Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, P_M napisał:

Obaj mieli masę szczęścia w swoich karierach, dominujące konstrukcje, najlepsze teamy, brak rywalizacji wewnętrznej, nastawienie teamu na promowanie kierowcy nr 1. A gdy przyszły bardziej wyrównane sezony, to nie robili takiej różnicy jak paru kierowców, którzy pomimo mniejszej ilości tytułów potrafili robić różnicę nie mając najlepszego samochodu w stawce.

Noo, ale Hamilton to prostak cham i debil 

1 minutę temu, P_M napisał:

Tylko, że każdy z tych picków tenisowych może być top 1 :D specyficzny case tej kategorii.

W sumie @Sylvinho. ma chyba najgorzej. Po moim wyborze wszystkie picki które poszły to bym wybrał gdyby była moja kolej  Wszystkie. I od tego momentu nie widzę już żadnego pewniaka do top 3.

13 minut temu, vero1897 napisał:

A co, że niby Lewis miałby być kontrkandydatem? Drugi dowód na to, że F1 to niekoniecznie twoja najmocniejsza dziedzina.

Jako osoba, która mocno sztuki walki trenowała i uprawiała, to Ali nie byłby w top5, ale tutaj są inne kryteria 

9 minut temu, Reikai napisał:

Ja mam osobiście w F1 kogo innego na goata, ale często jeździł taczka więc 20 lat primu nie zrobi na nikim wrażenia:]

Na mnie robi bo też go tak rozpatruję. Do tego skill potwierdzony również poza torami F1. I wbrew pozorom sporo osób ma go za najlepszego w XXI wieku pod względem umiejętności ale jak napisałeś - tutaj u casuali by nie przeszedł...

4 minuty temu, P_M napisał:

Pytanie jakie są tu kryteria? Bo tak naprawdę dla każdej kategorii można przyjąć inne. 

w tej zabawie bedzir 18+ roznych kryteriow dla kazdej kategorii :)

grunt to trafic w gusta albo dobrzr reklamowac

Edytowane przez julekstep

6 minut temu, RappaR napisał:

Jako osoba, która mocno sztuki walki trenowała i uprawiała, to Ali nie byłby w top5, ale tutaj są inne kryteria 

Dobra teraz widzę z kontekstu, że to była ironia a nie twoje zdanie. Scollowałem z grubsza temat i dopiero przy tym się zatrzymałem bo to właśnie taka stereotypowa ocena MSC.

9 minut temu, vero1897 napisał:

Na mnie robi bo też go tak rozpatruję. Do tego skill potwierdzony również poza torami F1. I wbrew pozorom sporo osób ma go za najlepszego w XXI wieku pod względem umiejętności ale jak napisałeś - tutaj u casuali by nie przeszedł...

Tylko dlaczego jeździł tymi taczkami tak długo?  Naprawdę tylu szefów mocnych zespołów nie chciało walczyć o tytułu z nim w składzie? To że jest sympatyczny i lubiany nie czyni z niego GOAT-a .