julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 3 minuty temu, RappaR napisał: Więc już widzę, że mam steala napisal doslownie kazdy po swoim picku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: napisal doslownie kazdy po swoim picku xD Nie zgadzasz się z moim uzasadnieniem? Czy w Twoim limicie 100 znaków na post nie było miejsca by się odnieść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, RappaR napisał: Nie zgadzasz się z moim uzasadnieniem? masz na mysli to: 'wg mnie x dlatego uwazam ze y'? mordo kazdy sie z tym zgadza tylko podstawia swoje x i y xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 6 minut temu, RappaR napisał: Według mnie top wyborów powinien iść Bolt Jordan Phelps Schumacher Więc już widzę, że mam steala 4 graczy kolejno z największymi szansami na 1# w swojej kategorii, taki Pele pewnie wyląduje poza podium, a jak Chytruz dalej będzie cisnął kampanię, to na samym końcu Jordan na tym forum? Wydaje mi się, że forum stoi raczej za LeBronem. Seria tu będzie 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 13 minut temu, RappaR napisał: która zawsze pokazywała klasę To akurat do MSC mocno nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, P_M napisał: To akurat do MSC mocno nie pasuje To tez true xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Jordan na tym forum? Wydaje mi się, że forum stoi raczej za LeBronem. Seria tu będzie 50/50 I tak każdy da Jordana, bo LeBron poza boiskiem nigdy nie miał takiego impactu, a Jordan najbardziej rozpoznawalny człowiek na ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zresztą sam Schumacher ma w samym F1 dwie mocne kontr kandydatury do roli GOATa, a F1 to nie jedyne sporty motorowe do wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: masz na mysli to: 'wg mnie x dlatego uwazam ze y'? mordo kazdy sie z tym zgadza tylko podstawia swoje x i y xD Pickuj swojego Lewandowskiego, bo piłka nożna 1# albo cos z krykietu juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Pickuj swojego Lewandowskiego, bo piłka nożna 1# albo cos z krykietu juz cicho tam Roxi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 @Reikai Przecież Tiger Woods jest wzięty dosłownie post wyżej przez PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: @Reikai Przecież Tiger Woods jest wzięty dosłownie post wyżej przez PM O, to niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Quntel Woods jest wolny. On organizował walki psów wiec możesz tu zadziałać. dlaczego nie zrobiliśmy jeszcze działacz GOAT i trenerios. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, ignazz napisał: dlaczego nie zrobiliśmy jeszcze działacz GOAT i trenerios. No w sumie trenera można było dorzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 9 minut temu, ignazz napisał: dlaczego nie zrobiliśmy jeszcze działacz GOAT i trenerios. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 12 minut temu, MarcusCamby napisał: No w sumie trenera można było dorzucić. Następny draft trenerzy piłkarscy i koszykarscy, mała liczba rund tak do 40 pickow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 2 godziny temu, RappaR napisał: Nie zgadzasz się z moim uzasadnieniem? Czy w Twoim limicie 100 znaków na post nie było miejsca by się odnieść? Z nim to jest tak, że nie ma najlepszych wyników ani nie jest najbardziej ikoniczny ale chyba też bym go brał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, jack napisał: Z nim to jest tak, że nie ma najlepszych wyników ani nie jest najbardziej ikoniczny ale chyba też bym go brał Cokolwiek możecie mówić o BLM, nie ma bata bym nawet jak ja nie miał MSC, dał go niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, RappaR napisał: Cokolwiek możecie mówić o BLM, nie ma bata bym nawet jak ja nie miał MSC, dał go niżej w sensie że LeBrona tu deprecjonujesz? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: w sensie że LeBrona tu deprecjonujesz? xD No LeBron w sportach motorowych to bust jak c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi