Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, julekstep napisał:

noooo

to na koniec zostaną Carlsen z O'Sullivanem grając w szachy na stole do bilarda

chociaż Carlsen pewnie nakurwia plussssz na koncentrację to chyba też odpada

mów za siebie, wszystkie moje wybory przechodzą uprzednio wewnętrzna kontrole dopingowa.

Wszyscy są czyści 

3 minuty temu, Braveheart22 napisał:

@matek @ely3 a w przypadku Merckxa nie było jakiś lekkich kontrowersji dopingowych?

Btw, jak już przy dopingu jesteśmy to Carl Lewis, który poszedł w 1 rundzie też swoje za uszami ma, choć sprawa zatuszowana. 

Jakieś były ale koks w kolarstwie tak na chama to się zaczął w latach 90 tych. Tylko ,że jak chcecie wykluczać doping to może się robić ciekawie bo skoro Bolt bije rekordy Ben johnsona , który robił go aż buchając koksem to co on musi brać? Przypomnij sobie afere BALCO gdzie gdyby nie skruszony pracownik firmy to do dziś niekótrzy byliby GOATami kobiecego sprintu

A i chyba nikt nie wierzy ,że Szewińska niczego nie brała. Są sporty w których ten doping był zawsze . Problem jest kiedy tak jak Rosjanie czy kiedyś NRD całe państwa są zaprzegnięte do tuszowania

Albo kiedy jak USA są firmy które tworzą kompletnie nowe rodzaju dopingu na które nikt inny nie wpadł i nawet nikt nie wie jak go wykrywać

2 minuty temu, RappaR napisał:

Bo nie tylko Matek głosuje?

A to tylko dla niego Mercxx jest ponad Amstrongiem? Który ma wymazane większość wyników i praktycznie tak jakby nie istniał?

3 minuty temu, ely3 napisał:

to tylko dla niego Mercxx jest ponad Amstrongiem? Który ma wymazane większość wyników i praktycznie tak jakby nie istniał?

Temat o kolarstwie to jak wszedłem piszesz Tylko Ty i Matek. 

Ja się dowiedziałem dzisiaj o Merxx i podejrzewam, że nie jestem wyjątkiem. Niszowy sport. 

to ze dzisiaj się o nim dowiedzieliście to akurat niezbyt dobrze świadczy o waszych kompetencjach :) 

Kolarstwo jest bardzo popularnym sportem w wielu krajach, tylko mało kto ma sile oglądać 4 godzinne etapy, co jest generalnie zrozumiałe, ale TdF od lat jest w czolowce najważniejszych imprez sportowych świata.

Rozumiem, ze można nie znać Pantaniego czy Ulricha, ale Eddyego wydawało mi się ze zna zdecydowana większość użytkowników forum sportowego, zwłaszcza ze relacje z TdF przypadały na prime eurosport pl

12 minut temu, RappaR napisał:

Temat o kolarstwie to jak wszedłem piszesz Tylko Ty i Matek. 

Ja się dowiedziałem dzisiaj o Merxx i podejrzewam, że nie jestem wyjątkiem. Niszowy sport. 

Musisz dokładnie czytać bo tam co jakiś pisze tez nawet dwóch aktywnych uczestników tej zabawy ....Tak na poważnie to jest to mniej niszowy sport niż pływanie którego pewnie nikt z Was nie ogląda w czasie olimpiady a i na Igrzyskach pewnie niewielu

Teraz, ely3 napisał:

Musisz dokładnie czytać bo tam co jakiś pisze tez nawet dwóch aktywnych uczestników tej zabawy ....Tak na poważnie to jest to mniej niszowy sport niż pływanie którego pewnie nikt z Was nie ogląda w czasie olimpiady a i na Igrzyskach pewnie niewielu

I dlatego, gdyby nie rekordy Phelpsa, znalbym dosłownie 0 pływaków

Teraz, RappaR napisał:

I dlatego, gdyby nie rekordy Phelpsa, znalbym dosłownie 0 pływaków

No czyli sam przyznajesz ,że nie oglądasz niszowego sportu ale nie kwestionujesz wielkości pływaka. Mercxx tym się rózni od Phelpsa ,ze był gwiazdą lat 70 tych a nie XXI wieku. .

Kolarstwo popularnością bije pływanie o kilka długości a do rekordów Mercxxa nikt nie jest w stanie się zbliżyć choć zawodowych kolarzy jest od groma ale tak wszechstronnytch niewielu

1 minutę temu, ely3 napisał:

No czyli sam przyznajesz ,że nie oglądasz niszowego sportu ale nie kwestionujesz wielkości pływaka. Mercxx tym się rózni od Phelpsa ,ze był gwiazdą lat 70 tych a nie XXI wieku. .

Kolarstwo popularnością bije pływanie o kilka długości a do rekordów Mercxxa nikt nie jest w stanie się zbliżyć choć zawodowych kolarzy jest od groma ale tak wszechstronnytch niewielu

Mercxx chyba nigdy nie miał tyle hajsu z reklam co Phelps i takiej rozpoznawalności 

1 minutę temu, P_M napisał:

Gdyby nie programy typu gwiazdy lombardu czy wojny magazynowe gdzie trafiają sie karty Babe'a Rutha, nie znałbym zadnego bejsbolisty :D 

Ale wiesz, bo właśnie z tego wynika że jest taką ikoną. Niekwestionowany GOAT jednego z najpopularniejszych na świecie sportów z największą legendą za życia. Każdy wiedział o nim. Serio zasługuje na 1#

Ignazz lepiej pickuje teraz, dla mnie Rossi to top3 w swojej kategorii