Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, matek napisał:

Merckx był też wybierany sportowcem roku na świecie, mało którzy wybrani na tej liście mogą się tym pochwalić. Inna sprawa, że nie wiem, czy nadal coś takiego jest wybierane, ale warto sprawdzać też taką listę, planując wybory. 

Nie wiem, ale chyba jakaś kolarska gazeta pewnie gdzieś wychodzi 

20 minut temu, RappaR napisał:

Polecam, kontynuuj. Im więcej obrażasz głosujących, tym lepiej :)

widzisz xd ja ogólnie się pi****le w tańcu i nie bawię w lizanie dupy by dostać więcej głosów, przez co jestem tylko jednokrotnym mistrzem beGM a nie Billem Russellem xd 

Kolarstwo to bardziej popularny sport od pływania patrząc globalnie, a w Europie to z indywidualnych myśle, ze jest bardzo wysoko.

Phelpsa tez bys nie znał jakby robił te wyniki 20 lat wcześniej,  ale dasz go na 1 miejscu, a Eddy który był dla swojej dyscypliny właśnie takim Phelpsem ( w jednym sezonie wygrane TdF Giro i MŚ to chyba tylko jemu sie udało, a to taki Wielki Szlem kolarski. 

6 minut temu, RappaR napisał:

Mercxx chyba nigdy nie miał tyle hajsu z reklam co Phelps i takiej rozpoznawalności 

ale wystąpił w filmie z Costnerem

1 minutę temu, matek napisał:

BTW skoro już o nim pisaliście, to Lance nawet jeśli by mu nie odebrali tych wygranych w TdF, to nie ma podejścia do Merckxa. 

Jestem ciekawy wyborów w kategorii najpiękniejszych. 

ale tutaj by walczył o 1 miejsce z Phelpsem bo mu jajo ucięli 

19 minut temu, Reikai napisał:

Smiejcie sie hejterzy, mam juz kandydatke i to wypatrzona dawno temu, nie musialem nawet researchu robic

FC4-C07-DF-9249-4146-9666-BAA976-D19-B3-

45 minut temu, julekstep napisał:

ja też

i zapowiadam z góry że ujemne punkty będą dla 'sportsmenek' które są znane tylko z urody a poza tym zajmują jakieś 15 miejsca na uniwersjadach :) 

https://www.wprost.pl/galerie/14808/2/natalia-kuzniecowa-najbardziej-umiesniona-kobieta-swiata.html

37 minut temu, julekstep napisał:

U mnie Curry już wbił do top10 all-time, ale na pewno nie jest to 4th spot na teraz 

O ile normalnie Curry to dla mnie okolice top4 to w tej zabawie akurat będę miał go sporo niżej. 

Może ją inaczej głosuje i zle mam podejście, ale oceniam nie tylko suche umiejętności, ale ogólny impact.