Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, julekstep napisał:

rzecież z 5 zawodników MMA tutaj pójdzie luźniutko

PEwnie ,że tak ale żaden raczej nie zostanie finalnie  w TOP5 rankingu... A może nawet większosć będzie w dolnej częsci rankingu

4 minuty temu, fluber napisał:

najlepszy poziom boksu jaki w życiu widziałem.

A to mogłeś napisać ,że to jest ATF dla zawodników których widziałem. A jak czegoś nie widać to nie istnieje

ale tu jest pi****lenia w temacie najlepszych fighterow to głowa mała.

A ci co maja wyżej mma od boksu w kontekście historycznym to już w ogóle niezły lol jest, jak mma to w zasadzie zupełnie nowa dyscyplina, która może za kilka lat będzie miała renomę boksu, ale póki co to w kategorii all time wkładanie zawodników z mma do top5 to jednak niezła beka.

Argumenty Rappara o kopaniu to już w ogóle wyższy poziom abstrakcji, to tak jak pisanie ze jakiś gracz futsalowy jest lepszy od Messiego na hali, czy gracz piłki plażowej to lepszy wybór od Cristiano Ronaldo, tak samo historycznie kickboxing czy generalnie każdy sport walki inny niż boks uprawiali tylko ci co sobie w boksie nie radzili, bo byli za słabi, a ze boks był #1 to chyba oczywista oczywistość patrząc na pieniądze i zainteresowanie jakim się cieszył wzgledem takiego judo czy kickboxingu, czy co tam sobie jeszcze wybierzecie.

P_M tez strzały w kolano, pisząc ze Sugar Ray zajebisty wybór (mimo ze można było go zobaczyć tylko w relacjach gazetowych) a Ali już nie, mimo ze to najlepszy pięściarz w najważniejszej wadze bokserskiej, który bul najlepszym pięściarzem w czasach gdy boks faktycznie mógł rywalizować z najpopularniejszymi dyscyplinami świata, a typ stał się jego twarzą nie tylko ze względu na zaangażowanie w życie polityczne, ale przede wszystkim dlatego ze był najlepszy. 

Typ ma na koncie i złoto olimpijskie i tytuły mistrza świata i najlepsze walki w historii, ma k.o. które doczekało się własnego imienia „phantom punch”, wygrał każdy znaczący plebistyt bokserski i sportowy(!) w swoich czasach i jest jednym z najważniejszych sportowców w historii ludzkości, bez podziału na kategorie sportu, jak czytam ze nie mieści się on w top5 u kogoś to cóż..

Ali- goat

sugar ray pewnie jako drugi ze względu na legendę tego typa

i potem jest grupa 4-5 bokserów którzy powalczą o podium względem prywatnych sympatii, ale The Greatest jest tylko jeden.

Edytowane przez Qcin_69

2 minuty temu, Qcin_69 napisał:

P_M tez strzały w kolano, pisząc ze Sugar Ray zajebisty wybór (mimo ze można było go zobaczyć tylko w relacjach gazetowych) a Ali już nie, mimo ze to najlepszy pięściarz w najważniejszej wadze bokserskiej, który bul najlepszym pięściarzem w czasach gdy boks faktycznie mógł rywalizować z najpopularniejszymi dyscyplinami świata, a typ stał się jego twarzą nie tylko ze względu na zaangażowanie w życie polityczne, ale przede wszystkim dlatego ze był najlepszy. 

Pomyliłeś mnie z kimś... 

6 minut temu, Qcin_69 napisał:

boks swój peak popularności to miał akurat na długo przed Alim xD

2 minuty temu, MarcusCamby napisał:

Tak wiem,

Lewandowski lepszy, bo więcej bramek nastrzelał!

nie, Lewandowski nie jest lepszy

ale myślałem że Hormon (którego osobiście nie lubię w opór) już tym mistrzostwem zamknął wszelkie dyskusje (przynajmniej na kilka lat)

ale widzę w podwarszawskich wariatkowach ciągle coś na rzeczy! xD

Messi -> Krystynka -> pewnie Maradona (ale niekoniecznie tbh)

Edytowane przez julekstep

1 minutę temu, julekstep napisał:

ale myślałem że Hormon (którego osobiście nie lubię w opór) już tym mistrzostwem zamknął wszelkie dyskusje (przynajmniej na kilka lat)

On tym mistrzem, zdobytym na prawdę w wielkim stylu jako lider wszedł do debaty i przeskoczył w moim mniemaniu Portugalczyka, którego przez laty bardziej ceniłem. Ale nie odbierałbym tutaj szans Maradonie w walce o pierwsze miejsce.