Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, MarcusCamby napisał:

On tym mistrzem, zdobytym na prawdę w wielkim stylu jako lider wszedł do debaty i przeskoczył w moim mniemaniu Portugalczyka, którego przez laty bardziej ceniłem. Ale nie odbierałbym tutaj szans Maradonie w walce o pierwsze miejsce.

nie no

nie wierzę że Maradona ma sufit wyżej niż top-3 (a podłogę pewnie w okolicach top-4/5, dlatego poszedłem w KAJa który wydaje się totalnym pewniakiem na 3ci spot)

6 minut temu, P_M napisał:

Mam najbardziej unikatowy avatar:(

aha

Kobi na forum gdzie jest z 50 psychofanów Lakers to faktycznie unikat! (I SZYBKI KOMUNIKAT -> KAREEM WYGRAŁ WIĘCEJ DLA LAKERS NIŻ MJ I LBJ RAZEM WZIĘCI!!!)

Edytowane przez julekstep

6 minut temu, julekstep napisał:

nie no

nie wierzę że Maradona ma sufit wyżej niż top-3 (a podłogę pewnie w okolicach top-4/5, dlatego poszedłem w KAJa który wydaje się totalnym pewniakiem na 3ci spot)

Osobiście poszedłbym w gambling.

Maradona może wygrać lub być drugi w swojej kategorii.

Kareem ma nad sobą szklany sufit.

38 minut temu, Qcin_69 napisał:

każdy znaczący plebistyt bokserski i sportowy(!

To rzuć te plebiscyty znaczące bokserskie... Bo tak naprawdę wszystkie tworzone przez periodyki bokserskie nie mają Alego w TOP2. Ale rzuć byleby to były takie które tworzyli fani  i w których PEle jest najlepszym piłkarzem

Za to Sugar wygrał wszystkie możliwe plebiscyty tworzone przez speców od boksu a nie fanów

Za to indywidualne to jak na razie mała beka. Szachy snooker może zaraz wielokrotny mistrz świata w darcie bo ktoś zarywał wieczory na Eurosporcie

Jak reszta dobrze wybierze to ten Magnus może nawet w 10 tce nie będzie. Snoker ma tu fanów więc moze go jakoś wepchną do TOP10 ale to raczej pewny zmarnowany wysoki wybór

2 minuty temu, ely3 napisał:

To rzuć te plebiscyty znaczące bokserskie... Bo tak naprawdę wszystkie tworzone przez periodyki bokserskie nie mają Alego w TOP2. Ale rzuć byleby to były takie które tworzyli fani  i w których PEle jest najlepszym piłkarzem

Za to Sugar wygrał wszystkie możliwe plebiscyty tworzone przez speców od boksu a nie fanów

Jr wygrał więcej 

4 minuty temu, ely3 napisał:

czyli w rywalizacji ciechocińskiej Sylwek górą qcin dołem

nowe, nie znałem

Teraz, LAF napisał:

@julekstep weź popraw wybory w pierwszym poście. Bo wybory @BMF przypisałeś @fluber i ktoś może pomylić kolejność 

xD

nie ma to jak przespać najważniejszy moment atfa!

Teraz, julekstep napisał:

rywalizacji ciechocińskiej Sylwek górą qcin dołem

Wiesz Qcin poszedł w ikonę fanowską.. Od początku piszę ,ze to będzie ciekawe podejście bo GOATem boksu dla speców jest Sugar Ray. A dla fanów jest Ali..

I jakby Qcin szedł cały czas w ikonę to ok ale pi****lenie ,ze Ali wygrywa wszystkie rankingi to już grube pierdolo... Plebiscyty popularnosci TAK, Rankingi najlepszych nie

4 minuty temu, ely3 napisał:

Wiesz Qcin poszedł w ikonę fanowską.. Od początku piszę ,ze to będzie ciekawe podejście bo GOATem boksu dla speców jest Sugar Ray. A dla fanów jest Ali..

I jakby Qcin szedł cały czas w ikonę to ok ale pi****lenie ,ze Ali wygrywa wszystkie rankingi to już grube pierdolo... Plebiscyty popularnosci TAK, Rankingi najlepszych nie

w boksie jest tylko jedna kategoria wagowa. Kategoria ciężka. Te wszystkie polsrednie, kogucie i piórkowe to jest sport kobiecy.

Dlatego Ali jest najlepszy, bo był najlepszy w królewskiej kategorii, a nie ampboksie