaR napisał:

Nie ma żadnego argumentu Brady nad Babe Ruth, bo nawet to, że USA to amerykański sport w tym porównaniu nie gra roli, a baseball w latach 20 był dużo większy niż obecny NFL

Chciałem rozstrzygnąć Wasz spór ale nie mogę nigdzie znaleźć informacji ile razy Brady, Gretzky i Ruth byli mistrzami świata albo olimpijskimi. Poratuje ktoś? 

Teraz, RappaR napisał:

Poważnie Rapciu?

Żadnego argumentu? :)

Brady to ikona sportu, tego samego kalibru co wcześniej Michael Jordan i Muhammed Ali. Gość zdobywał tytuły w TRZECH różnych dekadach. Już przed tym sukcesem zdobytym po 40-stce wielu go widziało w TOP10, a ostatni triumf był dla Niego tym co dla LeBrona ogranie Warriors.

Także sorry, ale Ruth ma duże papiery na pierwszą trójkę, ale twoja retoryka o braku argumentów to kiepski żart.

3 minuty temu, Braveheart22 napisał:

a pływanie meh :P

Bo pływanie jest meh tak ogólnie ale pływacy ze względu na specyfikę swojej dyscypliny moga natrzepać tyle medali ,ze głowa mała. Ale na ich tle Phelps to kosmita więc choć samo pływanie jest jakie jest to jednak Phelps zrobił wynik z innej planety. Choc gdyby taki jeden nie kończył kariery w wieku 22 lat to kto wie czy na pewno byłby niekwestionowanym liderem