Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, P_M napisał:

Wywal spoiler :)

a co do pozycji wtedy Rutha w USA to again, ja to wszystko rozumiem to ich local hero jak u nas Małysz, co nie zmienia faktu, że dla mnie, podkreślam dla mnie, to ciężki pick do oceny. 

Przecież wymienilem wszystkich co już poszli 

1 minutę temu, P_M napisał:

Wywal spoiler :)

a co do pozycji wtedy Rutha w USA to again, ja to wszystko rozumiem to ich local hero jak u nas Małysz, co nie zmienia faktu, że dla mnie, podkreślam dla mnie, to ciężki pick do oceny. 

No nie do końca. Bo baseball to jednak nie jest skoki narciarskie. Baseball był finansowo numerem 1 na świecie z tego co kojarzę wtedy 

Teraz, matek napisał:

@Qcin_69 zajebisty pick, brawo. Czekałem, kiedy pójdzie. Ja bym go brał i w pierwszej rundzie.

Możesz dostać w głosowaniu od wąskich horyzontów, ale Merckxa nie da się nie doceniać. 

imo pewniak do top3 z Phelpsem i jeszcze jednym co nie poszedł, na pewno brałbym przed golfistami, bilardzistami i szachistami

Babe Ruth to pierwszy legitny steal w tym drafcie. Gość nazbierał mistrzostw, uzyskał status legendy, a dopiero teraz, po blisko 100 latach pojawił się zawodnik, który na najwyższym poziomie potrafi zarówno rzucać, jak i napieprzać kijem (Ohtani, który ostatnio rozwalił reprezentację USA). Do tego w jego czasach baseball był sportem narodowym w USA. Te porównania z Małyszem to prawie jak porównania NFL do żużla, które tu mieliśmy. Dużo wartości kabaretowej w tym temacie :)
U Rutha jedyne do czego można się przyczepić, to:
- w jego czasach wstęp do profesjonalnego sportu mieli tylko biali, co obniżało poziom konkurencji,
- brak taśm z powodu zamierzchłych czasów.

1 minutę temu, Qcin_69 napisał:

imo pewniak do top3 z Phelpsem i jeszcze jednym co nie poszedł, na pewno brałbym przed golfistami, bilardzistami i szachistami

2 minuty temu, matek napisał:

@Qcin_69 zajebisty pick, brawo. Czekałem, kiedy pójdzie. Ja bym go brał i w pierwszej rundzie.

Możesz dostać w głosowaniu od wąskich horyzontów, ale Merckxa nie da się nie doceniać. 

Ja się obawiam, za kolarstwo tutaj dostanie mało głosów. Szczególnie, że Woods to mega ikona. 

6 minut temu, RappaR napisał:

Ja się obawiam, za kolarstwo tutaj dostanie mało głosów. Szczególnie, że Woods to mega ikona. 

jakby nie wyszło ze Armstrong koksowal to by byl tutaj najdalej numerem 2, a możliwe ze 1- Merckx mial lepsze osiągnięcia od Armstronga i jest uważany za lepszego kolarza :) 

No ale jak już widać taki Julek nie mial pojęcia, ze ktoś taki istnieje xd także no co ja mogę przewidzieć, dobrze ze szanowani userzy jak @matek czy @ely3 ogarniają kuwetę, a Eddy był często przywoływany podczas transmisji TdF na Eurosporcie, to liczę na odrobine więcej miłości od noobow 

2 minuty temu, Qcin_69 napisał:

jakby nie wyszło ze Armstrong koksowal to by byl tutaj najdalej numerem 2, a możliwe ze 1- Merckx mial lepsze osiągnięcia od Armstronga i jest uważany za lepszego kolarza :) 

No ale jak już widać taki Julek nie mial pojęcia, ze ktoś taki istnieje xd także no co ja mogę przewidzieć, dobrze ze szanowani userzy jak @matek czy @ely3 ogarniają kuwetę, a Eddy był często przywoływany podczas transmisji TdF na Eurosporcie, to liczę na odrobine więcej miłości od noobow 

Fajnie że dałeś spojler kogoś kto będzie w głosowaniu wyżej od Twojego picku

2 minuty temu, Qcin_69 napisał:

ale ze kogo? no chyba nikt tu o Armstrongu nawet nie myślał xd mam przynajmniej taka nadzieje ze koksiarzy nie uwzględniamy xd 

xD

w sensie przyłapanych koksiarzy?

czy chcesz anulować 80% wyborów w zabawie? xD

a co do kolarstwa - to nie sport, to homoseksualizm

Biedronia se picknijcie k**** xD

Szykuje się rowerowa rewolucja w Słupsku. Robert Biedroń ma kompleksowy plan

Edytowane przez julekstep

Każdy wybór jest pewnym ryzykiem bo nagle się skrzykną fani snookera i wepchną kogos wysoko. Ale Mercxx choć jeżdził ponad 50 lat temu ma wciąz niepobite rekordy w Tour de FRance. Ma nadzal niepobite rekordy w dwóch monumentach San Remo i w Staruszce ( @matek jeśli się mylę to popraw). Ma kilka rekordów z kosmosu. Jest chyba tylko 3 kolarzy co wygrali po  wszystkie monumenty. Ma 19 wygranych a kolejny w historii 11. Ma 5 Giro, 4 MŚ 5 TdF 1 Vuelta. 

Mercxx to ikona to legenda i bez dwóch zdań najlepszy kolarz w historii gdzie tak naprawdę nie wiem czy ktoś jest blisko. 64 zwycięstwo w wielkich Tourach. lider zwycięstw w Giro i Tour 

Nikt nie wygrał 5 momumentów po minimum 2 razy..... poza nim. . A wszystko to w 10 lat kariery...