RappaR Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 1 minutę temu, matek napisał: Merckx był też wybierany sportowcem roku na świecie, mało którzy wybrani na tej liście mogą się tym pochwalić. Inna sprawa, że nie wiem, czy nadal coś takiego jest wybierane, ale warto sprawdzać też taką listę, planując wybory. Nie wiem, ale chyba jakaś kolarska gazeta pewnie gdzieś wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 BTW skoro już o nim pisaliście, to Lance nawet jeśli by mu nie odebrali tych wygranych w TdF, to nie ma podejścia do Merckxa. Jestem ciekawy wyborów w kategorii najpiękniejszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 20 minut temu, RappaR napisał: Polecam, kontynuuj. Im więcej obrażasz głosujących, tym lepiej widzisz xd ja ogólnie się pi****le w tańcu i nie bawię w lizanie dupy by dostać więcej głosów, przez co jestem tylko jednokrotnym mistrzem beGM a nie Billem Russellem xd Kolarstwo to bardziej popularny sport od pływania patrząc globalnie, a w Europie to z indywidualnych myśle, ze jest bardzo wysoko. Phelpsa tez bys nie znał jakby robił te wyniki 20 lat wcześniej, ale dasz go na 1 miejscu, a Eddy który był dla swojej dyscypliny właśnie takim Phelpsem ( w jednym sezonie wygrane TdF Giro i MŚ to chyba tylko jemu sie udało, a to taki Wielki Szlem kolarski. 6 minut temu, RappaR napisał: Mercxx chyba nigdy nie miał tyle hajsu z reklam co Phelps i takiej rozpoznawalności ale wystąpił w filmie z Costnerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 2 minuty temu, RappaR napisał: Nie wiem, ale chyba jakaś kolarska gazeta pewnie gdzieś wychodzi Mowa o sportowcu roku bez podziału na dyscypliny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 1 minutę temu, matek napisał: BTW skoro już o nim pisaliście, to Lance nawet jeśli by mu nie odebrali tych wygranych w TdF, to nie ma podejścia do Merckxa. Jestem ciekawy wyborów w kategorii najpiękniejszych. ale tutaj by walczył o 1 miejsce z Phelpsem bo mu jajo ucięli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 1 minutę temu, matek napisał: Mowa o sportowcu roku bez podziału na dyscypliny. No to Mercxx nie miał takiego tytułu, a ogólnie konkurs to kpina, bo ostatnio wygrała Megan Rapinoe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 I Rossi też już znika z mojej listy, tak myślałem że do czasu wyboru mi prawie nikt nie zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 5 minut temu, matek napisał: Jestem ciekawy wyborów w kategorii najpiękniejszych. ja też i zapowiadam z góry że ujemne punkty będą dla 'sportsmenek' które są znane tylko z urody a poza tym zajmują jakieś 15 miejsca na uniwersjadach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: ja też i zapowiadam z góry że ujemne punkty będą dla 'sportsmenek' które są znane tylko z urody a poza tym zajmują jakieś 15 miejsca na uniwersjadach Roxie chodzi na siłownię, mogę wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 11 minut temu, julekstep napisał: ja też i zapowiadam z góry że ujemne punkty będą dla 'sportsmenek' które są znane tylko z urody a poza tym zajmują jakieś 15 miejsca na uniwersjadach Nie bój, nikt ci Caster nie podpierdoli jak szybko ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 1 minutę temu, matek napisał: Nie bój, nikt ci Caster nie podpierdoli jak szybko ogarniesz a to bardziej typ Reikaia akurat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 5 minut temu, julekstep napisał: a to bardziej typ Reikaia akurat! Zenyatta Pick Reikaia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Smiejcie sie hejterzy, mam juz kandydatke i to wypatrzona dawno temu, nie musialem nawet researchu robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 13 minut temu, Reikai napisał: Smiejcie sie hejterzy, mam juz kandydatke i to wypatrzona dawno temu, nie musialem nawet researchu robic Maria Mutola Pewniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 13 minut temu, Reikai napisał: Smiejcie sie hejterzy, mam juz kandydatke i to wypatrzona dawno temu, nie musialem nawet researchu robic Anna Lewandowska to słaby pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 19 minut temu, Reikai napisał: Smiejcie sie hejterzy, mam juz kandydatke i to wypatrzona dawno temu, nie musialem nawet researchu robic 45 minut temu, julekstep napisał: ja też i zapowiadam z góry że ujemne punkty będą dla 'sportsmenek' które są znane tylko z urody a poza tym zajmują jakieś 15 miejsca na uniwersjadach https://www.wprost.pl/galerie/14808/2/natalia-kuzniecowa-najbardziej-umiesniona-kobieta-swiata.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 U mnie Curry już wbił do top10 all-time, ale na pewno nie jest to 4th spot na teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Curry to napewno top 4 przypraw ze wzgledu na to jak szerokie jest zastosowanie, mnogość dań etc. Bez jaj ze to top4 w historii NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 37 minut temu, julekstep napisał: U mnie Curry już wbił do top10 all-time, ale na pewno nie jest to 4th spot na teraz O ile normalnie Curry to dla mnie okolice top4 to w tej zabawie akurat będę miał go sporo niżej. Może ją inaczej głosuje i zle mam podejście, ale oceniam nie tylko suche umiejętności, ale ogólny impact. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Chris Paul jest zaskoczony tym wyborem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi