Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, MarcusCamby napisał:

Temat omawialiśmy już ze sobą, więc wybacz, że wymieniam jego "największych" rywali tamtych czasów, wszak nasza zabawa nie kończy się na wielkiej trójce :)

H2H? Z kim? Z Spoiler? ;)

Tak, wywal proszę spoiler. Wspomniałeś o nim, że był wtedy lepszy niż Fed, a to nieprawda.
Wiesz, obecnie Nadal i Djoko nabijają Szlemy na pewnych Grekach, Włochach, Austriakach, Norwegach czy Australijczykach, ten argument działa w dwie strony :D

Edytowane przez P_M

13 minut temu, Sylvinho. napisał:

Faktycznie, praktycznie wszystkie picki warte uwagi już poszły. Ogólnie liczyłem, że ktoś z Big 3 tenisowego mi się ostanie a tak to lipa.

Przecież masz jeszcze pewnika do TOP2 w indywidualnym sporcie i to mega popularnym i na dodatek tam nikt nie kwestionuje ,że jest najlepszy w historii . W zespołowych też pewnie byś miał i to może nawet nr 1 choc to pewnie wymaga już udowodniania..

5 minut temu, ely3 napisał:

Przecież masz jeszcze pewnika do TOP2 w indywidualnym sporcie i to mega popularnym i na dodatek tam nikt nie kwestionuje ,że jest najlepszy w historii . W zespołowych też pewnie byś miał i to może nawet nr 1 choc to pewnie wymaga już udowodniania..

Zmarlzik nie jest dobrym pickiem 

1 minutę temu, agresywnychomik napisał:

Chyba faktycznie cos nie tak z tym internetem w Ciechocinku ;)

Ja mam jeszcze tylko pewniaczka do top 3 w sportach walki i to tyle z zelaznej puli pickow.

Jade pociągiem akurat więc internet serio jest dość słaby. Niemniej jednak wybrałem ale faktycznie było ciężko.

21 minut temu, ely3 napisał:

Poszły wybory. Jak dla mnie było ciężko zaliczyć steal w tej rundzie a na początku mimo wszystko na to liczyłem.

1 minutę temu, RappaR napisał:

Nie wiem czy reszta tutaj będzie tak wysoko stawiać boks, bo Tyson znany głównie z tego, że spierdalał przed każdą walką w kickboxingu 

A to juz zalezy od tego kto bedzie glosowal wedle czego. Czy ''kto by komu najebal'', czy kto zdominowal najbardziej swoj sport/swoja kategorie itd. 

Teraz, Reikai napisał:

A to juz zalezy od tego kto bedzie glosowal wedle czego. Czy ''kto by komu najebal'', czy kto zdominowal najbardziej swoj sport/swoja kategorie itd. 

Tylko sporty walki to chyba zależy kto by kogo najebal albo jak bardzo jest wszechstronny, a jak nie to, pewnie jakiś 10 dan aikido ma najwięcej osiągnięć

Teraz, MarcusCamby napisał:

Naiwnie wierzyłem, że Sullivan się ostanie do mojego picku.

Dobry wybór @The Game 85

Czy dobry to się okaże. bo jednak snooker raczej nie ma zbyt wielu fanów, ale przynajmniej wg mnie tutaj jest niekwestionowanym GOAT-em mając na swoim koncie niemal wszystkie rekordy.

Teraz, The Game 85 napisał:

Czy dobry to się okaże. bo jednak snooker raczej nie ma zbyt wielu fanów, ale przynajmniej wg mnie tutaj jest niekwestionowanym GOAT-em mając na swoim koncie niemal wszystkie rekordy.

Pewnie 1# nie zgadnie ale bustem nie będzie. Ogólnie ciężka kategoria bo w sumie Phelps Woods Magnus i Ronnie każdy ma argumenty na 1#